10 színész, aki utálja a saját filmjét – I. rész
2017. március 29. 12:22
|
|
LJoltvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.09. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 256217 offline
|
Micsoda? Ha Damon a Jason Bourne-ra mondaná ezt, megérteném, de hogy A Bourne Ultimátumra... Még nem találkoztam olyannal, aki ismerte a trilógiát és nem imádta volna.
2017. március 29. 12:45
Robert Pattinson megtudom érteni hogy utálja az Alkonyatot.
2017. március 29. 14:31
|
|
DorinaddAlways |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.07. Hozzászólás: 1937 Csatolások: 0 Azonosító: 259598 offline
|
Alkonyat és Harry Potter és Félvér Herceg????!!! Én mindkettőt imádom! Mondjuk az Alkonyat persze könyvben jobb, de a Félvér Herceg?? Jó, persze azt is könyvben jobban bírom, sőt az a kedvenc könyvem, de a film se szörnyű!!!
2017. március 29. 14:39
|
|
Lillith66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.23. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 118241 offline
|
Daniel szerintem túlságosan is kritikus önmagával, persze szakértő szemmel nézve minden más.
Robertet megértem...Matt Damon pedig meglepett, az első 3 Bourne film szerintem nagyon jó volt, persze kicsit lehetett érezni a lehúzást a végére, de azért annyira nem vészes.
2017. március 29. 21:04
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
Jó látni, hogy Robert is ugyan úgy gondolkodik a Twilightről mint én
Lehet, hogy a film jó (sr alkonyat fanok) én a film miatt képtelen voltam végig olvasni de a film elcsépelt lett, ahol semmi érzelem nem jön át csak lóg a levegőbe, ahogyan Robert is fogalmazott: semmi értelme.
2017. március 30. 15:26
Nekem nincs bajom a félvér herceggel, nem tudom, én nem vettem észre, hogy Dan "elszállt" volna magától.
2017. március 30. 20:50
a FÉLVÉR HERCEGET???? Daniel, az a legjobb része!!! Az igaz, hogy szegény kis Harry elég nyomorék benne és, hogy az előző filmekben jobban játszik, de azért nem gondoltam volna, a könyv jobb, ez igaz, de nem az ő alakítása miatt, hanem mert átírták, nem miatta rossz!!!!
2017. április 02. 11:56
Kedves kommentelők, tanuljatok már meg olvasni mielőtt kiakadtok valamin. Daniel egy szóval sem mondta hogy a HP nem jó. Azt mondta hogy ő alakít benne gyengén. Tehát NEM A KARAKTERT ÉS NEM A TÖRTÉNETET szidta, hanem a saját színészi alakítását...
2017. április 02. 14:16
|
|
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline
|
a Felkoppintva haláli jó film, lehet, hogy kicsit tényleg túloznak benne 1-2 helyen, de ettől lett olyan vicces.
Pattinson meg jó, hogy belátja, hogy az Alkonyat tényleg egy rakás sz*r.
Pattinson meg jó, hogy belátja, hogy az Alkonyat tényleg egy rakás sz*r.
2017. április 10. 21:44
|
|
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline
|
Idézet (überA @ 2017.03.28. 19:46)
Nem értem ha utálták akkor miért vállalták el??De minden esetre jó cikk lett! 
Hallotad már azt a szót, hogy: "PÉNZ" ?
Meg amúgy nem mindannyiuk tudta előre.
2017. április 13. 20:12
|
|
Orsie16ღwitchღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 3716 Csatolások: 677 Azonosító: 143213 offline
|
Ha Robertnek nem tetszett eleve a forgatókönyv, akkor minek ment bele? Örültem volna, ha nem ő játsza!
(na jó, ez gonosz volt) De nekem a könyvben leírt tökéletes pasitól messze állt. Jó, ízlések és pofonok...
Ezt megbeszéltem magammal.
2017. április 16. 00:50
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Egyetértek Katherine Heigl-lel, de ennej ellenére is nagyon szeretem a Felkoppintvát. Amúgy nekem pl. az Alkonyattal sincs semmi bajom, sőt mi több, nagyon szeretem. Amúgy a könyvekben végig Edwardnak szurkoltam, Jacobot pedig ki nem állhattam, a filmekben viszont pont fordítva volt. Szerintem Robert eleve nem egy jó pasi, de az alakításával sem voltam kibékülve, ellenben Taylor hmm...
De a forgatókönyveket is eléggé elcseszték. Bár nagyon szeretem a filmeket, annyi dolgot átírtak benne, hogy miután elolvasod a könyvet majd megnézed a filmet az az első gondolatod, hogy ez tényleg a könyv adaptációja?
De a forgatókönyveket is eléggé elcseszték. Bár nagyon szeretem a filmeket, annyi dolgot átírtak benne, hogy miután elolvasod a könyvet majd megnézed a filmet az az első gondolatod, hogy ez tényleg a könyv adaptációja?
2017. április 19. 16:49
Nekem pont a Félvér herceg a kedvenc részem a Harry Potter-ben xd
2017. április 27. 14:13
Az Alkonyaton meg a Macskanőn nincs mit csodálkozni.Nagy semmik
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.

0 felhasználónak tetszik: