Január 3-án vette kezdetét a FOX csatorna népszerű bűnügyi sorozatának tizenkettedik és egyben utolsó évada.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Dr. Csont sztárjai elárulták, mi fog a legjobban hiányozni nekik, amikor a sorozat véget ér
2017. január 13. 14:09
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. január 13. 14:57
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Remélem Davic ezután is kap vmi jó sorozatot, nem kell őt nélkülözniük a nézőknek. Egyébként sokkal jobb, ha a stábtagok kijönnek egymással, tényleg megkönnyítheti a munkájukat. A Supernatural színészei vannak még legendásan jóban egymással.
2017. január 14. 11:25
Hihetetlenül szeretem a Dr.Csontot, de sajnos mindennek vége lesz egyszer.
És inkább legyen vége érdekesen, minthogy nyúzzák az egészet, és a végére nem nézi senki, mert ugyanazokat a köröket fussák le évadról-évadra -szerintem nem egy sorozat járt így- mert hogy "minél később érjen véget".
És inkább legyen vége érdekesen, minthogy nyúzzák az egészet, és a végére nem nézi senki, mert ugyanazokat a köröket fussák le évadról-évadra -szerintem nem egy sorozat járt így- mert hogy "minél később érjen véget".
2017. január 14. 12:58
|
|
Lady Kellyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.01. Hozzászólás: 74 Csatolások: 8 Azonosító: 261669 offline
|
Nagyon fog hiányozni a sorozat, hiszen - bár a korábbi évadok voltak a kedvenceim - fenn tudta tartani az érdeklődésemet az évek során. Még ha volt is 2-3 év, amíg leálltam vele. Ennek az az oka leginkább, hogy szinkronnal szoktam meg, és eldöntöttem, hogy úgy is fogom végignézni.
Amúgy imádom a színészeket, fantasztikusak egytől-egyig, a sztori is szuper! Biztos meg fogom könnyezni a finálét, még ha tudom is, hogy egyszer minden véget ér.
2017. január 15. 14:05
|
|
kutyuska1230visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.24. Hozzászólás: 153 Csatolások: 33 Azonosító: 188258 offline
|
Egyszerűen imádtam ezt a sorozatot. Hihetetlenül hiányozni fog.
Ezen kívül nem is láttam még egy olyan sorozatot ami a csontokat vizsgája. Ezért is volt különleges . Remélem lesz még ehhez hasonló sorozat .
2017. január 15. 14:17
Gyermekkorom kedvenc sorozata volt a Bones, Emily és David pedig mindketten nagyszerű emberek, és remélem, láthatom őket további produkciókban.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.

0 felhasználónak tetszik: