Starity

Retro fürdőruhákat reklámoz Chrissy Metz

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. március 14. 09:14 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
A Rólunk szól sztárja a Harper's Bazaar magazin kedvéért vetkőzött fürdőruhára.
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. március 14. 12:34 #2
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
"A méret nem egyenlő a szépséggel. Nem értem, miért akkora nagy ügy ez. Vagy mégis: mert a média azt sugallja, hogy az a szép, aki vékony"
Ezt személy szerint kissé bántónak érzem. Még ha nem is kéne magamra vennem a dolgot, de bennem sztereotípia érzést keltett.
Én világéletemben vékony voltam, ehetek bármennyit, nem fogok meghízni. Eszem is, nem "koplalok". Nem értem, hogy miért csak úgy "érvényesülhet" az egyik, ha lehúzzák a másikat. Tudom és értem, hogy mindig más a divat, de könyörgöm... ha annyira egyenlőséget akarnak hirdetni, meg mindenki az elfogadásról zeng ódákat, akkor nem hiszem, hogy ez a jó módszer ennek megközelítésre. Nem is konkrétan rá gondolok, hanem általánosságban: úgy vettem észre, hogy divat lett leszólni azt, aki vékonyabb, nekem is mondták már azt, hogy nem is vagyok igazi nő, mert nem vagyok telt. Akkor most hogyan is van ez? 2 évente változik, hogy "ki lehet nő és ki az, aki nem"? mellow.gif Nem vagyok az a típus, akit nagyon földhöz vágna bármi is, amit szóban mondanak rám, de azon az állásponton vagyok, hogy nem kellene egy bizonyos testsúlyt kiválasztani, a többit meg rossznak titulálni. Bár persze tisztában vagyok vele, hogy álomvilágban élek, és az egy dolog, hogy ki mit mond, de azért mégis.
Mármint nekem ez az észrevételem, de persze kinek a pap kinek a papné.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2017. március 14. 13:26 #3
Angeska
Angeska
visszatérő vendég
Hozzászólás: 346
Csatolások: 0
Azonosító: 234680
A méret valóban nem egyenlő a szépséggel. De ha nem tudsz lehajolni, hogy bekösd a cipőd... az nem szép.
2017. március 14. 13:58 #4
Picy
Picy

Státuszlast night was the last time of my past life
Hozzászólás: 1039
Azonosító: 261338
Persze jó ha valaki magabiztos.
de valahogy nekem ez egy kicsit furán jött le :/
minta most azt hinné hogy ő itt a "király"
2017. március 14. 14:11 #5
- törölt felhasználó -    
Van, amiben igazat adok neki, de van, amiben nem. Példának okáért, amit kedves An_d_a is leírt. Van, aki eszik rendesen, mégsem hízik, még akkor sem, ha szeretne, és van, akire pár falattól is jönnek rendesen a plusz dekák. Ez mind csak genetika, semmi köze a divathoz. Mert oké, hogy van aki tényleg csak azért éhezteti magát, mert meg akar felelni a társadalom elvárásainak, de ez más dolog. A másik kedvencem, amikor egy nő csak akkor lehet szép nő, ha például 50 kilogramm, és ha nem ennyi, akkor ő a sz*r. Ez nem így van. Egy nő akkor szép, ha magabiztos, értékeli önmagát, és jó magasról tojik más véleményére.
2017. március 14. 15:08 #6
MontereyGirl13
MontereyGirl13
új tag
Hozzászólás: 47
Azonosító: 255951
Hát ne is haragudjon, de Ő már tényleg nagyon nem szép!! Egészségesnek meg pláne nem nevezném.
2017. március 14. 15:29 #7
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Idézet
"A méret nem egyenlő a szépséggel. Nem értem, miért akkora nagy ügy ez. Vagy mégis: mert a média azt sugallja, hogy az a szép, aki vékony"

Valóban, a méret nem egyenlő a szépséggel. Nem csak a méret határozza meg az ember "szépségét" hanem a személyisége is. Mert hiába vagy 40 kiló, ha a személyiséged egyenlő egy vödör földdel.
2017. március 14. 19:21 #8
- törölt felhasználó -    
Van amiben én is egyetértek vele, viszont van, amiben nem. Például vannak olyanok, akik vékonyak, mégis rendesen esznek. Arról, hogy nem tudnak hízni nem tehetnek, a genetika miatt van. Az már más, ha valaki direkt éhezteti magát.
2017. március 14. 20:19 #9
- törölt felhasználó -    
mar nem azert de ez miota furdoruha???
2017. március 14. 22:59 #10
Shiinon
Shiinon
✿❀봄날❀✿

StátuszThe most beautiful things are not seen with your eyes, but felt with your heart.
Hozzászólás: 1034
Azonosító: 239342
Szerintem rengeteg önbizalma van, mármint a képek nekem ezt mondják, tiszteletem! smileeee.gif
2017. március 15. 11:38 #11
Amberius
Amberius
új tag
Hozzászólás: 61
Azonosító: 261888
Gureka10 ez igaz, de hozzátenném, hogy szépnek lenni se csak 40 kilósan lehet
2017. március 15. 17:57 #12
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Nekem ne mondja azt senki, hogy ez az alkat teljesen normális és egészséges. Bár engem egyáltalán nem foglalkoztat ki hány kg (mert nem kg-k alapján válogatom meg kivel állok szóba) de ha valaki már kórosan elhízott annak biztosan nem fogja meghosszabbítani ez az életét... figyeljünk az egészségünkre.
2017. március 15. 20:18 #13
Brandy
Brandy
♥Pizza♥

Státusz❤Lana Del Rey❤
Hozzászólás: 5273
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
exoverdose egyet értek meg a szervezetnek is kell egy teher cipelnie majd ki jönnek a ilyen olyan betegségek aztán hello
2017. március 15. 21:45 #14
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Szerintem gyönyörű nő(: és példaértékű,hogy mer újságoknak pózolni -és ruhában!!!- az alkata ellenére.
2017. március 16. 11:53 #15
- törölt felhasználó -    
Szerintem a túlsúly elsősorban nem esztétikai, hanem egészségügyi probléma. Ekkora teher alatt az ízületek egy idő után bedurrannak, fájni fog a mozgás - > még tovább hízik. Természetesen az önbizalmáért hatalmas piros pontot érdemel a hölgy, de az egészséget is figyelni kellene.
2017. március 18. 00:04 #16
angel000girl
angel000girl
Hozzászólás: 814
Csatolások: 36
Azonosító: 189277
Idézet (An_d_a @ 2017.03.14. 12:34)
Ezt személy szerint kissé bántónak érzem. Még ha nem is kéne magamra vennem a dolgot, de bennem sztereotípia érzést keltett. 
Én világéletemben vékony voltam, ehetek bármennyit, nem fogok meghízni. Eszem is, nem "koplalok". Nem értem, hogy miért csak úgy "érvényesülhet" az egyik, ha lehúzzák a másikat. Tudom és értem, hogy mindig más a divat, de könyörgöm... ha annyira egyenlőséget akarnak hirdetni, meg mindenki az elfogadásról zeng ódákat, akkor nem hiszem, hogy ez a jó módszer ennek megközelítésre. Nem is konkrétan rá gondolok, hanem általánosságban: úgy vettem észre, hogy divat lett leszólni azt, aki vékonyabb, nekem is mondták már azt, hogy nem is vagyok igazi nő, mert nem vagyok telt. Akkor most hogyan is van ez? 2 évente változik, hogy "ki lehet nő és ki az, aki nem"?  mellow.gif Nem vagyok az a típus, akit nagyon földhöz vágna bármi is, amit szóban mondanak rám, de azon az állásponton vagyok, hogy nem kellene egy bizonyos testsúlyt kiválasztani, a többit meg rossznak titulálni. Bár persze tisztában vagyok vele, hogy álomvilágban élek, és az egy dolog, hogy ki mit mond, de azért mégis. 
Mármint nekem ez az észrevételem, de persze kinek a pap kinek a papné.

Mindent leírtál, amit ezzel a témával kapcsolatban gondolok. Szerintem ez már lassan a nevetséges kategória. A túlsúlyos embereknek már mindent lehet, mert a sok "be positive", "fogadd el önmagad, úgy ahogy vagy"-huszárnak köszönhetően akkora egójuk lett, hogy az embertelen.
Most én is egy sztereotípiát fogok felhozni, de manapság már nem a túlsúlyos, hanem a vékonyabb testalkatú embereket szólják meg, holott ez genetika kérdése. Aki kövér nem feltétlenül azért, mert éjjel nappal a nyitott hűtőajtó előtt tömi magát, de ez ugyanúgy igaz a vékonyabbakra is, ők sem azért vékonyabbak, mert a wc felé görnyedve okádják ki a napi 1-2 adag almájukat.
Most félreértés ne essék, nem a túlsúlyosak ellen vagyok, de már vicc, hogy a csapból is az folyik, hogy ők mennyire tökéletesek, fogadják el magukat ahogyan vannak, a többi ember meg húzza karóra magát, mert nem küzd ilyen problémákkal.
Az emberi tolerancia meg az aranyközépút megtalálása manapság már tényleg nem nagy divat, pedig mindkét véglet megférne egymás mellett, ha nem lenne az egyik agyonajnározva, míg a másik véglet képviselőit porig alázzák.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, exoverdose
2017. március 18. 15:13 #17
DarkHipster
DarkHipster
visszatérő vendég

StátuszIdegen: Fiú vagy, vagy lány? Én: Rumbatök vagyok. :)
Hozzászólás: 190
Azonosító: 235012
Mindenki itt nyavalyog, hogy jaaaj, így-úgy, de nagy egója lett a kövér embereknek, meg hogy ez nem természetes, meg mindjárt megtámadja a pestis, meg a lepra, meg minden betegség.....ah, akadjatok le...
Szépek a képek, ő meg boldog, ennyi, mit kell ezen rinyálni?
2017. március 19. 16:43 #18
- törölt felhasználó -    
Fhu, ha nekem ennyi önbizalmam lenne, mint amennyi neki van.. le a kalappal előtte smileeee.gif Jók lettek a képek.
2017. március 21. 10:44 #19
ramio
ramio
delaney

Státusztalán egy napon majd újra
Hozzászólás: 13726
Csatolások: 622
Azonosító: 258309
Mindenkinek más a szép, képtelenség megfelelni mindegyik ízlésnek. Amik igazán megfogják az embert, azok a ritkaságok, különleges dolgok (egészséges önbizalom és kulturált viselkedés = fehér holló).
2017. március 26. 18:30 #20
old stuff.
old stuff.
visszatérő vendég

Státuszkacsabökdöső.
Hozzászólás: 176
Azonosító: 254651
Ilyenkor minden túlsúlyos úgy csinál, mintha a mellettük csak a pálcika létezne....aki nem elhízott az sovány?? Ne szórakozzunk már.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!