Ismét lerántjuk a leplet néhány, az egészséggel kapcsolatos, köztudatban élő mítoszról.
A teljes cikkhez kattints ide!
11 rossz szokás, amit jónak gondolunk
2017. április 04. 11:50
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. április 04. 13:35
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Az utolsóhoz annyit, hogy inkább azt mondanám, hogy a megfelelő szűrőkkel ellátott szemüvegek védik a szemet. De amúgy jó cikk.
2017. április 04. 14:27
Utolsó előtti igaz de ha egyszer fel kell kelni akkor fel kell kelni. Xd
2017. április 04. 15:42
A fürdős részhez annyit fűznék hozzá, hogy sajnos vannak akik akkor sem állnak zuhany alá, mikor kellene, nemhogy naponta többször.:'D
Azt meg sajnos nem tudjuk kikerülni, hogy ne legyünk körülvéve olyanokkal, akik betegek.
Azt meg sajnos nem tudjuk kikerülni, hogy ne legyünk körülvéve olyanokkal, akik betegek.
2017. április 04. 15:46
A "nem kellene egy helyen lenned olyannal, aki beteg" résszel nem tudok egyetérteni. Ha valakinek egy családtagja betegszik meg vagy barátja, akkor nem hanyagolja ilyenkor, hanem még jobban odafigyel rá. Ha nem hozzád közel álló emberekről van szó, akkor sem lehet ezt így kiszűrni, ennyi erővel senki se járhatna iskolába, nem mehetne be a munkahelyére nem vásárolhatna be, ki se tehetné a lábát a lakásából, mert mindenhol benne van a pakliban, hogy belefut egy beteg emberbe, akivel huzamosabb időt kell együtt tölteni, pl. sorban álláskor. És szerintem egy fizika óráról se rohanhat ki senki csak azért, mert a mögötte ülő Pistike náthás.
2017. április 04. 15:55
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Tetszenek ezek a cikkek
2017. április 04. 16:34
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Idézet
Igazság: Csak szükség esetén kellene zuhanyoznod.
Hát ha a középkorban élnénk, akkor tényleg. De mivel már ismerjük a higénia szó fogalmát, így azt mondom, bizony naponta többször is kell zuhanyozni, ha szükséges.
2017. április 04. 17:28
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
A zuhanyzással nem igazán értek egyet, de amúgy jó cikk-
2017. április 04. 17:38
Érdekes, habár a zuhanyzós részt nem igazán értem, de amúgy nagyon jó cikk lett. legalább valami életre való tanáccsal is ellátják ezt az oldalt, hogy is mondjam
2017. április 04. 20:58
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Gureka10 @ 2017.04.04. 16:34)
Hát ha a középkorban élnénk, akkor tényleg. De mivel már ismerjük a higénia szó fogalmát, így azt mondom, bizony naponta többször is kell zuhanyozni, ha szükséges.
Pedig a legújabb kutatások szerint mégis azaz egészséges, ha nem fürdünk mindennap. Tavaly olvastam erről egy tanulmányt, amiben orvosok, kutatók állítják, hogy az állandó jellegű szappan, tusfürdő használat bőrszárító hatása okán lemossuk magunkról a folyamatosan termelődő zsiradékot/faggyút. Én speciel erre nagyon kényes vagyok, és 40 fokos lázzal a halálomon is kikelek az ágyból egy gyors zuhany erejéig. Nyilván, az orvosok jobban tudják, de én is inkább a napi egyszeri fürdés mellett voksolok.
2017. április 04. 21:58
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
én fürdés helyett zuhanyozni szoktam, reggel mindenképpen, néha este is. nem végzek megterhelő munkát, piszkosnak sem szoktam magam érezni, szimplán felfrissít vagy épp ellazít. a szappanokat/bőrradírokat viszont rühellem, inkább a tusfürdőre voksolnék, esetleg gyógynövényes készítmény, és fontos a bőrtípusra is figyelni. de erről tényleg sok helyen megy a vita, kell-e mindennap fürdeni/zuhanyozni. mivel az utcán csak ragad az emberre minimális szennyeződés, hozzáér dolgokhoz stb egyszer szerintem mindenképp.
"A teljes tisztaság és gyakori takarítás megnöveli az allergia kialakulásának esélyét.~
akkor már értem, miért nem vagyok allergiás xDD
én speciel gyakran szívrohamot kapok az ébresztőtől, pedig általában valami lágyabb dallam és nem a leghangosabbra állítom. természetesen ehhez a hanghoz az agyam alapból undort fog kapcsolni a jövőben xd egy ismerősömnek az a csengőhangja, ami nekem az ébresztőm, mindig felkapom a fejem xd
"A teljes tisztaság és gyakori takarítás megnöveli az allergia kialakulásának esélyét.~
akkor már értem, miért nem vagyok allergiás xDD
én speciel gyakran szívrohamot kapok az ébresztőtől, pedig általában valami lágyabb dallam és nem a leghangosabbra állítom. természetesen ehhez a hanghoz az agyam alapból undort fog kapcsolni a jövőben xd egy ismerősömnek az a csengőhangja, ami nekem az ébresztőm, mindig felkapom a fejem xd
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: