Rita Ora arca felismerhetetlenül megváltozott? Csak nem kés alá feküdt az énekesnő?
2017. február 09. 07:47
|
|
Skywalkerrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.15. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 254059 offline
|
Az orra valóban vékonyabbnak tűnik, az arca szerintem teltebbnek, és a szemei is kisebbek, kicsit olyan Melania Trumpos
Ha plasztika, az az ő dolga, tényleg elég felismerhetetlen, de szerintem egyáltalán nem volt rá szüksége, semleges számomra, de az tény hogy eddig is szép volt
2017. február 09. 12:09
Lehet,hogy tényleg plasztikáztatott,ha meg igen akkor az maradjon az ő dolga,majd elmondja ha akarja.
Bár szerintem azért ilyen fura,mert nincs a fején a jól megszokott nyolc kiló smink.
Bár szerintem azért ilyen fura,mert nincs a fején a jól megszokott nyolc kiló smink.
2017. február 09. 19:31
Mivan ??? Mintha nem is ő lenne !! Hogy ha össze hasonlítjuk az alsó képet a felsőhöz !!!!
:
2017. február 09. 19:56
|
|
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline
|
tisztára Jennifer Lopez és Rihanna keveréke lett, lehet csak szerintem, de mikor megláttam az alsó képet azt hittem J-Low az
teljesen felesleges volt HA volt plasztikai műtétje mert az "eredeti" arcvonásai is szépek, mondjuk a képet jobban elnézve nem is az arca változott meg, egyszerűen nem tudom megmondani hogy milye
teljesen felesleges volt HA volt plasztikai műtétje mert az "eredeti" arcvonásai is szépek, mondjuk a képet jobban elnézve nem is az arca változott meg, egyszerűen nem tudom megmondani hogy milye
2017. február 09. 20:03
Smink, haj, hunyorít, más szögből fotózták. Szerintem is csak ezek miatt van a változás.
2017. február 12. 11:28
Annyi az egész, hogy nincs azon a képen erős smink rajta.
2017. február 12. 22:37
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Szerintem csak kevesebb smink van rajta.
2017. február 14. 18:14
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
ha valakin netán másmilyen smink van mint amilyen meg van szokva rajta, rögtön "KÉS ALÁ FEKÜDT :OOOOO OMG"
frászt plasztika, más a smink, ennyi, na és elég nyúzottnak is tűnik..
frászt plasztika, más a smink, ennyi, na és elég nyúzottnak is tűnik..
2017. február 14. 19:35
|
|
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline
|
"ez nem is ő pfpfpf" tényleg nem hasonlít saját magára de szerintem nem kent magára annyi sminket meg nem rúzsozta ki a száját és ennyi készxd
2017. február 16. 16:05
|
|
Viri1229új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.26. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 247212 offline
|
Máshogy van sminkelve.. plusz ha valaki egy picit is változik (testileg) és most tekintsünk el töle már azt lehet olvasni, hogy kés alá feküdt miért nem lehet elfogadni,hogy az ember nem állando dolog ő is tud változni..
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: