A Modern család 19 éves sztárja most tért haza Kaliforniába kínai vakációjából.
A teljes cikkhez kattints ide!
Korábban szégyellte, ma már büszkén mutogatja domborulatait Ariel Winter
2017. április 03. 09:33
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. április 03. 13:32
Nincs semmi baj az alakjával, pont az ő elrendezése az, amire átlagban ráaggatják a tökéletes jelzőt. Szerintem inkább az veri ki a biztosítékot az embereknél, hogy mutogatja magát, mint az utolsó képen is.
2017. április 03. 13:38
|
|
Kylie_cosmeticsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 261408 offline
|
Nekem is ilyen alakom van!!! Szerintem nagyon dögös és nem is tom h miért szégyellte!
2017. április 03. 19:25
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Szerintem az elfogadás, nem a ribanckodást kéne jelentsen
2017. április 03. 20:18
Ha tényleg elfogadná magát, akkor nem ribanckodna.
2017. április 03. 20:59
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Ehh... oké, hogy elfogadta magát, de a világ nem hiszem, hogy kíváncsi rá. Ha én fiú lennék, tuti nem hagynám, hogy a barátnőm fűnek-fának mutogassa magát, aztán embere válogatja.
Amúgy meg őszintén, mennyire mű már a képeken? Eléggé. Azt hiszem időközben elvesztette magát, de mindegy.
Amúgy meg őszintén, mennyire mű már a képeken? Eléggé. Azt hiszem időközben elvesztette magát, de mindegy.
2017. április 04. 02:23
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
Az jó, hogy már van önbizalma. A kérdés az, hogy ez miért extrém exhibicionizmusban (már hogy ilyen cizelláltan fogalmazzak) ölt testet?
Kár ezért a csajért. Régen még jófejnek tűnt. Ma már csak szép.
Kár ezért a csajért. Régen még jófejnek tűnt. Ma már csak szép.
2017. április 04. 10:00
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Az elfogadom önmagam nem jelenti hogy mutogatom a hátsóm minden adandó alkalommal mindenkinek. Míg az anyja visszafogta legalább tudott viselkedni de ugyebár meg vádolták bántalmazással és a felügyeleti jogot Ariel nővére kapta meg így azt tehetett már kiskorúként amit akart. Megértem hogy az anyukája sem volt tökéletes amiért belelökte ebbe a celeb-filmes világba de teljesen jogosan akadt ki mikor a 14 éves lányát ágyban találta a jóval idősebb pasijával akit be is akart költöztetni magához. Érdekes hogy mikor az anyja nemet mondott és eltiltotta tőle akkor jött a bántalmazott szöveggel és került a nővéréhez majd elkezdte mutogatni mindenét a nagyvilágnak
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: