A Modern család 19 éves sztárja most tért haza Kaliforniába kínai vakációjából.
A teljes cikkhez kattints ide!
Korábban szégyellte, ma már büszkén mutogatja domborulatait Ariel Winter
2017. április 03. 09:33
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. április 03. 13:32
Nincs semmi baj az alakjával, pont az ő elrendezése az, amire átlagban ráaggatják a tökéletes jelzőt. Szerintem inkább az veri ki a biztosítékot az embereknél, hogy mutogatja magát, mint az utolsó képen is.
2017. április 03. 13:38
|
|
Kylie_cosmeticsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 261408 offline
|
Nekem is ilyen alakom van!!! Szerintem nagyon dögös és nem is tom h miért szégyellte!
2017. április 03. 19:25
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Szerintem az elfogadás, nem a ribanckodást kéne jelentsen
2017. április 03. 20:18
Ha tényleg elfogadná magát, akkor nem ribanckodna.
2017. április 03. 20:59
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Ehh... oké, hogy elfogadta magát, de a világ nem hiszem, hogy kíváncsi rá. Ha én fiú lennék, tuti nem hagynám, hogy a barátnőm fűnek-fának mutogassa magát, aztán embere válogatja.
Amúgy meg őszintén, mennyire mű már a képeken? Eléggé. Azt hiszem időközben elvesztette magát, de mindegy.
Amúgy meg őszintén, mennyire mű már a képeken? Eléggé. Azt hiszem időközben elvesztette magát, de mindegy.
2017. április 04. 02:23
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
Az jó, hogy már van önbizalma. A kérdés az, hogy ez miért extrém exhibicionizmusban (már hogy ilyen cizelláltan fogalmazzak) ölt testet?
Kár ezért a csajért. Régen még jófejnek tűnt. Ma már csak szép.
Kár ezért a csajért. Régen még jófejnek tűnt. Ma már csak szép.
2017. április 04. 10:00
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Az elfogadom önmagam nem jelenti hogy mutogatom a hátsóm minden adandó alkalommal mindenkinek. Míg az anyja visszafogta legalább tudott viselkedni de ugyebár meg vádolták bántalmazással és a felügyeleti jogot Ariel nővére kapta meg így azt tehetett már kiskorúként amit akart. Megértem hogy az anyukája sem volt tökéletes amiért belelökte ebbe a celeb-filmes világba de teljesen jogosan akadt ki mikor a 14 éves lányát ágyban találta a jóval idősebb pasijával akit be is akart költöztetni magához. Érdekes hogy mikor az anyja nemet mondott és eltiltotta tőle akkor jött a bántalmazott szöveggel és került a nővéréhez majd elkezdte mutogatni mindenét a nagyvilágnak
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: