Az Átkozott boszorkák sztárja júniusban már az ötödik x-be lép, de még mindig vágyik arra, hogy újabb gyerekekkel bővítse a családját.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nicole Kidman nem mondott le arról, hogy további gyermekei szülessenek
2017. január 10. 08:43
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. január 10. 14:21
|
|
Kylie_cosmeticsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 261408 offline
|
Hát én közel az 5. X -et behúzva tuti nem vàlaltam volna be!
2017. január 10. 15:33
|
|
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline
|
Ahhoz kepest egyet se o szult!
2017. január 10. 15:50
Nem értem a cikk címe és a tartalma közötti összefüggést. Pont, hogy úgy kezdődik Nicole nyilatkozata, hogy nem. Az a lényeg, attól, hogy mögötte kifejti, "jó lenne, de..." az nem azt jelenti, hogy nem mondott le arról, hogy további gyerekei szülessenek. Akkor nem lenne ott a "de".
2017. január 10. 16:05
A cikk tartalmának és címének nincs sok köze a nyilatkozathoz. Pontosan azt mondta, szeretne, DE nincs már rá lehetősége, és ez egyáltalán nem baj neki.
2017. január 11. 10:35
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Erős ellentmondás van a cikkben egyrészt. Másrészt én nem értem azokat, akik 40-50 évesen szülnek. A gyereket nem csak megszülni kell tudni, de bizony fel is nevelni és 65-70 évesen lépést tartani egy tinivel... Nos ez még 35-40 évesen is nehéz... Nem azt mondom hogy 20 évesen kell szülni, de olyan 30-35 körül kellene a legkésőbbinek lennie.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: