A 46 éves színésznő egy tévéműsorban vallott arról, mit bán a legjobban és miért nem tehetett eleget a felkérésnek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Uma Thurman élete legrosszabb döntésének tartja, hogy visszautasította A Gyűrűk Ura egyik szerepét
2017. február 28. 16:23
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. február 28. 16:54
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Valahogy nem tudom Éowynként elképzelni, még úgy sem, hogy a Kill Bill révén nem áll távol tőle a kardforgatás és a harc. Jobb helyen volt ez a szerep Mirandánál!
Btw, én először Galadrielre gondoltam a címet olvasva.
Btw, én először Galadrielre gondoltam a címet olvasva.
2017. február 28. 19:02
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
Jobb, hogy Miranda kapta, mert őt Éowyn szerepe tette híressé, míg Uma akkor már nagy névnek számított. Másrészt, talán én is a Kill Bill miatt, nehezen tudnám elképzelni Umát Éowynként, bár kosztümös filmekben is szerepelt, ami azért egy fokkal közelebb van A Gyűrűk Urához. De mégis örülök annak, hogy végül Mirandánál landolt a szerep.
2017. március 02. 13:14
Biztos klassz Éowyn lett volna!
De Miranda Otto is nagyon jó volt a szerepre!
2017. március 03. 20:41
|
|
Tyriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.27. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 168017 offline
|
_ToTo_ sikerült, jó nagy hülyeséget ideírnod. A trilógiát kb. másfél évig forgatták, de Éowyn szerepe nem kívánta meg a végig ottlétet. Másrészről meg hány Oscart is nyert a Kill Bill? Egyet se. A GyU trilógia ezzel szemben 17-et. És ezt a mai napig szeretik az emberek és új rajongók is akadnak mindig, mert van egy előző generáció, aki megmutatja nekik. A Hobbit már valóban nem sikerült olyan jól, ezen nincs mit vitatkozni.
2017. március 03. 21:37
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12634 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Tyria @ 2017.03.03. 20:41)
_ToTo_ sikerült, jó nagy hülyeséget ideírnod. A trilógiát kb. másfél évig forgatták, de Éowyn szerepe nem kívánta meg a végig ottlétet. Másrészről meg hány Oscart is nyert a Kill Bill? Egyet se. A GyU trilógia ezzel szemben 17-et. És ezt a mai napig szeretik az emberek és új rajongók is akadnak mindig, mert van egy előző generáció, aki megmutatja nekik. A Hobbit már valóban nem sikerült olyan jól, ezen nincs mit vitatkozni.
Akinek jó nagy hülyeséget sikerült írnia, az nem én vagyok kettőnk közül.
A Gyűrűk Ura (angolul: The Lord of the Rings) a New Line Cinema J. R. R. Tolkien azonos című regényén alapuló, 1999-től 2003-ig forgatott, 2001-ben, 2002-ben és 2003-ban bemutatott amerikai–új-zélandi fantasy-akciófilmje Peter Jackson rendezésében.
A díjak pedig, nos igen, elnyert egy csomó technikai díjat, amit egy asztal mögött ülve hoztak létre. Egyik színész sem nyert semmit. A harmadik rész kapta a legtöbb díjat, de az igazából a három résznek szólt egyben.
Én jobb szeretem a színészközpontú filmeket a CGI-látvány helyett. Tény, hogy a fantasy és a sci-fi műfaj, amit a legkevésbé szeretek.
Az meg külön rossz, ha attól teszed függővé, hogy szerinted attól lesz jó egy film, hogy hány díjat nyert. Én speciel többre becsülöm a kisebb vagy független díjakat, mint a nagyobbakat. A maga nemében nem rossz a LOTR, de nem akarom többször megnézni. Láttam moziban, láttam Blu-rayen, ennyi. A Kill Billt viszont már számtalanszor és még számtalanszor fogom is. Minden, amit leírtál, igaz a Kill Billre is azzal a különbséggel, hogy nem azért szeretik mert ennyi meg annyi díjat nyert, hanem azért, mert jó.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.

0 felhasználónak tetszik: