Az 1980-as évek végén és az 1990-es években született fiatalok nosztalgiázhatnak, ugyanis Anne Shirley kalandjait újra átélhetik majd egy új verzióban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újra láthatjuk Anne Shirley-t a Netflix jóvoltából
2017. április 08. 07:43
2017. április 08. 09:22
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
Már láttam az előzetest, egész aranyos. De az eredetiben konkrétan az Annet játszó Megan Follows felnőtt, mert évek maradtak ki a részek között. Itt viszont nagyon kicsi ez a lányka. Aranyos, kedves, de nem kéne. Lehet, hogy jó lesz, de nem nekem. Az Anne-sorozat végig kísérte gyermekkoromat és szerintem 80 éves koromig ezt fogom nézni. Ez egy újra próbálkozás, de nekem csak EGY Anne van és EGY Gilberth Blythe. Az eredeti a legeslegjobb, nincs vita. Tudom, hogy sok filmet/sorozatot dolgoznak föl, de az Annet egyszerűen nem lehet. Annyira remekmű és az ember lelkéig hatol, hogy nem lehet überelni. Ráadásul nekem ez egy kicsit sértő, mert olyan elfeledettnek tűnik az eredeti filmsorozat.
2017. április 08. 09:52
|
|
Dorisiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 383 Csatolások: 0 Azonosító: 207155 offline
|
a könyv a legjobb, EBBEN nincs vita. Az lenne a jó, ha megpróbálnák új szemszögből megmutatni, vagy esetleg megpróbálni egy nagyobb lelégzetvételű produkciót, és az egész könyvsorozatot megfilmesíteni, akár több színésznővel (de mivel a részek között átlag két-három év telik el max, akár egy kis sminkkel is meglehetne oldani.) Nekem speciel tetszik ez az előzetes, Anne jó, Marilla és Gilbert viszont nem tetszik, nem így képzeltem el. Az Anee-sorozat nekem örök kedvenc, kb évente újraolvasom.
2017. április 08. 10:36
Anne, Istenem...az ő történetei meghatározták a gyerekkorom egy részét. Nagyon tetszik, hogy nem akarták modern köntösbe bújtatni, hanem megőrizték azt a hangulatot, ami miatt mi szeretjük. Viszont egyetértek kuci100-zal. Az eredetiben az volt a csodálatos, hogy a színészek ezzel a történettel nőttek fel. Ebben az esetben nem hiszem, hogy ez így lesz.
2017. április 08. 16:33
|
|
Lady Kellyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.01. Hozzászólás: 74 Csatolások: 8 Azonosító: 261669 offline
|
Imádom Anne történetét, a könyveket is már jó párszor elolvastam, és mindig adok esélyt a filmes feldolgozásoknak is, de egyedül az a filmsorozat tetszik, amiben Megan Follows a főszereplő.
Azért adok esélyt ennek az újnak, de nem hiszem, hogy megragad majd.
2017. április 08. 21:51
belenézek majd ebbe is de sose lesz olyan, mint a régi
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett