Kétségtelen, hogy a tinisorozatok egyik ékköve a 2012-ben véget ért Gossip Girl, azóta nemigen akadt hasonló széria egyetlen csatornán sem, ám az HBO most azt tervezi, hogy ringbe száll és elhozza a The CW sikersorozatának utódját.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az HBO elhozza a Gossip Girl utódját
2017. április 06. 13:42
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. április 06. 15:05
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Sosem hallottam még erről a sorozatról, de ha az HBO a GG méltó utódját kereste, nem értem, miért nem az It Girl-t választották?
Tény, hogy Taylor Momsen nélkül nehéz lett volna Jennyt a rajongóknak tetsző módon képernyőre vinni, de ha abból indulunk ki, hogy Jenny könyvbéli külseje szöges ellentéte a sorozatbeliének, szeritnem jobb lett volna.
Tény, hogy Taylor Momsen nélkül nehéz lett volna Jennyt a rajongóknak tetsző módon képernyőre vinni, de ha abból indulunk ki, hogy Jenny könyvbéli külseje szöges ellentéte a sorozatbeliének, szeritnem jobb lett volna.
2017. április 06. 15:20
wooow hát kíváncsi vagyok
még mindig imádom a Gossip Girl-t, szóval ajánlom, hogy jó legyen, ha már az utódjaként emlegetik.
még mindig imádom a Gossip Girl-t, szóval ajánlom, hogy jó legyen, ha már az utódjaként emlegetik.
2017. április 06. 15:43
|
|
CeCeLovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.07. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 241240 offline
|
Soha nem lesz GG utód... Semmi nem ér a nyomába. Max egy olyan reboot, amely az eredeti szereplőket foglalkoztatja. Ez az egész GG utódság is csak marketing...
2017. április 06. 19:57
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Nagyon jó lenne egy újabb remek sorozat ami ráadasul hasonlíatan is a GG-re*---*
2017. április 06. 23:04
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Remélem, hogy jó sorozat lesz. A Gossip Girlt sosem szerettem, egy részt sem bírtam.végignézni annak ellenére, hogy a történetre önmagára kiváncsi voltam, de a megvalósításban csalódtam. Ez remélem jobb lesz
2017. április 07. 12:55
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Kivancsian varom, imadom az ilyen jellegu sorikat
2017. április 08. 02:14
Jó hírnek gondolom, de a GG-hez semmit sem lehet hasonlítani.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: