A házasság bár egy csodálatos dolog, mégis sokan vannak, akik rossz okból kötik össze életüket pusztán azért, mert úgy érzik, nagy a nyomás rajtuk vagy mert azt hiszik, kifutnak az időből. Az okos azonban más kárán tanul, így cikkünkben elhozunk néhány tanító célzatú példát, hogy ha eljön az alkalom, megfontoltan tudjatok dönteni.
A teljes cikkhez kattints ide!
9 ember elárulta, miért futott zátonyra a házassága már annak első évében
2017. február 14. 17:34
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. február 14. 17:55
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Mennyivel könnyebb lenne ha az emberek őszinték lennének egymással, de legfőképpen magukkal szemben. Ezekből a történetekből is az jön le, hogy az egyik fél, vagy éppen mindketten, maga sem tudta mit akar, inkább csak sodródott az eseményekkel. A 6-oson meg lementem hídba. Hallottam már ilyeneket, de én ezt soha de soha nem tudnám megtenni, ha ilyen történne az utolsó órában is lemondanám. Az csak egy dolog, hogy nem illendő az ilyen, de abba bele sem gondol, aki "nem tudja" (inkább nem akarja, mert nem kapja vissza a pénzt) lemondani, hogy ez annak, akinek a szerette meghalt mit jelenthet? Hogy legyen ez így élete legszebb napja? Tényleg azt látom ebből, hogy az emberek úgy vannak a házassággal, hogy ha nem működik, max elválunk... Egyébként az ismeretségi körömben is van olyan, aki kb 3 hónap házasság után elvált, ő vállalta is, hogy szar döntést hozott és hogy egy olyan emberhez ment hozzá, akivel soha nem is működött a dolog. De az ő esetében sem értettem, hogy valaki fegyvert tartott a fejéhez, hogy férjhez kell menni?
2017. február 14. 17:57
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Na ezek sem átlagos, mindennapi emberek lehetnek. Agyatlanok és éretlenek. Miért van valaki együtt olyannal és még hozzá el is veszi, akit sosem szeretett? Meg minek jó egy olyan kapcsolatban élni ami eleve hazugságokra épül? Nem értem.
2017. február 14. 18:17
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Az még hagyján, hogy félreismerte azt, akivel egybekelt, sok ilyen van. Viszont az már tényleg nem komplett, aki úgy teszi meg ezt a komoly lépést, hogy olyan alapvető dolgok hiányoznak, mint a szerelem vagy az akarat.
2017. február 14. 18:33
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Jóég!
Ez az utolsó elég durva. Se szerelem, se szeretet, csak érdektelenség.
2017. február 14. 20:51
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Na erre jó a hosszas udvarlás! Általában abból adódik a probléma hogy nem is ismerik meg egymást eléggé az emberek nem kérdezik ki egymást hogy mik a nézőpontjaik egyes témákkal kapcsolatban magyarul nem foglalkoznak eléggé egymással és így eldönteni hogy na most én elveszlek feleségül vagy hozzád megyek nem a legjobb dolog abból úgy se lesz semmi és ezt most úgy mondom hogy rengeteg házasságot láttam volt hogy egy évben 6 esküvő is volt a családomban és egy kivételével mindnek egy év után már vége lett...
2017. február 14. 21:36
Azért az utolsó elég durva. Még csak nem is szerették egymást, de elszánták magukat egy ilyen komoly lépésre. Biztos amiatt történt az egész, mert még éretlenek voltak.
2017. február 15. 18:24
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
A 6. inkább a cserbenhagyás minősített esete
meghal az édesanyja (feldolgozhatatlan trauma, pláne, hogy akkor, mikor épp boldog lehetett volna, hogy a gyereke megházasodik), és még az élettársa is ott hagyja, bocs, de nem tudok a másik fél pártján állni. Ezen nagyon felháborodtam, és azon is, ahogy a dolog tálalva van.
2017. február 27. 17:25
Néhányon ezek közül őszintén meglepődtem. A négyesnél nem elég a megcsalás, de azzal is szembesülnöd kell, hogy nem tudsz egy döntően fontos dolgot arról, akivel összeházasodtál. Dupla pofáraesés. A hatosnál elgondolkodtam, főleg azon, hogy mennyire megbánhatták az egészet. A gyászoló félnek egyértelműen szakember segítsége kellett volna, nem tudom, mennyire támogatta a felesége ebben, a szövegből nem tiszta. A hetesen szégyen, de jót nevettem. Elég hihetetlen, hogy 23 éves létére nem tudta eldönteni, akar-e megházasodni, de legalább még időben meghátrált
Remélem, később bejött neki, bár a vőlegény helyében sem lettem volna
A többi szokványosabb eset: hazugság, megcsalás, elhidegülés, megszokás, kétségbeesés, szerintem mindez elég gyakran előfordul. Bár az első évben biztos nem megszokott.
A többi szokványosabb eset: hazugság, megcsalás, elhidegülés, megszokás, kétségbeesés, szerintem mindez elég gyakran előfordul. Bár az első évben biztos nem megszokott.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: