Ezek a legkevésbé stresszes munkakörök 2017-ben
2017. január 27. 09:22
|
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline
|
A menedzseri munka tényleg nem mindig stresszes. Nálunk 2 menedzser van és nem tudom, hogy azon kívül, hogy felfeszik a fizetésüketk és megkávéznak mi mást csinálnak még és ezt túlzás nélkül mondom. Minden ránk van hagyva. Elhihetitek, sokkal nagyobb szívás "hangyának" lenni. Mindenki nekünk passzolja le a munkáját és 20 főnöknek kell megfelelni nevetségesen kevés pénzért. Viszont azt nem értem, hogy az orvos mit keres a listán.
2017. január 30. 02:23
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Én nem értem ezt a listát. Az orvosi dolgokkal kapcsolatos munka szerény véleményem szerint elég stresszes. Hiszen minden pillanatban emberéletekért felelsz. Becsúszik egy aprócska hiba és meghal egy ember
2017. január 30. 06:25
Egy orvos szerintem se stresszel.
Persze az se mindegy,hogy milyen orvos. Lehet,hogy egy kezdő orvos még idegeskedik mindenen illetve hat év kőkemény tanulás mellett rendesen helyén van az eszük. Nem azt mondom, hogy nem véthetnek néha hibákat, de tudják mit csinálnak és pont nem a munkájuk miatt élnek stresszes életet.(véleményem szerint)
A fodrász stresszes munka,ha betoppan hozzá egy értetlen vagy véletlenül ő ront el valamit aztán jól lehordják
Sok nőnek a frizurája van olyan fontos,mint az élete. (én se nézem jó szemmel de na)
A fodrász stresszes munka,ha betoppan hozzá egy értetlen vagy véletlenül ő ront el valamit aztán jól lehordják
2017. február 07. 19:40
|
|
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline
|
Hú most felsorolták helyettem is hogy majd hol szeretnék dolgozni egyszer.. :3 Lennék mindegyik szivesen
2017. február 07. 19:41
|
|
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline
|
Dorinadd te is felvételizel pacsi XD
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: