Dakota Johnson gátlások nélkül „szexelt” Jamie Dornannel A sötét ötven árnyalata forgatásán
2017. január 17. 22:21
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
fogalmam sincs a filmről, de az első könyvet elkezdtem olvasni, csak kíváncsiságból, hogy mi ez a nagy hype, de kb 3 fejezet után kellett letegyem, annyira olvashatatlanul hulladék volt... és már ott is messze járt egy egészséges felnőtt leírásától. igazából csak ennyi baj van ezzel a szériával, hogy egészségtelen dolgokat mutogat követendő példaként
2017. január 18. 00:07
|
|
Monalysavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.02. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 261695 offline
|
Nem értem mostanában a szex a zenéből- médiából - sztárokból- könyvekből- sorolhatám miből folyik.... Ez most miként jó?? Inkább undorító hogy azt a kort éljük hogy ez nem is olyan nagy cucc, mindenkinek tudnia kell, kis kölök bekapcsolja a tévét és már tudja nem a gólya szülte... (persze a trágár szavakkal is így van az ember..) GYŰLÖLÖM A GENERÁCIÓT. ÁJJON LE SZÉPEN. MARADJON OTT AHOL VAN (jobb lenne vissza pörgetni) MINDENKI MARADJON A HELYÉN
2017. január 21. 14:20
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
Idézet (Beyla @ 2017.01.17. 22:06)
Fel kell nőni ehhez a trilógiához?
Ne haragudj, de én nagyon felháborítónak találom az egész történetet. Mert miről is szól tulajdonképpen? Nem, nem a szexről, az csupán csak egy eleme annak, amit a regényben művel a f*szi a csajjal. Egy bántalmazó kapcsolatot mutat be, hogy hogyan uralkodik egy férfi a nőn. Fizikailag bántalmazza, olyan szexuális aberrációra kényszeríti, amit a másik fél nem akar, de azért elhalmozza mindenféle drága csecsebecsével (luxus autó, Alma laptop stb.), amivel a lány tulajdonképpen prostituálja magát. Akárhogyan is nézem, ez egy iszonyúan beteg történet, és én valahogy nem gerjedek az ilyen jellegű sztorikra. Felnőtt fejjel írom e sorokat, ugyanis a húszas éveim közepét taposom, és én mondom neked, ebben nincsen semmilyen bugyi nedvesítő, vagy éppen izgalmas cselekményszál, ami mellett még a megfogalmazás, stilisztika is szégyellnivaló.
De legalább ez egy vélemény
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: