Megalázták testsúlya végett a lányt: Zendaya munkát ajánlott neki
2017. január 31. 21:52
|
Senivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.30. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 250258 offline
|
Tyuuuh gyerekek... Látom egyeseknek nem sokat mond az a bizonyos szó/kifejezés, jogy GENETIKA. Örömmel látom, hogy a feltörekvő generáció is egyre tájékozottabb ebben a témában, meg annak is, hogy végre kezd "kimenni a divatból" a soványság.. (Neeem nem azokra gondolunk ilyenkor, aki akarata ellenére sem tud egy dekát sem hízni)
meli1985 drága... Mondok neked egy SAJÁT példát. Középiskolás koromban cirka 50-52 kg-ot nyomtam.
. Sosem küzdöttem anorexiával hál'isten, de hiszed vagy sem mindig féltem attól, hogy elhízom. Valahogy én akkor is ducinak láttam magam. Tudod, a mi családunkban ez sajnos genetika. Amit én frankón meg is örököltem. Akaratom ellenére... Szóval, akkoriban még ott voltak a kötelező tesiórák meg miegymás, szinten is tartottam a súlyomat (és soha nem diétáztam! Ettem ami jól esett.). Elég sokáig tartottam a "versenyformám"... Aztán jött az a fránya karácsony úgy 3-4 éve.. Ekkor már nem suliztam, nem volt kötelező mozgás sem.. Élveztem a kis lustizást, értitek na.
Halogattam az itthoni edzést "még ráérek" legyintéssel, aminek az lett a következménye, hogy szépen felugrott az a fránya mérlegmutató csaknem 70(!!) kg-ra. Ott jött a pofon. Nem éreztem jól magam a bőrömben, nem éreztem szépnek se magam... Itt jön a fordulat. Méghozzá kettő.
1: meglepődtem, de sokkal-sokkal több bókot kaptam a fent említett súllyal, mint azelőtt.
2: kéntelen voltam elhatározni magam a változtatás mellett.
Mivel akkor éppen "munkakeresős üresjáratban" voltam, és túl sok volt itthon a szabadidőm, elkezdtem edzeni. Nem kell pöpec, fényes, súlyokkal teli gépekre gondolni. Szobabicikli, 2kg-os kézisúlyzók, meg a "hagyományos" gyakorlatok.. Napi 2 óra edzés délelőtt, kis étrendváltás.. (Este 10kor azért néha lecsúszott egy tányér pörkölt..
) De a lényeg, hogy szépen lementem 60kg alá. Aztán találtam munkát.. Edzések off, fáradtság meg a köbön.. Az vesse rám az első követ, aki napi 14óra meló után még nekiáll az edzésnek..
Visszamentem 60-62kg-ra. Ezt most tartom, nem mozdul se föl, se le a mutató. Lefele jó lenne...
Sajnos a vége, ez az utolsó néhány kg a legnehezebb. Nem azért akarok újra 60kg alá menni, mert így nem tetszem senkinek. Én így is szeretem magamat, akik fontosak szintén. Pusztán nem érzem jól magam a fölösleggel. És nehéz. Borzasztó nehéz a munka és napi teendők mellett betartani mindent.
Most szerencsére már tataláltam jobb munkahelyet is, ami lehetővé teszi, hogy újra elkezdjem az edzést.. Vagy fogom bírni vagy nem.
Nem vagyok abban a helyzetben, hogy "büntetlenül" ehessek mérhetetlen mennyiségben.. Ha csak ránézek egy tábla csokira +10kg.
Viccet félretéve: genetikámból adódóan nekem ha tetszik ha nem jobban oda kell figyelnem magamra, ha el akarom kerülni az újbóli meghízást. De a lényeg meli... Tudatlanul SOHA ne ítélkezz mások felett. Amennyiben vagy olyan szerencsés, hogy az "akármennyit eszem, nem hízom" kategóriába tartozol, inkább hallgass, minthogy sértegess másokat a súlyuk miatt.
meli1985 drága... Mondok neked egy SAJÁT példát. Középiskolás koromban cirka 50-52 kg-ot nyomtam.
. Sosem küzdöttem anorexiával hál'isten, de hiszed vagy sem mindig féltem attól, hogy elhízom. Valahogy én akkor is ducinak láttam magam. Tudod, a mi családunkban ez sajnos genetika. Amit én frankón meg is örököltem. Akaratom ellenére... Szóval, akkoriban még ott voltak a kötelező tesiórák meg miegymás, szinten is tartottam a súlyomat (és soha nem diétáztam! Ettem ami jól esett.). Elég sokáig tartottam a "versenyformám"... Aztán jött az a fránya karácsony úgy 3-4 éve.. Ekkor már nem suliztam, nem volt kötelező mozgás sem.. Élveztem a kis lustizást, értitek na.
1: meglepődtem, de sokkal-sokkal több bókot kaptam a fent említett súllyal, mint azelőtt.
2: kéntelen voltam elhatározni magam a változtatás mellett.
Mivel akkor éppen "munkakeresős üresjáratban" voltam, és túl sok volt itthon a szabadidőm, elkezdtem edzeni. Nem kell pöpec, fényes, súlyokkal teli gépekre gondolni. Szobabicikli, 2kg-os kézisúlyzók, meg a "hagyományos" gyakorlatok.. Napi 2 óra edzés délelőtt, kis étrendváltás.. (Este 10kor azért néha lecsúszott egy tányér pörkölt..
2017. február 01. 05:42
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1473 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline
|
Nem értem hogy egyes emberek tetetik a tudatlanságot vagy tudatlanságban szenvednek. Itt él mindenki ezen a föld nevű bolygón és nem igaz hogy senki nem halott még arról hogy genetikailag kövér valaki vagy sovány. Ez egy létező dolog hogy valaki úgy születik!! Nem értem hogy mi ez a másik ember felet ítélkezés hogy (biztosan azért kövér mert falánk). Még ha falánkságnak az oka lenne hogy molett ez a lány akkor sincs senkinek joga felette ítélkezni.
2017. február 01. 16:25
meli1985 Előttem leírták a lényeget: genetika. Másrészt vannak betegségek, hormonzavarok, amelyek sajnos hízást okoznak. Ismerek olyat, aki két hónap alatt szedett fel 20 kilót úgy, hogy nem evett többet, mint kiderült, a petefészkével voltak gondok. Szegénynek óriási trauma volt, hogy 60 kilóról 80-ra hízott. Én is voltam kövér, de nem éreztem magam rosszabbnak, mint most!
1 felhasználónak tetszik:
madeleine.
2017. február 01. 17:16
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Utálom Zendayát,de ez döbbenetes:O
Én éppen fogyózok,szeretném leadni az úszógumimat. Sajnos rosszak a genetikáim:/
De ha ő így érzi jól magát,akkor miért kell bántani? Lehet,hogy egészségügyi probléma,de lehet,hogy nem. És ha nem, egész nap zabál,azzal mi a baj? Ha a trollkodó elé tolnának egy nagy pizzát,ő is betolná,nem???
Én éppen fogyózok,szeretném leadni az úszógumimat. Sajnos rosszak a genetikáim:/
De ha ő így érzi jól magát,akkor miért kell bántani? Lehet,hogy egészségügyi probléma,de lehet,hogy nem. És ha nem, egész nap zabál,azzal mi a baj? Ha a trollkodó elé tolnának egy nagy pizzát,ő is betolná,nem???
2017. február 01. 17:30
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
ez a smink ocsmány és nevetségesnek találom ezeket a snapchates képeket.
zendayatól rendes volt hogy kiállt érte, de túlzásnak tartom ezt az agyon dicsérést, nem találom szépnek, csupán sminkpalettának.
zendayatól rendes volt hogy kiállt érte, de túlzásnak tartom ezt az agyon dicsérést, nem találom szépnek, csupán sminkpalettának.
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2017. február 01. 19:47
|
|
Cica24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.03. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 260122 offline
|
starity girl2000 | Ma, 17:30
Egyetertek! Itt van leírva a lényeg!
Egyetertek! Itt van leírva a lényeg!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.