NEM BÍROM GYEREKEK
ILYET SZÓL
"Nagyon rosszul esik, hogy szóba sem állnak velem"
hát basszus, nem kellett volna otthagynia az állítólagos legjobb barátait. undorító ez a csaj.
ennyire azért már ne sajnáltassa magát.
jó, abban egyetértek, hogy mindig tegye azt az ember, amit akar, és ne azt, amit mondanak neki, de ilyen a sztárvilág. azzal, hogy kilépett, semmi sem lesz jobb. más producer fogja vele ugyanezt csinálni.
részben sajnálom is, de a másik felem meg körberöhögi, és szánalmasnak tartja.
Kilépése óta nem beszélt a Fifth Harmony tagjaival Camila Cabello
2017. február 18. 16:16
|
|
Bogiii5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.16. Hozzászólás: 441 Csatolások: 2019 Azonosító: 244934 offline
|
Hogy itt mindenki mennyire okos:D Egyáltalán nem sajnáltatja magát,csak rosszul esik neki hogy a barátai nem beszélnek vele,az egy dolog hogy a menedzserek kirugták őt,de hogy még a lányok se beszélnek vele,szar érzés lehet öt év után. Mindegy is,Camila olyan karriert fog befutni hogy itt mindenkinek lefog esni az álla az biztos!!
2017. február 18. 17:57
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Én nem gondolom hogy csak azért maradnia kellett volna, hogy a csapattársainak jót tegyen. Egyedül sokkal biztosabban ki tud bontakozni és sokkal több lehetőségei vannak. Szerintem jól tette, hogy kilépett. És ezen nem kellene megsértődni. Persze, kilépett a legjobb tag, veszélyben a csapat jövője. Érthető.xd de nem kellene ennyire mélyre süllyedni mint a dedósok, hogy nem állnak szóba vele. Camila sokkal többre fogja vinni egyedül, mint amennyire a csapat valaha is fogja együtt.
De ez csak az én véleményem és ha valakinek nem tetszik az nem az én problémám:)
De ez csak az én véleményem és ha valakinek nem tetszik az nem az én problémám:)
2017. február 20. 20:02
|
|
Mrs.Cupcakeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.01. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 262248 offline
|
Bár nem vagyok egy hatalmas Camilla fan, de elhiszem hogy rosszul esik neki..
Nem érezte jól magát, nem tudott kiteljesedni, ennyi..
Ha a barátai lettek volna, támogatták volna...
Most meg hogy kilépett, szarnak a fejére<-- igaz barátok *taps, taps*
Amúgy a lányokon már az X-factor idején is látszott, hogy nem kötődnek egymáshoz annyira mint mondjuk a Little Mixes lányok.
Camilla nélkül meg mind a négyen elvesznek majd a süllyesztőben.. Jajjhhh nem bocsánat... Laurennek látok még valami hírnevet, de nem akkorát mint amekkorát Camilla fog kapni, ha rendesen beindul a karrierje..
Nem érezte jól magát, nem tudott kiteljesedni, ennyi..
Ha a barátai lettek volna, támogatták volna...
Most meg hogy kilépett, szarnak a fejére<-- igaz barátok *taps, taps*
Amúgy a lányokon már az X-factor idején is látszott, hogy nem kötődnek egymáshoz annyira mint mondjuk a Little Mixes lányok.
Camilla nélkül meg mind a négyen elvesznek majd a süllyesztőben.. Jajjhhh nem bocsánat... Laurennek látok még valami hírnevet, de nem akkorát mint amekkorát Camilla fog kapni, ha rendesen beindul a karrierje..
2017. február 20. 23:38
|
|
Lola-SPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.25. Hozzászólás: 141 Csatolások: 1 Azonosító: 188330 offline
|
Na én is hozzá szólók. Szerintem mind a két félnek van igazsága benne.
Camilával teljesen egyet értek abban, hogy rosszul esik neki, hogy a "legjobb barátnői" nem beszélnek vele, amikor támogatniuk kellene, ezért barátok, és ő már hónapok óta mondogatta nekik, hogy ki akar szállni, de még bírta. Senki se tudja, hogy mi történt tény és való, csak azt tudjuk, amiket olvasunk és hallunk. Camila szerintem egyáltalán nem akar rosszban lenni a lányokkal, de az érzés nem kölcsönös. Nem mondom, hogy örülök, hogy Camila kilépett de megértem őt is, a fanokat és a bandát is. A lányoknak pedig nem így kellene vele viselkedniük.
Fáj ezt kimondanom, hogy tönkre fog menni a csapat.. még csinálnak mondjuk 2-3 számot és vége. Nem lesz olyan nagy nézettsége, mint eddig volt.
A csapatot ugyan ebben értem meg, a fordított helyzetét. Én is haragudnék egy kicsit, ha ott hagytak volna minket a semmi közepén, egyik fellépéstől a másikra.. ez szarul eshetett nekik.
Camilával teljesen egyet értek abban, hogy rosszul esik neki, hogy a "legjobb barátnői" nem beszélnek vele, amikor támogatniuk kellene, ezért barátok, és ő már hónapok óta mondogatta nekik, hogy ki akar szállni, de még bírta. Senki se tudja, hogy mi történt tény és való, csak azt tudjuk, amiket olvasunk és hallunk. Camila szerintem egyáltalán nem akar rosszban lenni a lányokkal, de az érzés nem kölcsönös. Nem mondom, hogy örülök, hogy Camila kilépett de megértem őt is, a fanokat és a bandát is. A lányoknak pedig nem így kellene vele viselkedniük.
Fáj ezt kimondanom, hogy tönkre fog menni a csapat.. még csinálnak mondjuk 2-3 számot és vége. Nem lesz olyan nagy nézettsége, mint eddig volt.
A csapatot ugyan ebben értem meg, a fordított helyzetét. Én is haragudnék egy kicsit, ha ott hagytak volna minket a semmi közepén, egyik fellépéstől a másikra.. ez szarul eshetett nekik.
2017. február 22. 09:44
|
|
TinistaSwiftervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.09. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 257897 offline
|
Eleg szomoru hogy igy reagaltak
2017. február 23. 16:46
Sokat elárul, hogy az elmúlt két hónapban a Fifth Harmony-ról gyakorlatilag egy díjátadó meg néhány fotó erejéig lehetett hallani, Camiláról pedig szinte naponta. Nemrégiben egy rajongói szavazáson a Camilizerek másodikak lettek a Directionerek mögött, míg ugyanezen szavazáson a Harmonizerek az ötödik helyen zártak. A Fifth Harmony-nak legjobb esetben is csak ez az év van hátra pályafutásából.
Egyre inkább kezd a dolog deja vu lenni: Zayn kiválása a One Directionből. Hasonlóan viharos volt és bár úgy tűnt hogy nem rengeti meg nagyon a One Directiont, mégis ez indíthatta meg a lavinát, ami végső soron a csapat "szünetre vonulásához" vezetett.
Nagyjából két hete történt egy furcsa momentum: Lauren kikövette Camilát Instagramon, ezzel Camren-hívők sokaságának rossz napot okozva. Hogy miért csak napot? Mert másnap visszakövette arra hivatkozva hogy "baleset volt". Ez mi basszus? Valami nagyon nincs rendben. Amúgy a jelenlegi helyzetben félteném Camilát Laurentől, utóbbi annyira megszállott radikális politikai aktivista lett, hogy félek, Camilát is magával rántaná és elrontaná.
Egyre inkább kezd a dolog deja vu lenni: Zayn kiválása a One Directionből. Hasonlóan viharos volt és bár úgy tűnt hogy nem rengeti meg nagyon a One Directiont, mégis ez indíthatta meg a lavinát, ami végső soron a csapat "szünetre vonulásához" vezetett.
Nagyjából két hete történt egy furcsa momentum: Lauren kikövette Camilát Instagramon, ezzel Camren-hívők sokaságának rossz napot okozva. Hogy miért csak napot? Mert másnap visszakövette arra hivatkozva hogy "baleset volt". Ez mi basszus? Valami nagyon nincs rendben. Amúgy a jelenlegi helyzetben félteném Camilát Laurentől, utóbbi annyira megszállott radikális politikai aktivista lett, hogy félek, Camilát is magával rántaná és elrontaná.
2017. április 30. 19:49
|
|
rebeka91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.12. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 263609 offline
|
Nem vagyok Camilazer vagy hogy mondják azt, de nagyon sajnálom! Gondolom hogy nem könnyű Olyan dekoratív ruhákat viselni és a szex-ről énekelni folyamatosan, ha egyeltalán nem áll hozzá közel ez. Tisztelem őt azért, mert kilépett, hogy önmaga lehessen, olyan dalszöveget énekeljen amilyet Ő akar és úgy öltöztesse fel a stylist, ahogy neki is tetszik. Aszt hiszem most valahogy kezdem megszeretni. Viszont a bandát? Csak még lejjebb sűlyednek nálam. Az állítólagos barátságuk addig tart, amíg úgy van ahogy ők akarják? Hát szép kis barátok. Támogatniuk kéne Camilla-t, és ha hozzájuk sem áll közel a dalszöveg, a tánc vagy a ruha, ha szeretnének szabadabban élni, ha szeretnének szabadon dönteni arról hogy mit énekelnek akkor követhették volna Camilla példáját.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: