A Dal 2017: Pápai Joci képviseli hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon
2017. február 19. 20:30
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Évek óta nem követem nyomon sem a Dalt, sem az Euróvíziót, de Pápai Jocira annyian kiakadtak az országban, hogy kíváncsi voltam, meghallgattam, és nem tetszik, függetlenül attól, hogy milyen a bőre színe. Ha már a tradícióknál tartunk (mert mintha ez dal valami olyat akarna elmondani, megmutatni) nem látom benne sem a magyarságot, sem Magyarországot. Előbb jutott eszembe a zenei aláfestésről és a táncoló lányról egy arab zene, vagy valami elvont bollywoodi film betétdala.
2017. február 20. 08:09
|
miranda04580új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.27. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 257434 offline
|
Én biztos nem fogom nézni.... Majd az Eurovíziót a romák fogják nézni
Komolyan a Tóth Gabi ezerszer kiforrottabb volt! Erre egy kannás roma gyerek aki idegesítően hajlítgat a hangjával az fogja képviselni az országot... Bár lassan mi magyarok leszünk kisebbség....
2017. február 20. 09:43
|
rockercsajok61új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.20. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 262577 offline
|
Idézet (Glamster @ 2017.02.19. 01:34)
Erre aztán senki nem számított: Pápai Joci fogja képviselni hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon A Dal négy hetes fordulói után.
A teljes cikkhez kattints ide!
A teljes cikkhez kattints ide!
Régóta figyelem az Eurovíziós Dalfesztivált. A tavalyi ukrán győzelem után megfogadtam, hogy idén nem is nézem, ha ilyen dal nyerhet. Színtiszta politika az egész. Azt is mondtam, hogy 2017-ben a legrosszabb dalt kell küldeni, hátha nyerünk.... Nem a legosszabb dal megy Kijevbe. Bár ezen eredményen igen meglepődtem. Szurkolok Pápai Jocinak, pedig ez a zenei stílus egyáltalán nem áll közel hozzám. Amelyet én szívemből DAL-nak nevezek,az az ÉLET a LEANDER KKILLS-től. Az összes többi csak kulloghatott....Tudtam, hogy nem juthat be, mert ez rock. Sajnos a nemzetközi mezőny is igen egyhangú, talán Pápai Joci lesz, aki kitűnik majd ebből a mezőnyből.
1 felhasználónak tetszik:
Violetta sztár2
2017. február 20. 11:02
|
|
vágtázó halottkémvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 194922 offline
|
Jesszus...:-O
2017. február 20. 11:07
|
|
vágtázó halottkémvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 194922 offline
|
Megdöbbenést félretéve, erre lehet, hogy az európai bevándorlók szavazni fognak, ami nem lepne meg. A pasim meghallotta és azt kérdezte honnan szól ez a müezzin és miért hallgatom ezt?
Sajnálatos módon engem és az általam követett kultúrát nem képviseli ez a dal, sem az előadója.
Átestünk a ló túloldalára a PC-ben, azt kell mondjam.
No nem mintha Tóth Gabi meg a Totova zenei projektje annyira képviselt volna...
Én maradok ByeAlexnél. Még mindig közelebb érzem őt a stílusomhoz, mint az összes többi jelentkezőt.
Sajnálatos módon engem és az általam követett kultúrát nem képviseli ez a dal, sem az előadója.
Átestünk a ló túloldalára a PC-ben, azt kell mondjam.
No nem mintha Tóth Gabi meg a Totova zenei projektje annyira képviselt volna...
Én maradok ByeAlexnél. Még mindig közelebb érzem őt a stílusomhoz, mint az összes többi jelentkezőt.
2017. február 20. 16:09
|
|
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline
|
Imádtam Freddiet és most imádom Jocit is. Szerintem hatalmas tehetség és a zene is igazán szuperre sikeredett. Ebben benne van minden, éneklés, rappelés, kis cigányzene és szerintem ez így tökéletes. Örülök, hogy nem a műbőgős Gabi megy, vagy Radics... Ki volt még bent? Nem sok emlékezetes produkció, de szerintem a Jociét bármikor megismerném. Egyedül Kállay (bocs ha rosszul írom a nevét) tetszett még. Szóval hatalmas gratuláció és hajrá! A sok rasszista meg hisztis elmehet a búsba.. Örüljünk, hogy valaki képviseli Magyarországot...
U.i.: Gratula még Benjinek is. Egyedül őt követem a sok tehetségkutatós közül ^^
U.i.: Gratula még Benjinek is. Egyedül őt követem a sok tehetségkutatós közül ^^
2017. február 20. 16:20
|
|
Eyodisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 256903 offline
|
Annyira mindegy kit küldünk ki, úgy se lesz Magyarország első, nincs olyan sok külföldi bratyi ország, akik 12 pontot adnának ránk. Ha szintiboyt küldenénk ki ugyanott lennénk, mint egy Tóth Gabival vagy egy Pápai Jocival.
2017. február 20. 17:20
Há ezzel a dallal sztem örüljön Magyarország ha nem utolsók leszünk... Szerintem Tóth Gabinak kellett volna kimennie... az ő dalával el lehetett volna érni egy jobb helyezést.
2017. február 20. 23:19
|
|
ramiodelaney |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 13726 Csatolások: 622 Azonosító: 258309 offline
|
Nem vagyok rasszista, de... Majdnem mindenki ezzel kezdte a kommentjét és őszintén szólva hányingerem van ettől. Ez a dal érzelmes, szép, kellemes hangzású, nem tudom, milyen kellene. Tóth Gabi dala tipikus Eurovíziós darab, amiből még legalább 4-5 hasonló lesz a versenyen, senkit nem érdekelne; a többi dal, ami a versenyen indult, szerintem felejtős, nem ütöttek nagyot. Akárhányadik is lesz Magyarország, drukkolok.
2017. február 21. 16:56
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Elszomorít, hogy nálunk mennyire rasszisták az emberek, sokan már majdnem hogy gonoszak is, és a fiatalságot is erre nevelik...igazán büszkék lehetnek néhányan magukra
Szerintem igenis jó a dal, és örülök, hogy ő megy ki az Eurovízióra, az a műsor amúgy is elég gyenge lett az utóbbi 1-2 évtizedben, legalább lesz benne egy nem semmilyen, nem hagyományos pop szám. Amúgy meg szerintem nem a származása miatt kéne hallgatni egy énekest, hanem a zenéje miatt.
Violetta sztár2
2017. február 24. 09:55
Nem tudom, hogy hogy lehetnek ekkora faszok az emberek. Szerintem ez egy igazi verseny szám és igen is, jó helyezést fog vele elérni. Nem tudom, hogy lehet ennyire elítélni a másikat? Attól hogy roma, nem biztos, hogy rossz ember.
Ha Radics Gigi ment volna ki, ő is roma, de rá gondolom nem lett volna ilyen megszólalás, hogy
“ Majd az arabok szavaznak rá
„
Emeberek, ez annyira gyerekes már. Megértem, hogy ha valakinek más a zenei ízlése, én se ezt fogom nap-est hallgatni, de egy versenyre nem rossz. Nem tudom, lehet, hogy egyesek számára a Spoon 21 Deák tér is jó pett volna. Bocsi rajongók,de mi értelme van a dalszövegnek?
Szerintem jó esélyekkel indul, egy nagyon szimpatikus ember, és gratulálok.
Ha Radics Gigi ment volna ki, ő is roma, de rá gondolom nem lett volna ilyen megszólalás, hogy
“ Majd az arabok szavaznak rá
Emeberek, ez annyira gyerekes már. Megértem, hogy ha valakinek más a zenei ízlése, én se ezt fogom nap-est hallgatni, de egy versenyre nem rossz. Nem tudom, lehet, hogy egyesek számára a Spoon 21 Deák tér is jó pett volna. Bocsi rajongók,de mi értelme van a dalszövegnek?
Szerintem jó esélyekkel indul, egy nagyon szimpatikus ember, és gratulálok.
Violetta sztár2
2017. február 25. 18:20
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Majd az Eurovisio-n biztosan fogom hallani,addig inkább kihagyom!
2017. február 26. 12:27
|
valaki1975új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.26. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 262678 offline
|
Én nem csak ezen a "dalon" vagyok ledöbbenve hanem az emberek zenei igénytelenségén is.Borzalom!
"Kylie_cosmetics írta:
Hát ilyen szart! Én majdnem elájultam! Komolyan egy ilyen kannaverő roma képvisel minket???????? Majd az eurovíziós dalfesztiválon is azt a kannát fogja verni???? Jézusom!"Egyetértek veled!
"Kylie_cosmetics írta:
Hát ilyen szart! Én majdnem elájultam! Komolyan egy ilyen kannaverő roma képvisel minket???????? Majd az eurovíziós dalfesztiválon is azt a kannát fogja verni???? Jézusom!"Egyetértek veled!
2017. február 26. 16:38
|
|
Violetta sztár2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.12. Hozzászólás: 246 Csatolások: 30 Azonosító: 238955 offline
|
Első hallgatásnak borzalomnak tűnt,de most x-edik hallgatásra imdáom.megérdemli,hogy képviseljen minket és szerintem is jó helyezést fog elérni.Amúgy minek kell elítélni csak mert roma?
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.