Ariana Grande kiborította a nagymamáját, amikor a szexről énekelt – videó
2017. február 07. 15:02
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Ez érthető Xddd azért cuki volt
2017. február 07. 15:03
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Idézet (khalifa @ 2017.02.07. 14:52)
Nem csak a nagymamáját borította ki. Undorítóan viselkedikm
Te meg miről beszélsz?????
2017. február 07. 19:28
|
|
Zara Haxerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.06. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 262350 offline
|
Nem csodálom, ha én énekelnék a szexről, az én nagyim is kiborulna...
2017. február 07. 20:16
Utánakerestem a videónak, csak hogy ne tudjak valótlanságot állítani, ha itt akarom hagyni a kézjegyem, és az az igazság, hogy a kedves nagyi olyan szinten "ledöbbenése", mint ahogyan azt beharangozták, nem történt meg. A szája elé tette a kezét, de még csak nem is hirtelen, ha nem láttam volna az előtt az arcát, lehet, hogy azt hinném, ásít. Lehet, hogy mindez megdöbbentette, tény, hogy én se mennék el szó nélkül a mellett, hogy ha az imádott kis unokám egy tízezres stadion előtt énekelne a szexről, ami hiába egy természetes dolog, az már szerintem nem az, ha valaki ennyire hirdeti. Ennek ellenére az is igaz, hogy ahogy azt egy előttem szóló írta, az amerikaiak nem olyan "prűdek", mint az európaiak, nem fogják vissza magukat. Mindegy is, én szerintem a drága nagyit aztán már tényleg békén lehetne hagyni, had reagálja le Ari fellépését, ahogy akarja, és ha neki úgy tetszik, mossa meg a fejét érte. Bár nem hiszem, hogy nem hallotta még ezeket a számait...
2017. február 07. 20:30
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Hát nem csodálom. Ha én a szexről énekeltem volna nem csak a nagymamám borult volna ki hanem az egész családom
2017. február 08. 19:11
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Én szeretem Arianát,de az ilyen megnyilvánulásokat utálom,még tőle is. Nagyon tehetséges lány,a nagymamája is biztos az. Kíváncsi volt a koncertre, de egy világ omolhatott össze benne. Sajnálom Őt):
2017. február 17. 09:49
ha nekem lenne az unokám énis meg lennék lepődve.Amúgy ha ilyen stílusban adja elő a dalait,ilyen szöveggel akkor ne csodálkozzon rajta ő sem ha a nagymamája miborul
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: