Bár most épp van egy különleges hölgy a 32 éves futballista életében, nem vele tervez családot alapítani.
A teljes cikkhez kattints ide!
Cristiano Ronaldo ikerbabákkal bővíti családját
2017. március 13. 08:27
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. március 13. 14:03
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Nagyon cuki mini Christiano^^ a béranyasággal viszont nem nagyon tudok azonosulni, mivel szerintem az az élmény, amikor érzi, hogy benne van a baba, az az igazi öröm.
2017. március 13. 14:58
sose értettem ezt a béranya dolgot, mitől jó ez? de mindenesetre, Christiano egy nagyon nagyon jó apa, szóval száz százalékig biztos, hogy a csöppségek jó kezekben lesznek. gratulálok neki és nagyon tisztelem is, de nem csak ezért.
2017. március 13. 16:28
|
|
fiercelivyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.13. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 262989 offline
|
hát...tőlem messze áll ez a béranya dolog, mindenesetre kedvelem Cristianot, és sok boldogságot a kis családnak
<3
2017. március 13. 20:22
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Ez a béranyaság nem értem miért jó neki?Ha a többi nagy futballistát nézzem senki nem ezt az útat válaszotta és mások se igazán.Tehát nem tudom megérteni őt!
2017. március 13. 23:21
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Nem kedvelem Ronaldót, és számomra is furcsa ez a gondolkodás, nem igen hallottam eddig ilyenről, viszont, ha már úgy gondolja, legyen is jó apja a gyerekeinek, és úgy tűnik, hogy az is.
2017. március 16. 11:02
Hát, ez nem valami jó hír! Miért éppen béranyától? Egy igazi anyuka vagy feleség sokkal jobb lenne... Ejnye, Ronaldo!
2017. április 14. 00:04
Nem értem, miért akad fenn mindenki ezen a béranya dolgon. Az ő döntése és különben sincs benne semmi vérlázító - akik szerint pedig az is, azt beláthatják, hogy még sokkal emberibb megoldás ez, mint halálra szekálni a friss barátnőjét, hogy "de neki kell a gyerek, essél teherbe, úgyis arra vagy!".
Olyan furcsa, hogy ebben a témában ennyire röghöz kötöttek az emberek, mint ahogy az is, hogy minek szajkózzák, hogy "mekkora élmény, hogy benned van a baba meg, hogy megszülöd", amikor a nők nagy része pont, hogy egyáltalán nincs elájulva a folyamattól és örül, amikor végre vége van...
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: