Jövő héten került volna a mozikba az Egy kutya négy élete című családi kalandfilm, de mégsem mutatják be a produkciót egy kiszivárgott forgatási videó miatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Óriási botrány! Állatkínzás miatt nyomoznak az Egy kutya négy élete című film forgatása körül
2017. január 20. 14:35
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. január 20. 15:26
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12634 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Én is utálom az állatkínzást, de itt azért szkeptikus vagyok. Mi az, hogy akarata ellenére? A pacsit is akarata ellenére tanítjuk meg nekik, igaz, az nem okoz neki semmi rosszat. Itt egy dolgot csesztek el az 1 perces videó alapján, de nem azt, hogy megpróbálták becsalogatni vagy betenni a vízbe, hanem azt, hogy a medence vége zárt volt, ahol nem tudott kimászni és a víz meg zubogott rá, azért süllyedt el. A kutyák otthonosak a vízben. Inkább a zajtól, tömegtől és attól a vízgőztől vagy füsttől félt inkább. Sok minden tényezőt nem tudunk és nehéz 1 perc alapján ítélni, mert azt úgy tálalják TMZ módra, ahogy akarják. Lehet, hogy már 3x megcsinálta előtte a jelenetet, de mire felvették volna valamiért megmakacsolta magát.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2017. január 20. 15:29
Az egy dolog, hogy fizikailag nem sérült meg, de lelkileg biztos. Ők is ugyanolyan érző lények, mint az emberek, ha valaki velünk csinálná, lehet, hogy hogy egy életre megijednénk a víztől.
Most már biztos, hogy nem fogom megnézni ezt a ''remek'' alkotást.
Most már biztos, hogy nem fogom megnézni ezt a ''remek'' alkotást.
2017. január 20. 15:36
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Teljesen érthető a reakciójuk, én is kiakadtam. Szörnyű ez a videó
2017. január 20. 16:19
|
|
Rainbowdashhvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.29. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 261602 offline
|
Undorító, hogy a mai napig történnek olyan esetek, ahol egy érző lényt akarata ellenére, fizikai kényszerrel vesznek rá egy kellemetlen, fájdalmas vagy életveszélyes cselekvésre. Az alapvető parancsszavakra való tanítás merőben más, mert a kívánt cselekvést jutalmazással, nem pedig fizikai erőszakkal érjük el, így az állat szívesen hajtja végre a feladatot.
2017. január 20. 16:20
Először instagrammon láttam ezt a videót, és nem értettem, hogy mi ez, de mostmár világos.
Nagyon érdekelt volna a film, de így ne hiszem, hogy megnézem
2017. január 20. 16:27
|
|
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline
|
Ez a videó borzalmas..jó hogy nem mert belemenni abba a vízbe,hiszen mekkora sodrása volt..remélem tényleg kapnak büntetést azok akik akkor ott voltak.Egyszerűen gyűlölöm az állatkínzást.Az embereket is utálom,főleg akik ilyenekre is képesek.
2017. január 20. 16:33
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
A kutya nem véletlen nem akart belemenni a vízbe ezt észre kellett volna venniük biztos megvolt az ok annak is. Az már magában kínzás ha olyat akarnak vele csinálni amit maga a kutya nem akar vagy az nem számít annak? Minden esetre lehet hogy nem tud úszni vagy valami de akkor se kellett volna akarata ellenére beledobni a vízbe legalább ha belecsalogatták volna még lenne is benne érthető dolog de így nincs...
2017. január 20. 16:41
|
|
Viróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 261532 offline
|
Ez borzasztó... hogy leehet ilyet tenni egy állattal? Eleve hogy nem csinálunk olyat vele amit ő nem akar! Főleg egy forgatáson ahol több ember is lát.. valaki igazán közbe léphetett volna!
2017. január 20. 17:07
Nem szeretnék lázadást szítani, és semmi egyebet, csupán a véleményemet szeretném kifejteni. Egyetértek azzal, hogy egy kutyát nem szabad kitenni forgatás és filmezés miatt ilyen traumának, hisz ha az állatot akarata ellenére vízbe dobják, ahol nagy eséllyel meg is fulladhat, az már kicsit sok. Az egy dolog, hogy a kutya tud úszni, hisz mi emberek is tudunk, de tegyük fel, egy ilyen erejű sodrással nem hiszem, hogy mindenki meg tudna birkózni. A stáb- és az állat gondozója valószínűleg nem volt tisztában azzal, hogy az állatok nem holmi alkatrészek, akik csettintésre sodró vízbe ugranak. De miért is háborodunk fel, ha még durvább traumák érik például a haszonállatokat, akiknek muszáj meghalniuk? Tudom, jogosan vagyunk felháborodva, ha egy általunk kedvelt kis kedvencet így látunk, de akkor a többi állatkínzást miért hagyjuk figyelmen kívül, miért kerüljük? Egyszerűen nem értem, hogy az emberek miért tesznek ilyeneket csupán pénz és filmsiker gyanánt.
2017. január 20. 17:12
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Undorító és gerinctelen dolog. Nem tudom, hogy így meg fogom-e nézni a filmet, mert ha tényleg olyan szép, mint amilyennek az a férfi elmondta, attól még ott fog motoszkálni a fejemben ez a szörnyű eset.
2017. január 20. 18:11
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
CandUs igazad van. Remélem ezek után rájöttek, hogy számítógépes technika is létezik. Én a kutya helyében megvacsoráztam volna az egész stábot!
2017. január 20. 18:13
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Ezek után remélem senki nem fogja megnézni a filmet,ahogy én se,pedig nagyon vártam.A videó teljesen lesokkolt,nekem 5 kutyám van;köztük egy németjuhász is.Ha valaki ezt tenné vele,szerintem én fojtanám a vízbe. És még az ilyen embereknek van merszük,hogy az állatok szeretetéről csináljanak filmet. Undorító.
2017. január 20. 18:37
Láttam a videót. Ebben egy kutyát beleérintenek a vízbe, csak a lábát kb hogy ne féljen a víztől. Aztán hirtelen mágikus vágás van, ami után tuti nem szenzációhajhász felvétel jön ami után egy kutyát kivesznek a vízből. A sok blőd ember inkább gondolkodjon mielőtt itt állatkínzásról beszél
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.