A 46 éves színésznő egy tévéműsorban vallott arról, mit bán a legjobban és miért nem tehetett eleget a felkérésnek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Uma Thurman élete legrosszabb döntésének tartja, hogy visszautasította A Gyűrűk Ura egyik szerepét
2017. február 28. 16:23
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. február 28. 16:54
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Valahogy nem tudom Éowynként elképzelni, még úgy sem, hogy a Kill Bill révén nem áll távol tőle a kardforgatás és a harc. Jobb helyen volt ez a szerep Mirandánál!
Btw, én először Galadrielre gondoltam a címet olvasva.
Btw, én először Galadrielre gondoltam a címet olvasva.
2017. február 28. 19:02
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
Jobb, hogy Miranda kapta, mert őt Éowyn szerepe tette híressé, míg Uma akkor már nagy névnek számított. Másrészt, talán én is a Kill Bill miatt, nehezen tudnám elképzelni Umát Éowynként, bár kosztümös filmekben is szerepelt, ami azért egy fokkal közelebb van A Gyűrűk Urához. De mégis örülök annak, hogy végül Mirandánál landolt a szerep.
2017. március 02. 13:14
Biztos klassz Éowyn lett volna!
De Miranda Otto is nagyon jó volt a szerepre!
2017. március 03. 20:41
|
|
Tyriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.27. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 168017 offline
|
_ToTo_ sikerült, jó nagy hülyeséget ideírnod. A trilógiát kb. másfél évig forgatták, de Éowyn szerepe nem kívánta meg a végig ottlétet. Másrészről meg hány Oscart is nyert a Kill Bill? Egyet se. A GyU trilógia ezzel szemben 17-et. És ezt a mai napig szeretik az emberek és új rajongók is akadnak mindig, mert van egy előző generáció, aki megmutatja nekik. A Hobbit már valóban nem sikerült olyan jól, ezen nincs mit vitatkozni.
2017. március 03. 21:37
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12634 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Tyria @ 2017.03.03. 20:41)
_ToTo_ sikerült, jó nagy hülyeséget ideírnod. A trilógiát kb. másfél évig forgatták, de Éowyn szerepe nem kívánta meg a végig ottlétet. Másrészről meg hány Oscart is nyert a Kill Bill? Egyet se. A GyU trilógia ezzel szemben 17-et. És ezt a mai napig szeretik az emberek és új rajongók is akadnak mindig, mert van egy előző generáció, aki megmutatja nekik. A Hobbit már valóban nem sikerült olyan jól, ezen nincs mit vitatkozni.
Akinek jó nagy hülyeséget sikerült írnia, az nem én vagyok kettőnk közül.
A Gyűrűk Ura (angolul: The Lord of the Rings) a New Line Cinema J. R. R. Tolkien azonos című regényén alapuló, 1999-től 2003-ig forgatott, 2001-ben, 2002-ben és 2003-ban bemutatott amerikai–új-zélandi fantasy-akciófilmje Peter Jackson rendezésében.
A díjak pedig, nos igen, elnyert egy csomó technikai díjat, amit egy asztal mögött ülve hoztak létre. Egyik színész sem nyert semmit. A harmadik rész kapta a legtöbb díjat, de az igazából a három résznek szólt egyben.
Én jobb szeretem a színészközpontú filmeket a CGI-látvány helyett. Tény, hogy a fantasy és a sci-fi műfaj, amit a legkevésbé szeretek.
Az meg külön rossz, ha attól teszed függővé, hogy szerinted attól lesz jó egy film, hogy hány díjat nyert. Én speciel többre becsülöm a kisebb vagy független díjakat, mint a nagyobbakat. A maga nemében nem rossz a LOTR, de nem akarom többször megnézni. Láttam moziban, láttam Blu-rayen, ennyi. A Kill Billt viszont már számtalanszor és még számtalanszor fogom is. Minden, amit leírtál, igaz a Kill Billre is azzal a különbséggel, hogy nem azért szeretik mert ennyi meg annyi díjat nyert, hanem azért, mert jó.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: