Nina Dobrev kiborult – elveszítette az egyik legrégibb barátját
2017. március 28. 19:57
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
18 év azért szép kor egy cicánál. Megértem, ha ezek után ennyire fájlalja az elvesztését, még feleennyi idő után is nehéz búcsút mondani a kedvenceinknek
2017. március 28. 20:13
Macskatulajdonosként nagyon nehéz volt végig olvasni, pláne úgy, hogy már egyszer a kiskutyámtól is búcsút kellett vennem...Nagyon sajnálom őt!
2017. március 28. 22:11
El sem tudom képzelni, milyen rossz érzés lehet, amikor 18 együtt töltött év után elveszíted a a cicádat. Biztos vagyok benne, hogy nem lehet neki egyszerű. Részvétem!
2017. március 29. 11:50
Megértem. Nekem két éve halt meg a cicám - 19 éves volt.
2017. április 01. 16:01
|
|
Fanncsi_08.13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.23. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 184337 offline
|
Nagyon szép módja volt ez az elbúcsúztatásnak, nem tudom mit csinálnék,ha elveszíteném a cicámat.. valószínűleg mély sebet ejtene a szívemben,ami sokára forrna újra be.. ♥
2017. április 02. 00:04
Hasonló érzésem volt már nekem is, sajnos...
... vagy inkább szerencsére? Egy állat nagyon különleges élményeket tud adni egy embernek, és ugyanúgy tud fájni az elvesztése is, de valahol ez természetes dolog és ilyenkor mindig az élményekre kell gondolni.
2017. április 04. 20:43
Jaj úgy sajnálom szegényt!
Kitartást az én drágámnak! <3333
2017. április 30. 07:38
Nagyon édes volt.Nyugodjon békében <3
Ninának részvétem.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: