Starity

Uma Thurman élete legrosszabb döntésének tartja, hogy visszautasította A Gyűrűk Ura egyik szerepét

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. február 28. 16:23 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
A 46 éves színésznő egy tévéműsorban vallott arról, mit bán a legjobban és miért nem tehetett eleget a felkérésnek.
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. február 28. 16:54 #2
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2235
Csatolások: 0
Azonosító: 214153
Valahogy nem tudom Éowynként elképzelni, még úgy sem, hogy a Kill Bill révén nem áll távol tőle a kardforgatás és a harc. Jobb helyen volt ez a szerep Mirandánál!
Btw, én először Galadrielre gondoltam a címet olvasva.
2017. február 28. 16:59 #3
Domi05
Domi05
Mгş. Ơβгเεŋ

StátuszValar Morghulis «» Valar Dohaeris
Hozzászólás: 5264
Csatolások: 52
Azonosító: 233671
Hát tényleg bánhatja, hiszen a Gyűrűk Ura hatalmas sikernek örvend mind a mai napig!
2017. február 28. 18:06 #4
Maiko
Maiko
Hozzászólás: 1722
Csatolások: 2
Azonosító: 261082
Mivel a gyerekét helyezte előtérbe, nem mondom, hogy ostoba volt, biztos jó anya lett belőle. Bár azzal a szereppel sokkal híresebbé vált volna, ez tény.
2017. február 28. 19:02 #5
bohóc9
bohóc9
wor(k)shipper

Státuszbohoc9 még nem állította be a státuszát :P
Hozzászólás: 1330
Azonosító: 200672
Jobb, hogy Miranda kapta, mert őt Éowyn szerepe tette híressé, míg Uma akkor már nagy névnek számított. Másrészt, talán én is a Kill Bill miatt, nehezen tudnám elképzelni Umát Éowynként, bár kosztümös filmekben is szerepelt, ami azért egy fokkal közelebb van A Gyűrűk Urához. De mégis örülök annak, hogy végül Mirandánál landolt a szerep.
2017. február 28. 19:40 #6
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
Hozzászólás: 12634
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Sose bánja, mert évekig forgatták és akkor nem lett volna Kill Bill vele, az többet ér, mint az egész LOTR trilógia Hobbitostúl...
2017. március 02. 13:14 #7
- törölt felhasználó -    
Biztos klassz Éowyn lett volna! wink.gif De Miranda Otto is nagyon jó volt a szerepre! smileeee.gif
2017. március 03. 20:41 #8
Tyria
Tyria
visszatérő vendég
Hozzászólás: 116
Azonosító: 168017
_ToTo_ sikerült, jó nagy hülyeséget ideírnod. A trilógiát kb. másfél évig forgatták, de Éowyn szerepe nem kívánta meg a végig ottlétet. Másrészről meg hány Oscart is nyert a Kill Bill? Egyet se. A GyU trilógia ezzel szemben 17-et. És ezt a mai napig szeretik az emberek és új rajongók is akadnak mindig, mert van egy előző generáció, aki megmutatja nekik. A Hobbit már valóban nem sikerült olyan jól, ezen nincs mit vitatkozni.
2017. március 03. 21:37 #9
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
Hozzászólás: 12634
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Tyria @ 2017.03.03. 20:41)
_ToTo_ sikerült, jó nagy hülyeséget ideírnod. A trilógiát kb. másfél évig forgatták, de Éowyn szerepe nem kívánta meg a végig ottlétet. Másrészről meg hány Oscart is nyert a Kill Bill? Egyet se. A GyU trilógia ezzel szemben 17-et. És ezt a mai napig szeretik az emberek és új rajongók is akadnak mindig, mert van egy előző generáció, aki megmutatja nekik. A Hobbit már valóban nem sikerült olyan jól, ezen nincs mit vitatkozni.

Akinek jó nagy hülyeséget sikerült írnia, az nem én vagyok kettőnk közül.

A Gyűrűk Ura (angolul: The Lord of the Rings) a New Line Cinema J. R. R. Tolkien azonos című regényén alapuló, 1999-től 2003-ig forgatott, 2001-ben, 2002-ben és 2003-ban bemutatott amerikai–új-zélandi fantasy-akciófilmje Peter Jackson rendezésében.

A díjak pedig, nos igen, elnyert egy csomó technikai díjat, amit egy asztal mögött ülve hoztak létre. Egyik színész sem nyert semmit. A harmadik rész kapta a legtöbb díjat, de az igazából a három résznek szólt egyben.

Én jobb szeretem a színészközpontú filmeket a CGI-látvány helyett. Tény, hogy a fantasy és a sci-fi műfaj, amit a legkevésbé szeretek.

Az meg külön rossz, ha attól teszed függővé, hogy szerinted attól lesz jó egy film, hogy hány díjat nyert. Én speciel többre becsülöm a kisebb vagy független díjakat, mint a nagyobbakat. A maga nemében nem rossz a LOTR, de nem akarom többször megnézni. Láttam moziban, láttam Blu-rayen, ennyi. A Kill Billt viszont már számtalanszor és még számtalanszor fogom is. Minden, amit leírtál, igaz a Kill Billre is azzal a különbséggel, hogy nem azért szeretik mert ennyi meg annyi díjat nyert, hanem azért, mert jó.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok