Éppen tíz évvel ezelőtt jelent meg a könyvesboltok polcain Jay Asher megindító regénye, a Tizenhárom okom volt, melyet a Netflix hamarosan képernyőre visz.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Tizenhárom okom volt 10. évfordulós kiadásának befejezésében Hannah életben marad
2017. március 07. 08:27
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. március 07. 12:10
|
|
bettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.15. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 140849 offline
|
Érdekes cikk lett. Először megijedtem, mert a cím (persze megint) félrevezető volt, azt gondolhatja az ember, hogy a Netflix saját akaratából újragondolta a könyv végét. Mindenesetre, várom a sorozatot, bár engem némelyik színész elbizonytalanít a sikerében. Őszintén szeretnék kellemesen csalódni!
2017. március 07. 15:13
már nagyon-nagyon várom, mellesleg a könyvet is nagyon szeretem
2017. március 07. 17:05
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
A könyvet imádtam, a sorozattól nagyon félek. Selena nevével reklámozzák, ami nagyon irritál, mert sokkal több ez a történet annál, mint hogy "Selena Gomez producerkedett benne". Ami a végét illeti, szerintem sokkal jobb úgy, hogy Hannahnak sikerült megölnie magát. Sokkal szívszorítóbb így és jobban átérezhető. És így előre ellőni egy ekkora spoilert...
2017. március 08. 07:55
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Szerintem az a befejezés jobb lenne, ha meghalna. Már csak azért is, mint a cikkben is megemlítik, hogy aki öngyilkosságot követ el egyszer nem szokott lenni második esély ( nem szó szerint ). És ez tökéletesen így van, vagy így kellene lennie. Mikor egy személy gy gondolja, elég volt és kioltaná a saját életét, szerintem ha életben marad az incidens után, akkor nem érdemli meg. Lehet durva vagyok, de ha bárki meg akar halni, akkor haljon. És most nem a divatból öngyilkosnak magukat tituláló kis tinikről beszélek..
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: