Ha az élelmiszerekről, italokról van szó, sosem felejtjük el csekkolni a lejárati dátumot, de vajon tudtad, hogy a szivacsodat, a párnádat, de még a sportcipődet sem tarthatod meg örökké?
A teljes cikkhez kattints ide!
18 háztartási cikk, aminek talán nem is tudtad, hogy van szavatossági dátuma
2017. április 04. 18:54
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. április 04. 19:21
Egyre több hasonló érdekes cikk jelenik meg az oldalon, szeretek ilyeneket olvasgatni, mindig okosodik az ember.
2017. április 04. 19:30
|
|
DorinaddAlways |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.07. Hozzászólás: 1937 Csatolások: 0 Azonosító: 259598 offline
|
http://static.Nagyon jó cikk! A fogkefén kívül a többit nem tudtam!starity.hu/images/avatars/normal/2595981487618879.jpg
2017. április 04. 19:39
Ez érdekes.
Szerintem ezt a mai, Kínai Áruházakban kapható árucikkekre szólt.
Szerintem ezt a mai, Kínai Áruházakban kapható árucikkekre szólt.
2017. április 04. 19:51
Ilyen áron mindent kidobhatnánk ami már csak egy kicsit is használt, ha viszont megjavítjuk vagy éppen megtisztítjuk a dolgokat, akkor nem kell helyettük újat venni. Ez is egy fajta nevelési célzatú cikk, ami legfőképpen a szélesebb körben elterjedt árucikkeknek és az őket piacra bocsátó nagyobb vállalatoknak kedvez. Viszont a higénia nem csak a megvásárolt terméken múlik, ha nem rajtunk is. Minél kevesebb mindent veszünk, annál kevesebb kőolajat fogyasztunk, ez által a minőségtelen, nagy számban terméket eladó multik kereslete visszaesik és a piac kiszélesedik a kisebb cègek, iparok minőségi árui felé is. Hiszen, ha kevesebbszer kell venni, de tovább lehet használni, akkor megéri az árát.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2017. április 04. 20:01
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Azért ezt szerintem a cikkíró sem gondolta komolyan...alapból egy futócipő 1000-1200 km-t bír ki, arról nem is beszélve, hogy nagyanyáink törölközőit használjuk, mert azok még törölközők. Mellesleg ennyi erővel az ágynemű kimaradt a felsorolásból. Azt nem kell hetente kidobálni?
2017. április 04. 21:30
|
|
blvckthelegend |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.01. Hozzászólás: 531 Csatolások: 7 Azonosító: 258545 offline
|
huh, nagyon remélem hogy a párnás dolog nem teljesen igaz, mert itt van egy csomó régebbi párna, és nem akarom, hogy poratkák mászkáljanak mindenfelé az ágyban.
2017. április 05. 16:39
Idézet (khalifa @ 2017.04.04. 19:51)
Ilyen áron mindent kidobhatnánk ami már csak egy kicsit is használt, ha viszont megjavítjuk vagy éppen megtisztítjuk a dolgokat, akkor nem kell helyettük újat venni. Ez is egy fajta nevelési célzatú cikk, ami legfőképpen a szélesebb körben elterjedt árucikkeknek és az őket piacra bocsátó nagyobb vállalatoknak kedvez. Viszont a higénia nem csak a megvásárolt terméken múlik, ha nem rajtunk is. Minél kevesebb mindent veszünk, annál kevesebb kőolajat fogyasztunk, ez által a minőségtelen, nagy számban terméket eladó multik kereslete visszaesik és a piac kiszélesedik a kisebb cègek, iparok minőségi árui felé is. Hiszen, ha kevesebbszer kell venni, de tovább lehet használni, akkor megéri az árát.
Teljes mértékben igazad van
2017. április 05. 19:08
|
|
choiseoyeon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 650 Csatolások: 1 Azonosító: 262279 offline
|
Hasznos kis cikk lett
2017. április 06. 08:37
Ez a cikk pontatlan és ostoba dolgok vannak benne. Például ha kimossa valaki a párnát rendesen, akkor nem kell az atkáktól tartani, a törülközők is sokkal tovább bírják, ha vannak mosva, ha a fűszerek rendesen vannak tartva, szárítva, akkor szintén , az elosztó pedig ugyancsak sokkal tovább jó, ha az ember nem barmolja el.
2017. április 06. 12:15
Nem tudom, mennyire lehet hinni ezekben. Szerintem néhány dolog nem igaz és hülyeségnek tartom.
2017. április 07. 10:34
|
|
Tóth Liliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.06. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 223839 offline
|
Jó ez a cikk de az egész csak arra megy ki hogy az emberek költsék a pénzüket.
Aki gazdag az biztos megveheti a hajkeféjét évente egyszer újra de én ne fogom köszönöm szépen.
Aki gazdag az biztos megveheti a hajkeféjét évente egyszer újra de én ne fogom köszönöm szépen.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.