Starity

Fiatalnak tartották az orvosok a rákhoz a brit lányt – mulasztásuk miatt elhunyt

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. január 30. 15:39 #21
eszti136
eszti136
ʙᴀᴅ ᴀᴘᴘʟᴇ

Státuszthe future is bright, because we are in it.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3306
Csatolások: 1063
Azonosító: 155335
Ez nagyon durva! Nem hiszem el! Komolyan! Jó, megértem, hogy elő van irva, de legalább... na jó, nem értem meg. Miért, 25 évnél fiatalabbak nem betegedhetnek meg?! És ha szegény lány tudja, hogy valami nem oké, akkor is ez a felállás?! "Sajnáljuk, még nem vagy 25 éves. Senkit sem érdekel mi a bajod."
Ezt nem hiszem el! Sokra megyünk azzal, ha "biráljuk a brit egészségügyi rendszer hiányosságait" ha egy, vagy kitudja még hány ember életébe kerül. Egy orvos azért orvos, hogy megmondja az embernek, hogy mi a betegsége, és hogy segitsen rajta ahogyan csak tud. Nem pedig hogy ilyenekre hivatkozva hagyja meghalni... Szerintem ezek az orvosok nem számolnak el a lelkiismeretükkel.
Másrészt pedig ők sem tehetik meg, hogy ellent mondanak a törvényeknek, még ha az ilyen következménnyel is jár. Remélhetőleg ezek után már tanulnak az esetből, és módositják ezt a szabályt.
Elnézést, amiért nincs hosszú "i" betűm.
2017. január 30. 15:41 #22
eszti136
eszti136
ʙᴀᴅ ᴀᴘᴘʟᴇ

Státuszthe future is bright, because we are in it.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3306
Csatolások: 1063
Azonosító: 155335
Elnézést, amiért durván fogalmaztam, de eléggé dühitő. És igen, még mindig nincs "i" betűm.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!