Legyen az ember bármilyen korban vagy élethelyzetben, az édesanyja az, akire bizton számíthat mindig, aki soha semmit nem felejt el és akivel minden gondját-baját megoszthatja. Cikkünkkel egyúttal köszönetet is szeretnénk mondani az édesanyáknak, amiért vannak nekünk!
A teljes cikkhez kattints ide!
8 illusztráció arról, milyen nagy szükségünk van édesanyánkra
2017. április 03. 07:57
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. április 03. 09:01
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Hát nekem ez inkább az életképtelenséget mutatja be. Azzal egyetértek hogy szép hogy mindig számíthatunk az anyukánkra de azért nem a csicskánk hogy keltegessen mindennap,öltöztessen ,pakoljon meg rendezgessen helyettünk.
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2017. április 03. 10:07
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Engem önállóságra nevelt, például valamikor kiskolás koromban keltett fel reggel, vagy készítette el a tízórait. A cuccaimról se tudta mindig, hogy hol hagytam, mert arról nekem kellett gondoskodni. A pakolást pedig megintcsak magamnak kellett elvégezni. Kicsit meghökkentő is ez a néhány kép, mert egy anyának szerintem nem az a funkciója, hogy helyettünk megcsináljon mindent, hanem hogy felelősségre neveljen. Soha nem volt rossz anya, csak nem volt "csicska", mint ahogy előttem is írták.
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2017. április 03. 13:15
Szoktak tetszeni az ilyen cikkek, de ezzel most nem értek egyet. Rengeteg mindenben segítik az embert - optimális esetben- de annyi esze szerintem minden embernek van, még a hülyébbeknek is, hogy ha hideg van, akkor nem miniszoknyát vesznek el fel, illetve ha valaki nem annyira hebrencs, hogy erre sem képes, akkor ki tudja alakítani a saját kis rendszerét az életterében. Lehet, hogy nem úgy rendezi el a holmikat,nem olyan helyre teszi őket, ami más szerint is praktikus lehet, de ő maga megtalálja a cuccait.
Illetve tisztelet a kivételnek, de manapság inkább az a módi, ahogy az ismerőseim körében hallom, hogy az anyák - és az apák is- mocskosul elhanyagolják a gyereküket és "legyél önálló" felszólítással lusták foglalkozni velük és csak saját magukkal vannak el. -.-
Illetve tisztelet a kivételnek, de manapság inkább az a módi, ahogy az ismerőseim körében hallom, hogy az anyák - és az apák is- mocskosul elhanyagolják a gyereküket és "legyél önálló" felszólítással lusták foglalkozni velük és csak saját magukkal vannak el. -.-
2017. április 03. 13:20
|
|
leogavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.06. Hozzászólás: 120 Csatolások: 11 Azonosító: 36399 offline
|
Na ja meg még a kaját is megrágja helyettünk... Egyet értek az előttem szólókkal akik arról írnak, hogy egy anya az életre nevel nem pedig megcsinál helyettünk mindent.... ha már felnőttünk akkor pedig igyekezzünk megkönnyíteni az ő életét és sokat segíteni neki mindenben! Szerintem.
2017. április 03. 13:37
|
|
Kylie_cosmeticsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 261408 offline
|
Jó cikk!! De nálam picit van így és engem is önállóságra neveltek!
2017. április 03. 13:49
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Nem tudok mást írni mint az előttem szólók, jó indulattal készült a cikk, de eléggé félresikerült. Meg kell becsülnünk az édesanyánkat, de ezek a képek maximum egy 6 éves életét mutatják be reálisan....
2017. április 03. 15:00
Akár van alapja a cikknek akár nincs, édesanyánk nagy kincs. Nekem óriási trauma volt, amikor tavaly két hétig nem tudta az orvos megmondani, hogy rákos-e Édesanyám vagy sem. Senkinek nem kívánom. Szerencsére kiderült, hogy nem beteg. Oké, hogy a cikk kicsit gyerekes, de bennem sikeresen megpendítette az érzelmi szálat.
2017. április 03. 16:01
|
|
MrsRoyceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.06. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 242367 offline
|
Végig néztem ezeket.. És elgondolkodtam rajta hogy hiába van anyukám akit imádok ő sose lesz velem ilyen
bárhogy Is van lehet én látok rosszul vagy tényleg utál nem tudom.. De azt biztos hogy akkor is szeretem amikor épp olyan velem amilyen..szal mindig
:/
2017. április 03. 17:42
Ezeket nagyon szeretem, a Facebookon látok mostanában egyre többet. Annyira aranyosak ❤
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.