Bikiniben mutatta meg észveszejtő testét Kendall Jenner
2017. január 16. 18:43
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Hasonlóan vélekedem Angeskával. Röhej, hogy valakit a külseje miatt kell elítélni, támadni, sértegetni, különböző unalomig ismételt jelzőkkel illetni, legyen ez akár "kövér" vagy éppen "deszka". Az meg még röhejesebb, amikor valaki képes teljes mellszélességgel kiállni az egyik fél mellett, felszólalni a kritizálók ellen nagy bölcselkedve, míg a másik felet ugyanolyan módon lehordani. Mondom ezt úgy, hogy rühellem a csajt.
2017. január 16. 18:56
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Szerintem nincs olyan jó alakja mint pl Adriana Limának vagy Lais Riberironak csak azért volt a VS shown mert Kim húga... Szóval szerintem VS angyalnak nagyon gyenge, de ha csak egy átlag modellhez mérem akkor természetesen oda tökéletesek a méretei.. viszont ha úgy nézem mint egy átlagos emberkét, akkor nekem viszont túl vékony. De hát kinek a pap, kinek a papné.
2017. január 16. 19:12
|
|
Artemisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 220552 offline
|
Nem vagyok oda a Krdashian-Jenner családért, de fele annyira sem tartom szánalmasnak őket, mint ezt a sok buta, proli libuskát, akik olyan szánalmasak, hogy azzal oldogatják saját flusztrációjukat, hogy mást illetnek degradáló kommentekkel, a teste miatt, ráadásul olyan dolgokkal amiről nem is tehet, midezt gyáván álnévvel, és álképpel persze.
Gondolom itt mindenkinek tökéletesen kidolgozott teste van, és mindenki címlapra született, mondjuk ez tuti nem igaz mert ha így lenne, most nem éreznék szűkégét mások leszólására, mert aki elégedett magával az nem minősít le másokat.
Azért kíváncsi lennék, mit szólának ezek a szerncsétlenek, ha valaki őket illetné hasonló megjegyzésekkel, akkor persze telesírnák a kispárnájukat és juj de szemét alak lenne a beszólogató, bár ezek után szerintem egész egyszerűen nincs joguk megsértődni, mert azt érdemik amit adnak.
Gondolom itt mindenkinek tökéletesen kidolgozott teste van, és mindenki címlapra született, mondjuk ez tuti nem igaz mert ha így lenne, most nem éreznék szűkégét mások leszólására, mert aki elégedett magával az nem minősít le másokat.
Azért kíváncsi lennék, mit szólának ezek a szerncsétlenek, ha valaki őket illetné hasonló megjegyzésekkel, akkor persze telesírnák a kispárnájukat és juj de szemét alak lenne a beszólogató, bár ezek után szerintem egész egyszerűen nincs joguk megsértődni, mert azt érdemik amit adnak.
2017. január 16. 21:55
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Idézet (Artemis @ 2017.01.16. 19:12)
Nem vagyok oda a Krdashian-Jenner családért, de fele annyira sem tartom szánalmasnak őket, mint ezt a sok buta, proli libuskát, akik olyan szánalmasak, hogy azzal oldogatják saját flusztrációjukat, hogy mást illetnek degradáló kommentekkel, a teste miatt, ráadásul olyan dolgokkal amiről nem is tehet, midezt gyáván álnévvel, és álképpel persze.
Mondjuk a különbség, hogy itt a legtöbben nem mutogatják magukat és nem tesznek úgy mintha tökéletesek lennének.
2017. január 16. 22:36
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
gosh valaki jöjjön és magyarázza meg a kép lényegét
even a fej sincs benne
a melle van van rajta, a hasa és minél több az altájból
bocsássatok meg, de ezt visszataszítónak találom
even a fej sincs benne
bocsássatok meg, de ezt visszataszítónak találom
2017. január 16. 22:48
Szerintem épp olyan alakja van, mint ami a modellekre jellemző. Nincs vele semmi baj és a képpel sem lépte át azt a bizonyos határt.
2017. január 17. 05:33
|
|
Brie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 854 Csatolások: 820 Azonosító: 201479 offline
|
Szerintem ez már majdnem súrolja a túlságosan vékony kategóriát. ! Ha felszedne pár kilót (izmot vagy zsírt ) nem tűnne annyira alultápláltnak. ( még senki nem mondta neki hogy már nem a gebe a divat ?
)
2017. január 17. 06:43
Láttam már több jobb alakú lányt is!
De Kendall azért csinos modellalkatú lány!
2017. január 25. 19:45
Szép de nem vagyok tőle elájulva. Már láttam ilyet
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: