Korszakalkotó újítást készül bevezetni a Facebook Messenger
2017. április 08. 15:09
Még soha életemben nem hallottam erről az alkalmazásról, de roppant idegesítő lehet ez az újítás rajta. Ha vitatkoznak valamin az emberek, valahogy lerendezik maguk között, ha utazni akarnak, azt is meg bírják szervezni, ha kicsit lassabban is. Nekem biztos felmenne az agyvizem, ha egy ilyen funkció belekotyogna a dolgaimba és meg akarná mondani, mit hogyan csináljak, amikor nem kérdezte senki az okos funkció véleményét. Ezzel a lekövetés mellett azt érik el, hogy egyre több lesz a buta ember, aki nem tud magától megoldani semmit. -.-
2017. április 08. 17:34
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
szerintem csak rontani fog a helyzeten de nembaj...egyre több ok h ne használjam a messengert
2017. április 08. 18:32
|
|
XerdeLili10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.07. Hozzászólás: 160 Csatolások: 0 Azonosító: 254590 offline
|
Miért lenne idegesítő? Hm? Leírod, hogy holnap, és simán alá van húzva, hogy HA AKAROD, rányomhatsz, és szervezhetsz egy ilyet. Nem piszkálja a dolgaid, csak segítséget ajánl. Jó lenne ha megindokolnátok miért is idegesítő...
2017. április 08. 20:55
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Jaj ne már, így is egy rakás kaka a messenger...
2017. április 08. 23:08
|
|
Pheebsʕ ᵔᴥᵔ ʔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.16. Hozzászólás: 4630 Csatolások: 300 Azonosító: 233447 offline
|
Idézet (Cande331 @ 2017.04.08. 21:34)
a pénzügyi dolgoknál felnék, hogy valaki lekövet 
Dettó, ez is egy olyan dolog, amihez valahogy pont nincs közük.
Feltehetőleg túlgondolom a dolgot, de nekem ez afféle beismerésnek tűnik, hogy igenis mindenbe belenéznek/nyúlnak, amibe tudnak.. Mind a virtuális asszisztensek tárolják a felhasználók által generált információkat (felhasználásuk előtt nem mellesleg ki is emelik, hogy ez folyamat már pedig megtörténik), így gondolom ez a Messenger M esetében sem lehet sokkal különb. Ez az, ami engem zavar az efféle appokban, többek között ezért is korlátozódik a ragaszkodásom csupán párhoz, főként WHI, Tumblr.. egyszerűen ki nem állhatom a Messengert és társait (a Hangouts talán a kivétel). Amint itt is többen említettek, hogy annyira fel akarják venni a konkurenciával a versenyt (az már más kérdés, hogy sikerül-e), hogy pont a lényeg veszik el.. Az az "én napom" dolog is, vagy mi, szerintem úgy felesleges ahogy van.. Már egy képet sem tudok úgy elküldeni, hogy ne szórakoztasson azzal, hogy tegyem ki oda. Hisz' ki ne szeretné látni a biosz órai munkát?? Szerintem nagyon átestek a ló túloldalára.
2017. április 09. 11:40
|
|
peaceselena13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 234229 offline
|
Felesleges.
Szerintem két ember enélkül is le tud szervezni egy találkozót.
Szerintem két ember enélkül is le tud szervezni egy találkozót.
2017. április 09. 21:41
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Hát őszintén szólva, szerintem ez egy kicsikét megbízhatatlan lenne, mivan ha valaki feltöri, esetlegesen megadtuk az egyik barátunknak valamilyen pénzügyi dolgot, és akkor az a személy aki meg feltörte, egyből használhatja is. De eléggé sok hülyeséget hozott már be a Messenger, felesleges ilyen idiótaságokra buzdítani a népet. Néha már szánalmasnak érzem a Facebookot is.
2017. április 10. 21:53
|
|
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline
|
Idézet (XerdeLili10 @ 2017.04.08. 18:32)
Miért lenne idegesítő? Hm? Leírod, hogy holnap, és simán alá van húzva, hogy HA AKAROD, rányomhatsz, és szervezhetsz egy ilyet. Nem piszkálja a dolgaid, csak segítséget ajánl. Jó lenne ha megindokolnátok miért is idegesítő...
Azért, mert az emberi agy arra van kitalálva, hogy gondolkodjon! Nem ara, hogy gépek oldjanak meg heylettünk mindent. Nemár basszus, hogy ez nem ennyire egyértelműen fölösleges hulladék! Tényleg ennyire süllyedünk?
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2017. április 20. 18:29
ez nem korszakalkotó, hanem felesleges. úgyse fogja senki sem használni... mellesleg nem értem, miért akarják ennél jobban elcseszni az alkalmazást
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.