Nem könnyű búcsút mondani valaminek, amit az ember annyira szeretett és amibe az olyan sok munkát fektetett, mint a bolgár származású színésznő a Vámpírnaplókba. De hogy kétszer is érzékeny búcsút kelljen vennie, az valószínűleg olyasvalami, amire már nem számított.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nina Dobrev végleg búcsút mondott a Vámpírnaplóknak
2017. február 07. 09:55
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. február 07. 16:14
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Juuj, sírook!
Nagyon fog hiányozni a TVD!
#TVDloveforever
2017. február 07. 16:19
Már lassan 3 éve, hogy nézem a sorozatot. Voltak rosszabb évadok, amiket nem szívesen néztem, de hiányozni fog. Rengeteg élményt adott.
2017. február 07. 16:43
szinte az életem volt ez az 5 év ami alatt megnéztem minden egyes rész. nagyon fog hiányozni az egész TVD cast. <3 #TVDloveforever
2017. február 07. 20:56
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Nagyon sajnálom, de örülök, hogy boldog vége lesz a TVD-nek.. Már csak a jó Delena befejezés hiányzik! ❤️ De Nina insta képeit látva, szerintem meg lesz. Örülök, hogy boldogságot öntöttél belém TVD a rossz napokon is.. Viszlát TVD.. #TVDfamily #TVDforever ❤️
2017. február 08. 16:33
|
|
Thessaoniki01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.28. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 259999 offline
|
március 10.-én sírni fogok.....
2017. február 08. 18:29
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Ez nagyon szép volt:)
Nagyon nagyon sajnálom, hogy hamarosan vége van a sorozatnak, nagyon szerettem nézni, igaz vootak olya részek, amik nagyon nem tetszettek, meg egy kicsit el is húzták ezeket a befejezéseket, de öröm volt minden pillanata:)
És annak is nagyon örülök hogy Nina visszatért forgatni, hiszen nélküle nem is lenne az a befejezés, amit a nézők várnak/tak.
Nagyon nagyon sajnálom, hogy hamarosan vége van a sorozatnak, nagyon szerettem nézni, igaz vootak olya részek, amik nagyon nem tetszettek, meg egy kicsit el is húzták ezeket a befejezéseket, de öröm volt minden pillanata:)
És annak is nagyon örülök hogy Nina visszatért forgatni, hiszen nélküle nem is lenne az a befejezés, amit a nézők várnak/tak.
2017. február 08. 19:26
|
levaiandrea2új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.23. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 259193 offline
|
Én nemrég kezdtem el nézni a sorozatot, de máris nagyon megszerettem... El sem tzdom képzelni, milyen lehet azoknak akik már 8. éve nézik...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: