Starity

Dakota Johnson gátlások nélkül „szexelt” Jamie Dornannel A sötét ötven árnyalata forgatásán

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. január 17. 22:21 #21
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
fogalmam sincs a filmről, de az első könyvet elkezdtem olvasni, csak kíváncsiságból, hogy mi ez a nagy hype, de kb 3 fejezet után kellett letegyem, annyira olvashatatlanul hulladék volt... és már ott is messze járt egy egészséges felnőtt leírásától. igazából csak ennyi baj van ezzel a szériával, hogy egészségtelen dolgokat mutogat követendő példaként
2017. január 18. 00:07 #22
Monalysa
Monalysa
visszatérő vendég

StátuszImádlak japán! szeretlek Dél-Korea!
Hozzászólás: 153
Csatolások: 0
Azonosító: 261695
Nem értem mostanában a szex a zenéből- médiából - sztárokból- könyvekből- sorolhatám miből folyik.... Ez most miként jó?? Inkább undorító hogy azt a kort éljük hogy ez nem is olyan nagy cucc, mindenkinek tudnia kell, kis kölök bekapcsolja a tévét és már tudja nem a gólya szülte... (persze a trágár szavakkal is így van az ember..) GYŰLÖLÖM A GENERÁCIÓT. ÁJJON LE SZÉPEN. MARADJON OTT AHOL VAN (jobb lenne vissza pörgetni) MINDENKI MARADJON A HELYÉN
2017. január 21. 14:20 #23
vikike0614
vikike0614

StátuszWeak people revenge. Strong people forgive. Intelligent people ignore.
Hozzászólás: 950
Csatolások: 88
Azonosító: 138487
Idézet (Beyla @ 2017.01.17. 22:06)
Fel kell nőni ehhez a trilógiához? unsure.gif Ne haragudj, de én nagyon felháborítónak találom az egész történetet. Mert miről is szól tulajdonképpen? Nem, nem a szexről, az csupán csak egy eleme annak, amit a regényben művel a f*szi a csajjal. Egy bántalmazó kapcsolatot mutat be, hogy hogyan uralkodik egy férfi a nőn. Fizikailag bántalmazza, olyan szexuális aberrációra kényszeríti, amit a másik fél nem akar, de azért elhalmozza mindenféle drága csecsebecsével (luxus autó, Alma laptop stb.), amivel a lány tulajdonképpen prostituálja magát. Akárhogyan is nézem, ez egy iszonyúan beteg történet, és én valahogy nem gerjedek az ilyen jellegű sztorikra. Felnőtt fejjel írom e sorokat, ugyanis a húszas éveim közepét taposom, és én mondom neked, ebben nincsen semmilyen bugyi nedvesítő, vagy éppen izgalmas cselekményszál, ami mellett még a megfogalmazás, stilisztika is szégyellnivaló.

De legalább ez egy vélemény smileeee.gif mindenkinek maga joga mit is gondol egy adott történetről, csupán az nem mindegy,hogy azt miként fogalmazza meg. Nyilván nem mindenkinek írták a történetet.Az én véleményem szerint sokkal több rejlik a szexnél,és a bántalmazásnál ebben a könyvben/akár a filmben. Itt most csak azon volt a hangsúly,hogy nyilván aki tizenéves korában nézi ezt a cikket nem éppen a megfelelő hozzászólás illetve nézet,ha magát a trillógiát nézzük le ha nem biztos,hogy értjük még a lényegét. Tehát a negatív vélemény természetesen adott,nem mindenkinek gyártanak egy filmet/könyvet.
2017. január 22. 12:00 #24
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Nekem nem jött be az első rész, így ezt sem fogom megnézni.
2017. január 24. 19:35 #25
s.anna017
s.anna017
új tag
Hozzászólás: 6
Azonosító: 260431
Ha ebből képesek még több filmet csinálni én fogom a fehérítőt meg a sósavat és fincsi koktélpartit rendezek magamnak belőlük.
2017. január 25. 20:25 #26
Girl23
Girl23

Státusz...
Hozzászólás: 754
Azonosító: 240285
Ettől az egész Szürke ötven árnyalatától, a benne szereplő színészektől, és minden hozzá kapcsolodótól rosszul vagyok. Undorító ez az egész
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok