Starity

Megalázták testsúlya végett a lányt: Zendaya munkát ajánlott neki

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. február 03. 23:43 #61
RoMack
RoMack
visszatérő vendég

StátuszBREAKING: a reliable source has confirmed that none of you know shit
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 222
Csatolások: 0
Azonosító: 256845
Ez nagyon cuki volt tőle smileeee.gif
2017. február 04. 09:45 #62
Gingerina
Gingerina
visszatérő vendég

StátuszI WILL TRAVEL THE W O R L D
Hozzászólás: 142
Azonosító: 261537
Ez roppant aranyos!! smileeee.gif
2017. február 04. 11:49 #63
- törölt felhasználó -    
De imádom<3
2017. február 05. 12:42 #64
- törölt felhasználó -    
Kedves tőle! smileeee.gif Jó látni, hogy minden sztár szállt még el magától! smileeee.gif
2017. február 05. 19:29 #65
BloggerinaBella
BloggerinaBella

StátuszI wish I was brave enough to love you...
Hozzászólás: 822
Csatolások: 495
Azonosító: 256455
nagyon kedves volt ez tőle smileeee.gif
2017. február 05. 19:59 #66
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Lucy-chan @ 2017.01.31. 17:23)
Az a lány csúnyán elhízott. Nem molett, nem duci, hanem már az egészségére káros módon elhízott. 
Jó lenne, ha a kövérség helyett végre az egészséges normál alakot promotálnák.

Teljesen egyetértek veled. Biztosan vannak olyan emberek, akik genetikájuk okán válnak az évek folyamán elhízottá, de amit a képen látunk az egy legalább 4-es fokú túlsúly a BMI-index alapján. Néhány hozzászóló litániáját elnézve, mondhat akárki akármit, ez valóban egészségkárosító. Csoda, ha ennek a lánynak tíz éven belül nem lesz magas vérnyomása, cukorbetegsége és szív-érrendszeri problémája. Ha nem akarsz ilyen betegségeket a hátadra, akkor ne is akarj ilyen mértékben túlsúlyossá válni. Tudjátok nagyon jól, hogy én magam is a soványság ellen vagyok, de valahogy mégsem szeretnék így kinézni. Nem vonzó, nem szexi és egészségtelen, mint a fene. Aki csak úgy egyik hónapról a másikra abnormális mértékben hízik meg, az feküdjön be a kórházba egy teljes kivizsgálásra, mert azt bizony pajzsmirigy illetve hormonproblémák igen súlyos megléte okozza. Azonnal kezelni kell, különben a baj még nagyobb lehet!

Sosem ítélkeztem senki felett sem a testsúlyából adódóan, nem is fogok ilyet tenni soha sem, hiszen nem a mérlegen nyomott kilók határozzák meg jellemünk, emberségünk mibenlétét. Na, de akkor én magam is erősen forgatni szoktam a szemeimet, amikor minden arra a fránya genetikára, meg testalkati betegségekre van fogva, mikor az elhízott emberek többsége annyit eszik, mint egy ló. Sokan emiatt vannak annyira elhízva, nem pedig a túlsúlyt okozó betegségek miatt. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2017. február 09. 20:58 #67
- törölt felhasználó -    
Nagyon kár, mert szerintem nagyon szép ez a a lány heart.gif
2017. február 12. 22:41 #68
Scream
Scream
új tag

Státusz~I miss you~
Hozzászólás: 84
Azonosító: 255882
Rendes volt Zendayatól amit tett, DE..
mindenki számára van egy ideális testsúly. Ez genetikához mért.. nyilván ha alapból molettebbek vagyunk, ne akarjunk 40 kilósak lenni.. Viszont a képen látható hölgyemény valószínűleg kicsit átesett a ló túloldalára. Ha nem betegség miatt ilyen, akkor véleményem szerint elhanyagolta magát, mert ennél azért lehetne vékonyabb. Persze, szép a maga módján, de a rajta lévő felesleg már nem áll jól neki. Egy kis pocak, egy kis felesleg a combon még teljesen rendben van. De ő ezen már túl van. Nem annyira sokkal, de már túl van.
2017. június 16. 15:37 #69
jelena4ever
jelena4ever
új tag

Státuszbelieberforlife
Hozzászólás: 95
Azonosító: 262709
zendayanak arany szíve van. ez köztudott
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!