Starity

Óriási botrány! Állatkínzás miatt nyomoznak az Egy kutya négy élete című film forgatása körül

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. január 21. 10:21 #41
lilifi
lilifi
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 196
Csatolások: 0
Azonosító: 136252
Milyen gazdi az iyen??? nem is érdekli a kutyája, csak a pénz amit ezért kapott!!! Borzasztó!!! Remélem ezért még megkapja a magáét!!!
2017. január 21. 10:33 #42
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Csak egy szimpla kérdés:
Hogyan történhetett,hogy a forgatás pontosan ezen pillanatában nem volt ott sem a filmrendező,sem a producer???
2017. január 21. 11:12 #43
Vanus94
Vanus94
visszatérő vendég

StátuszIf you have Ghost you have everything.
Hozzászólás: 225
Csatolások: 170
Azonosító: 162205
Nem voltam ott, úgyhogy nem szeretnék messzemenő ítélkezésbe bocsátkozni. De azért ez közel sem állatkínzás. A kutyának van akarata, nyilván nem tetszett neki a szituáció. Az én kutyám is tud irtó hisztis lenni, mégsem lehet minden úgy, ahogy ő akarja. Az állatorvostól is fél, meg a fürdéstől is, mégsem lehet egyiket sem elhagyni, csak azért mert neki nem tetszik. A videóban szereplő kutyának semmi baja nem lett, nyilván megrázta az eset, de túléli. Az a baj az emberekkel, hogy mindent túlságosan felfújnak. Ne legyen félreértés, nagyon szeretem az állatokat, de ők nem emberek. Észérvekkel nem lehet neki elmagyarázni, hogy mit kellene tennie.
1 felhasználónak tetszik: LeerdammerGirl
2017. január 21. 12:43 #44
fluorine
fluorine
visszatérő vendég

Státuszwhat do you mean i can't marry captain america?
Hozzászólás: 132
Azonosító: 240624
Ez felettébb elszomorító, a jelenlévőknek azonnal tenniük kellett volna valamit, nem végignézni szegény állat szenvedését ölbe tett kézzel.
2017. január 21. 15:05 #45
Rossio
Rossio
Wrong Omen ▲
Hozzászólás: 1146
Csatolások: 56
Azonosító: 135191
Szerintem is túlzás, pedig még vegetáriánus is vagyok. (Csigárvány. Pls. Gondold már át miket írsz, hát fizikai fájdalmat okozol.)
2017. január 21. 15:24 #46
picipocok
picipocok
új tag

Státusz.
Hozzászólás: 79
Csatolások: 39
Azonosító: 256483
laluneetlesetolies! Úgy érzem félreértettél! Én a kémiát elbagatellizáló túlzásként írtam, nem úgy, hogy valóban összehasonlítanám a kettőt. Úgy értettem, hogy annak ellenére, hogy valami nem a tetszése, akarata szerint alakul valakinek (akár ember, akár állat) még nem lesz az kínzás. Persze, ez a kutya nem lett megkérdezve, hogy akar-e egy filmben szerepelni, de ha ezt a gondolatot követjük, a kutyatartók sem "kérdezik meg" az állatot, hogy van-e kedve vele lakni. Van-e kedve kocsikázni, amikor a gazdinak mennie kell valahova? Egy rágcsálót ki kérdez meg arról, hogy ketrecben akar-e élni háziállatként? Vagy egy macskát arról, hogy szeretne-e egy lakásban élni? Biztos vagyok benne, hogy egy nyuszi is jobban érezné magát a mezőkön, mint egy ketrecben, de ettől még, kérdezem én, ha egy olyan cikket olvas valaki amiben felfújják azt, hogy egy nyúlnak mekkora trauma a "rácsok mögött", akkor azt is állatkínzásnak fogja titulálni és nekiugrik annak, aki azt mondja, hogy szerinte nem az? Vagy például rengeteg kutya retteg a porszívótól. Szóval akkor szerinted egy aljas állatkínzó, aki ennek ellenére képes olyan gaztettre, hogy kiporszívózza a lakást? Attól még, mert nem tetszett neki a víz, véleményem szerint nem számít kínzásnak, hogy próbálták rábírni, hogy bemenjen. Nekem a kínzás azt jelenti, hogy komoly fizikai és/vagy lelki fájdalmakat él át az adott személy/állat közben, és a történtek maradandó lelki/fizikai sérüléseket okoztak. Továbbra is, a cikkben az áll, hogy a kutya minden tekintetben jól van, persze, nem élete legjobb emléke lesz, nem tetszett neki a szituáció, de ettől még jól van, épségben és biztos vagyok benne hogy miután kihozták a vízből a lehető legjobb körülmények közt volt a kutyus.
Mellesleg a lesajnáló nézést nem veszem magamra, ahogy a lekezelő hozzáállást sem, ugyanis köszönöm, de én tökéletesen tudom a különbséget a kényszerítés és szabad döntés között.
fluorine, veled pedig egyetértek!
1 felhasználónak tetszik: LeerdammerGirl
2017. január 21. 15:28 #47
picipocok
picipocok
új tag

Státusz.
Hozzászólás: 79
Csatolások: 39
Azonosító: 256483
rossz nevet másoltam ki fluorine helyett Vanus94-et akartam smileeee.gif
2017. január 21. 23:13 #48
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Idézet (laluneetlesetolies @ 2017.01.20. 21:26)
(...)
Könyörgöm nektek emberek! Néha gondolkozzatok el miket írtok le, kérlek.

Akkor, ha egy kutyát belelöksz a vízbe, fogja magát és kiúszik, utána meg nem fog téged szeretni. Rosszabb esetben meg is harap. Akkor, ha egy embert vízbe próbálsz fojtani, az emberölési kísérlet, eljárás indul ellened, a bíróság meg elítél. Azért a két dolgot ne hasonlítsuk már össze (főleg, hogy erre te kérsz meg mindenkit).
Nem írnak itt durva dolgokat, te bagatelizálod el az egészet. Van, aki reálisan mérlegei a helyzetet (állattartó létére!), van, akit rosszul érint, de nem reagál, meg van a totálisan elfogult, aki se lát se hall, és képes egy kutya vízbelökéséhez olyan témát fölhozni, hogy lehetsz e depressziós, ha meghal az egész családod (összehasonlítás ellenzésének profizmusa, de komolyan).

1 felhasználónak tetszik: Beyla
2017. január 22. 08:56 #49
MontereyGirl13
MontereyGirl13
új tag
Hozzászólás: 47
Azonosító: 255951
Akkor a PETA fizesse ki azt a több száz embert aki a filmen dolgozott, az egyszerű technikustól a főszereplőig. Persze, igen, állatkínzás. Csak néha kíváncsi lennék rá, hogy mennyi ember hördülne fel azon is, hogy hány millió gyermek hal meg éhezés következtében a világon? Hányan élnek úgy, hogy nincs fedél a fejük felett, nincs lehetőségük dolgozni, otthont teremteni, vagy akár télen egy forró fürdőt venni? Hányan nem fogják megkapni a rendes fizetésüket, amellyel eltartják a családjukat, mert a kutya éppen nem akart úszni egyet? Egyszer láttam egy műsort, amiben angol aktivisták egy egyszerű gyrosost rá akartak beszélni arra, hogy ne ketreces csirkéből csinálja az ételt, hanem szabad tartású csirkéből, mert azok nem élnek olyan szörnyű körülmények között. A tulajdonos persze ki volt akadva azon, hogy a világon több millió gyermek és felnőtt éhezik, ezek meg a csirkék jólétével vannak elfoglalva!!
2017. január 22. 11:05 #50
Ten Thousand
Ten Thousand
visszatérő vendég
Hozzászólás: 358
Azonosító: 255291
laluneetlesetolies: Teljes mértékben egyetértek.
2017. január 22. 13:10 #51
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Állatkínzásnak azért nem nevezném, pláne nem a tegnap látott, savval leöntött macskához hasonlítva.
Viszont nagyon gonosz és meggondolatlan dolog. Ugyanígy viselkedik a saját kutyám is amikor fürdeni visszük a kádba, de ha oda belerakjuk esélye sincsen elmerülni és megfulladni. Belenyomni a halálosan stresszelő kutyát egy felhabosított, mély vízbe és várni a csodát kibaszott nagy észre vall...Mit vártak, hogy majd ha belelökik, elkezd úszni?! Stresszhelyzet alatt?! Milyen állatgondozó az ilyen?!
Viszont erről nem tehet egy egész stáb meg egész film. A kutyáért az állatgondozó/k a felelős, vagy a gazdája, nem egy több száz fős stáb.
2017. január 22. 14:11 #52
- törölt felhasználó -    
"...egy rémült német juhászkutyát próbálnak rábírni arra, hogy a film forgatásán végrehajtson egy kaszkadőrmutatványt..."

nem olvastam végig a cikket, itt megálltam. Ez lenne az állatkínzás? Már nem azért de valahogy be kell tanítani a trükköt nem? Akkor ennyi erővel most minden gazdi állatkínzó, amikor meg akarja fürdetni a síró, nyüszítő, lábát a földbe mélyesztő hisztiző állatot.
2017. január 22. 14:35 #53
- törölt felhasználó -    
Idézet (AliceLiza @ 2017.01.22. 14:11)
"...egy rémült német juhászkutyát próbálnak rábírni arra, hogy a film forgatásán végrehajtson egy kaszkadőrmutatványt..."
nem olvastam végig a cikket, itt megálltam. Ez lenne az állatkínzás? Már nem azért de valahogy be kell tanítani a trükköt nem? Akkor ennyi erővel most minden gazdi állatkínzó, amikor meg akarja fürdetni a síró, nyüszítő, lábát a földbe mélyesztő hisztiző állatot.

Itt szerintem nem is a kínzáson, hanem azon van a hangsúly, hogy a kutyán látszott, hogy nagyon fél, és kényszerítik. De van igazság abban amit írtál.
2017. január 22. 14:51 #54
TheTruthAboutLove
TheTruthAboutLove
folklore

Státuszgive me my dawns back
Hozzászólás: 4209
Csatolások: 58
Azonosító: 203823
Csigárvány: De jó, akkor én is hülye vagyok.. Hát gratulálni tudok pár ember hozzászólásán, tényleg..
2017. január 22. 21:33 #55
LJolt
LJolt
visszatérő vendég

StátuszIs it July yet? No? Well... damn.
Hozzászólás: 100
Azonosító: 256217
Az egész stáb szívja néhány ember miatt. (Mert gondolom azért nem fogható ez az eset mindenkire, akinek köze van a filmhez. Az is lehet, hogy a stáblistában szereplő sminkes segédje még nem is értesült róla.)
Sajnálom, ami történt, ahogy azt is, hogy ilyen szituáció szinte mindenhol megtörténik. Egy egyszerű példa (mivel gondolom az olvasók többsége iskoláskorú): egyik túllelkes oszt.társ baromkodik órán. Tanár berág; büntetésből ír az egész osztály.
2017. január 22. 22:59 #56
Helga27
Helga27
Queen of Nothing

StátuszBirth is begin of death
Hozzászólás: 1099
Csatolások: 5
Azonosító: 244743
Ha ilyet tesznek egy állattal megérdemlik azt hogy emiatt késik a film...igaz ez azoknak nem jó akik várták a filmet.....
2017. január 30. 21:10 #57
sz.csenge
sz.csenge
visszatérő vendég

StátuszEurovision Song Contest <3
Hozzászólás: 379
Azonosító: 214123
Most az a kérdés, hogy kinek higgyünk és kinek ne?
Elég ellentmondásosak ezek a nyilatkozatok....
2017. február 02. 15:06 #58
- törölt felhasználó -    
Jaj, szegény kutya, ha megcsináltatták vele cray.gif cry.gif
2017. február 05. 10:55 #59
- törölt felhasználó -    
És hány ilyen eset történt még amiről nem készült videó.
2017. március 07. 17:25 #60
- törölt felhasználó -    
Szegény kutyus cray.gif Amúgy nagyon cuki happy.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Josh Gad Josh Gad 10708.