A The Hills sztárja őszintén vallott arról, mennyire megviseli a várandósság.
A teljes cikkhez kattints ide!
Whitney Port utál terhes lenni
2017. április 15. 10:55
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. április 15. 11:39
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Mindenki magából indul ki. Ő nem a fizikai munkához van szokva ezért ez is megterhelő számára. Egyébként a legtöbb ember azt mondja hogy az utolsó hónapok jók csak az eleje szar a sok rosszulléttel meg a sok változással amit meg kell szokni.
2017. április 15. 13:20
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
Én pont azt hallottam több embertől, hogy a végefelé kezd rosszabb lenni a helyzet: egyre kevesebb dolgot tud csinálni a nagy hasa miatt, egyre nehezebb súlyt kell cipelnie, ami miatt folyton fáj valamije, meg dagadnak a végtagjai. A gyerekes ismerőseim többsége a terhesség vége felé már alig várta, hogy végre vége legyen.
Mondjuk megértem, ha valaki nem érzi annyira komfortosan magát terhesen. Mindenki szervezetének más a tűréshatára, és egyénenként a "tünetek" és azok intenzitása is nagyon eltérőek lehetnek.
Mondjuk megértem, ha valaki nem érzi annyira komfortosan magát terhesen. Mindenki szervezetének más a tűréshatára, és egyénenként a "tünetek" és azok intenzitása is nagyon eltérőek lehetnek.
2017. április 15. 14:16
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Idézet (Alexaaa09 @ 2017.04.15. 11:39)
Mindenki magából indul ki. Ő nem a fizikai munkához van szokva ezért ez is megterhelő számára. Egyébként a legtöbb ember azt mondja hogy az utolsó hónapok jók csak az eleje szar a sok rosszulléttel meg a sok változással amit meg kell szokni.
Ez ìgy is van. Egyetértek.
2017. április 15. 17:24
Hogy lehet ilyet mondani? Minek tartotta akkor meg? Meg sem érdemli...
2017. április 15. 19:34
@AliceLiza: Úgy lehet ilyet mondani, mint akármi mást. A nők nagy része pont,hogy utálja a folyamatot, hülye társadalmi elvárás meg mendemonda, hogy szeretik.
2017. április 15. 21:42
|
|
ria21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.16. Hozzászólás: 128 Csatolások: 37 Azonosító: 110305 offline
|
Én szerettem kismama lenni. Igaz nem volt könnyű,főleg az elején. A rosszullétek nem kellemesek,és az sem,hogy a tested változásokon megy keresztül,de én szerencsés voltam,hiszen a rosszullétek csak elég kevés ideig tartottak,és utána se volt semmi kellemetlenség,a pocakomat pedig egyenesen imádtam,hiszen ott növekedtett az én kis hercegnőm. Találkoztam olyan kismamávalmis,aki 4 hónapon keresztül volt rosszul. Igazából ez a dolog is az embertől függ. Mindenki máshogy viseli, de a végeredmény úgy is csodás. Egy biztos,hogy még egyszer legalább szeretném megtapasztalni ezt.
2017. április 16. 11:02
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Van aki végig szenvedi nővérem az utolsó hónapban már csak 3 órákat tudott aludni azt is négykézláb mert és nem egy huzamba mert az volt az egyetlen póz amiben nem akart az összes belső szerve szétrobbanni.
2017. április 16. 23:30
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Ismerosom az utolso hetekben mar nagyon rosszul viselte a terhesseget. Minden baja volt mar, nem tudott aludni, stb. A 2. babajat varta, es azt mondta, hogy az elso nem volt ennyire nehez.. Szerencsere egy egeszseges, es gyonyoru kislanynak adott eletet:)
2017. április 17. 12:19
|
|
XerdeLili10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.07. Hozzászólás: 160 Csatolások: 0 Azonosító: 254590 offline
|
mehay_ esetleg, hogy legyen egy gyönyörű gyereke?
Minek lett terhes, jézusom, ha ilyen hülyeségek jönnek ki a szádból én is kérdezhetném anyádtól...
Minek lett terhes, jézusom, ha ilyen hülyeségek jönnek ki a szádból én is kérdezhetném anyádtól...
2017. április 17. 12:30
|
|
rumoskekszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.19. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 186257 offline
|
Látom csak azok mondják , hogy egy ilyen nem érdemli meg a gyermekét akik még nem voltak terhesek.Én is nagyon nehezen viseltem, egyszerűen alig vártam már, hogy megszülessen.
De ez is olyan , hogy van akit nem visel meg van akit meg igen.
De ez is olyan , hogy van akit nem visel meg van akit meg igen.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: