Március 23-án mutatják be a Broadway-en az utolsó orosz uralkodócsalád lányának történetét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így hangzik a Journey to the Past az Anasztázia-musicalben
2017. február 20. 06:59
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2017. február 20. 10:48
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234309 Azonosító: 59785 offline
|
Annyira várom már. Egyrészt mert az Anasztázia az egyik legnagyobb kedvencem a mesék közül, másrészt Ramin Karimloo miatt.
Mondjuk eleve az ő karakterére leszek/lennék a legjobban kíváncsi, mert az nincs benne az eredeti mesében és érdekelne, hogy mennyiben változtatták meg a sztorit, hogy azt behozhassák. Remélem, hogy lesz belőle majd felvétel, hogy mi is meg tudjuk majd nézni.
Amúgy ez nem hivatalos videó, de sokkal jobban ajánlom ismerkedésre, mint a Cincinnatiben adott koncertet. Szerintem jobban összerakta.
Amúgy ez nem hivatalos videó, de sokkal jobban ajánlom ismerkedésre, mint a Cincinnatiben adott koncertet. Szerintem jobban összerakta.
2017. február 20. 14:49
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Nagyon szerettem ezt a mesét csak a gonosz benne olyan ronda hogy visszatérő rémálmaim voltak miatta kiskoromban de ettől függetlenül amúgy tetszett és szépen énekelte a csaj bár ha élő ember fogja játszani Raszputyint és abban a jelmezben hát nem hinném hogy utána fogok nézni...
2017. február 20. 20:25
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234309 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (BLulu88 @ 2017.02.20. 14:49)
Nagyon szerettem ezt a mesét csak a gonosz benne olyan ronda hogy visszatérő rémálmaim voltak miatta kiskoromban de ettől függetlenül amúgy tetszett és szépen énekelte a csaj bár ha élő ember fogja játszani Raszputyint és abban a jelmezben hát nem hinném hogy utána fogok nézni...
Ő nem lesz benne a színpadi változatban, helyette megalkottak egy Gleb nevű tábornokot. Leírás alapján pedig ugyan ő is az ellentábort fogja erősíteni, de mégsem annyira elvetemült módon, mint Raszputyin a mesében.
2017. február 22. 18:16
|
|
oOHiyokoiOoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.21. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 260436 offline
|
Egyik kedvenc hercegnőm Anasztázia és kíváncsi vagyok a filmre h az milyen lesz:D remélem elképesztő lesz és ez a dal is nagyon szép de sztem magyarul még jobb
2017. február 22. 18:49
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (Szandi0820 @ 2017.02.20. 10:48)
Nekem személy szerint ha választani kellene ez az előadása jobban tetszett bár, még mindig nem látom benne Anasztáziát. Szerintem a legjobb mikor Derek Klena-val éneklik az "At The Beginning" című számot. Nálam az mindent visz és Derek hangjától olvadok.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.