Az Átkozott boszorkák sztárja júniusban már az ötödik x-be lép, de még mindig vágyik arra, hogy újabb gyerekekkel bővítse a családját.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nicole Kidman nem mondott le arról, hogy további gyermekei szülessenek
2017. január 10. 08:43
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. január 10. 14:21
|
|
Kylie_cosmeticsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 261408 offline
|
Hát én közel az 5. X -et behúzva tuti nem vàlaltam volna be!
2017. január 10. 15:33
|
|
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline
|
Ahhoz kepest egyet se o szult!
2017. január 10. 15:50
Nem értem a cikk címe és a tartalma közötti összefüggést. Pont, hogy úgy kezdődik Nicole nyilatkozata, hogy nem. Az a lényeg, attól, hogy mögötte kifejti, "jó lenne, de..." az nem azt jelenti, hogy nem mondott le arról, hogy további gyerekei szülessenek. Akkor nem lenne ott a "de".
2017. január 10. 16:05
A cikk tartalmának és címének nincs sok köze a nyilatkozathoz. Pontosan azt mondta, szeretne, DE nincs már rá lehetősége, és ez egyáltalán nem baj neki.
2017. január 11. 10:35
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Erős ellentmondás van a cikkben egyrészt. Másrészt én nem értem azokat, akik 40-50 évesen szülnek. A gyereket nem csak megszülni kell tudni, de bizony fel is nevelni és 65-70 évesen lépést tartani egy tinivel... Nos ez még 35-40 évesen is nehéz... Nem azt mondom hogy 20 évesen kell szülni, de olyan 30-35 körül kellene a legkésőbbinek lennie.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: