Starity

9 ember elárulta, miért futott zátonyra a házassága már annak első évében

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. február 14. 17:34 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
A házasság bár egy csodálatos dolog, mégis sokan vannak, akik rossz okból kötik össze életüket pusztán azért, mert úgy érzik, nagy a nyomás rajtuk vagy mert azt hiszik, kifutnak az időből. Az okos azonban más kárán tanul, így cikkünkben elhozunk néhány tanító célzatú példát, hogy ha eljön az alkalom, megfontoltan tudjatok dönteni.
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. február 14. 17:55 #2
SpecialError
SpecialError

Státuszccc
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 664
Csatolások: 160
Azonosító: 192434
Mennyivel könnyebb lenne ha az emberek őszinték lennének egymással, de legfőképpen magukkal szemben. Ezekből a történetekből is az jön le, hogy az egyik fél, vagy éppen mindketten, maga sem tudta mit akar, inkább csak sodródott az eseményekkel. A 6-oson meg lementem hídba. Hallottam már ilyeneket, de én ezt soha de soha nem tudnám megtenni, ha ilyen történne az utolsó órában is lemondanám. Az csak egy dolog, hogy nem illendő az ilyen, de abba bele sem gondol, aki "nem tudja" (inkább nem akarja, mert nem kapja vissza a pénzt) lemondani, hogy ez annak, akinek a szerette meghalt mit jelenthet? Hogy legyen ez így élete legszebb napja? Tényleg azt látom ebből, hogy az emberek úgy vannak a házassággal, hogy ha nem működik, max elválunk... Egyébként az ismeretségi körömben is van olyan, aki kb 3 hónap házasság után elvált, ő vállalta is, hogy szar döntést hozott és hogy egy olyan emberhez ment hozzá, akivel soha nem is működött a dolog. De az ő esetében sem értettem, hogy valaki fegyvert tartott a fejéhez, hogy férjhez kell menni?
2017. február 14. 17:57 #3
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Na ezek sem átlagos, mindennapi emberek lehetnek. Agyatlanok és éretlenek. Miért van valaki együtt olyannal és még hozzá el is veszi, akit sosem szeretett? Meg minek jó egy olyan kapcsolatban élni ami eleve hazugságokra épül? Nem értem.
2017. február 14. 18:17 #4
Maiko
Maiko
Hozzászólás: 1722
Csatolások: 2
Azonosító: 261082
Az még hagyján, hogy félreismerte azt, akivel egybekelt, sok ilyen van. Viszont az már tényleg nem komplett, aki úgy teszi meg ezt a komoly lépést, hogy olyan alapvető dolgok hiányoznak, mint a szerelem vagy az akarat.
2017. február 14. 18:33 #5
AnnaZriinyi
AnnaZriinyi
underworld shooter♦

StátuszAbsque pugna non est victoria.«
Hozzászólás: 1951
Csatolások: 16
Azonosító: 239228
Jóég! ohmy.gif Ez az utolsó elég durva. Se szerelem, se szeretet, csak érdektelenség.
2017. február 14. 19:31 #6
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Hát van közte sokalltatós...
2017. február 14. 20:51 #7
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
Hozzászólás: 2172
Csatolások: 0
Azonosító: 242008
Na erre jó a hosszas udvarlás! Általában abból adódik a probléma hogy nem is ismerik meg egymást eléggé az emberek nem kérdezik ki egymást hogy mik a nézőpontjaik egyes témákkal kapcsolatban magyarul nem foglalkoznak eléggé egymással és így eldönteni hogy na most én elveszlek feleségül vagy hozzád megyek nem a legjobb dolog abból úgy se lesz semmi és ezt most úgy mondom hogy rengeteg házasságot láttam volt hogy egy évben 6 esküvő is volt a családomban és egy kivételével mindnek egy év után már vége lett...
2017. február 14. 21:36 #8
- törölt felhasználó -    
Azért az utolsó elég durva. Még csak nem is szerették egymást, de elszánták magukat egy ilyen komoly lépésre. Biztos amiatt történt az egész, mert még éretlenek voltak.
2017. február 15. 15:39 #9
Dorinadd
Dorinadd
Always

StátuszR5 & Harry Potter & TVD & TO & PLL
Hozzászólás: 1937
Csatolások: 0
Azonosító: 259598
Hát, néhány emberrel baj van!
2017. február 15. 16:58 #10
- törölt felhasználó -    
Elég durvák sad.gif
2017. február 15. 18:21 #11
timi5
timi5

StátuszHamilton harmadszorra is világbajnok!
Hozzászólás: 2701
Csatolások: 81
Azonosító: 211719
úú, na ezeket senkinek sem kívánom
2017. február 15. 18:24 #12
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
A 6. inkább a cserbenhagyás minősített esete ohmy.gif meghal az édesanyja (feldolgozhatatlan trauma, pláne, hogy akkor, mikor épp boldog lehetett volna, hogy a gyereke megházasodik), és még az élettársa is ott hagyja, bocs, de nem tudok a másik fél pártján állni. Ezen nagyon felháborodtam, és azon is, ahogy a dolog tálalva van.
2017. február 27. 17:25 #13
- törölt felhasználó -    
Néhányon ezek közül őszintén meglepődtem. A négyesnél nem elég a megcsalás, de azzal is szembesülnöd kell, hogy nem tudsz egy döntően fontos dolgot arról, akivel összeházasodtál. Dupla pofáraesés. A hatosnál elgondolkodtam, főleg azon, hogy mennyire megbánhatták az egészet. A gyászoló félnek egyértelműen szakember segítsége kellett volna, nem tudom, mennyire támogatta a felesége ebben, a szövegből nem tiszta. A hetesen szégyen, de jót nevettem. Elég hihetetlen, hogy 23 éves létére nem tudta eldönteni, akar-e megházasodni, de legalább még időben meghátrált smileeee.gif Remélem, később bejött neki, bár a vőlegény helyében sem lettem volna biggrin.gif
A többi szokványosabb eset: hazugság, megcsalás, elhidegülés, megszokás, kétségbeesés, szerintem mindez elég gyakran előfordul. Bár az első évben biztos nem megszokott.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!