A CGI-technika felér egy varázslattal! Ha nem hiszel nekünk, bebizonyítjuk!
A teljes cikkhez kattints ide!
Így néznek ki a hollywoodi filmek jelenetei a nagy manipuláció előtt és után
2017. április 03. 08:40
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. április 03. 13:08
Nagyon jó cikk lett ^-^ Ó, ez valami zseniális, de jó lenne megtanulni, hogyan kell használni ezt a módszert :3
2017. április 03. 15:38
|
|
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 offline
|
Ezek haláliak
2017. április 03. 16:02
Szívesen kipróbálnám ezt a CGI nevezetű akármit. Nagyon érdekes, mit tudnak művelni egy zöld lepelből akár.Hmm, érdekes lett a cikk.
2017. április 03. 16:22
Hát igen, a CGI szinte teljesen átírta az animációkészítés fogalmát, de azért meglepődtem hogy sokaknak ez még új volt.
Már a Gyűrűk Urában is használták (Gollam), az pedig már vagy 14 éve. Mára már persze általánosan elterjedt.
Zsír technika, pl a Warcraftban az orkokat átkozottul jól megcsinálták! A hajszálak, az arcmimika, még a szemekben tükröződő fény is nagyon ott volt! Egyébként ma már a videojátékokat is CGI-vel csinálják, legalábbis a cutscene-ket százszázalékosan. Néztem vidiket pl a Tomb Raider (2013) készítéséről, tök vicces.
Uhh most nagyon bele vagyok bolondulva ebbe az egészbe, erősen gondolkodok egy animátori pályán.
Zsír technika, pl a Warcraftban az orkokat átkozottul jól megcsinálták! A hajszálak, az arcmimika, még a szemekben tükröződő fény is nagyon ott volt! Egyébként ma már a videojátékokat is CGI-vel csinálják, legalábbis a cutscene-ket százszázalékosan. Néztem vidiket pl a Tomb Raider (2013) készítéséről, tök vicces.
Uhh most nagyon bele vagyok bolondulva ebbe az egészbe, erősen gondolkodok egy animátori pályán.
2017. április 03. 17:45
Nagyon jó cikk lett, én személy szerint egészségtelen mértékben rajongok ezekért a dolgokért.
2017. április 03. 18:26
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Nagyon jó cikk!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: