Starity

Börtönből a kórházba: Komoly betegséggel küzd a világ egyik leghíresebb sorozatgyilkosa

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. január 06. 09:41 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Korunk egyik legismertebb még élő sorozatgyilkosa kórteremre cserélte börtönbeli celláját, ugyanis legfrissebb információink szerint hanyatló egészségügyi állapota miatt ellátásra szorul.
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. január 06. 09:54 #2
- törölt felhasználó -    
Minek megmenteni egy ilyen szemét életét?
2017. január 06. 10:26 #3
Dóra119
Dóra119
*Los Angeles*

StátuszRelax...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2156
Csatolások: 17
Azonosító: 232436
2027-ben már tárgyalhatnak érte, hamár most 82 éves.
2017. január 06. 11:00 #4
bsz.andrea
bsz.andrea
visszatérő vendég
Hozzászólás: 230
Csatolások: 0
Azonosító: 260145
Na őt vihette volna 2016! Rohadt mocsok.
2017. január 06. 11:00 #5
SpecialError
SpecialError

Státuszccc
Hozzászólás: 664
Csatolások: 160
Azonosító: 192434
Kár belé a gyógyszer...
2017. január 06. 11:05 #6
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Nem azért, de az amerikaiakat ilyen téren annyira nem értem. Háromszoros életfogytiglan, meg a társaik, és 80 évesen is még ott vannak bent. 80 évesen már nem fog semmihez nyúlni, nem fog felbújtani senkit gyilkosságra, nem fog elmenni 'vadászni'...

bsz.andrea: Miért vihette volna őt 2016? Lehet, hogy majd csak 10 év múlva hal meg, lehet, egy hét múlva azt hallod meghalt. És? Nem tőle kellene megválni mostmár, hanem az erőszaktevőktől, akik szabadon csinálnak, amit akarnak, és nem kapják el őket... Az, amit 40 éve tett, már a múlté. Teljesen. Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy vihetett volna el ezt vagy azt 2016... nem teszem. Elmúlt. Majd elviszi őket valami. Mint őt is... ki tudja miért került konkrétan kórházba.
2017. január 06. 12:02 #7
botond96
botond96

StátuszARTPOP get ready for ARTPOP!
Hozzászólás: 2265
Csatolások: 1
Azonosító: 146247
Idézet (Angel @ 2017.01.06. 11:05)
Nem azért, de az amerikaiakat ilyen téren annyira nem értem. Háromszoros életfogytiglan, meg a társaik, és 80 évesen is még ott vannak bent. 80 évesen már nem fog semmihez nyúlni, nem fog felbújtani senkit gyilkosságra, nem fog elmenni 'vadászni'...
bsz.andrea: Miért vihette volna őt 2016? Lehet, hogy majd csak 10 év múlva hal meg, lehet, egy hét múlva azt hallod meghalt. És? Nem tőle kellene megválni mostmár, hanem az erőszaktevőktől, akik szabadon csinálnak, amit akarnak, és nem kapják el őket... Az, amit 40 éve tett, már a múlté. Teljesen. Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy vihetett volna el ezt vagy azt 2016... nem teszem. Elmúlt. Majd elviszi őket valami. Mint őt is... ki tudja miért került konkrétan kórházba.

pedig pont hogy bármelyik gyilkos ölne miatta vagy a nevében...szerintem nem tudod hogy mennyire egy hírhedt emberről is van szó
2 felhasználónak tetszik: riri17, Glamster
2017. január 06. 13:17 #8
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Idézet (botond96 @ 2017.01.06. 12:02)
pedig pont hogy bármelyik gyilkos ölne miatta vagy a nevében...szerintem nem tudod hogy mennyire egy hírhedt emberről is van szó

Szerintem azért 82 évesen, közel 40 év börtön után nem fog keresni senkit, hogy gyilkoljon... meg ha ki is engedik, valószínűleg megifgyelés alatt tartanák, szóval sok lehetősége nem lenne, hogy újabb csapatot szervezzen... de lényegtelen, nem fogok leállni lelkes eszme cserét tartani, mert nem látom értelmét.

A lényeg számomra akkor is az, hogy 82 éves, beteg embert minek tartanak még börtönben... és 10 év múlva miért engednék ki, mikor lehet, hogy egy hét múlva vége...
2017. január 06. 13:19 #9
bsz.andrea
bsz.andrea
visszatérő vendég
Hozzászólás: 230
Azonosító: 260145
"A 26 éves Sharon Tate (2 hete volt még szülésig) könyörgött, hogy legalább addig élhessen, amíg megszüli a gyermeket. Halála előtt Atkins azt mondta neki: "Look, bitch, I have no mercy for you. You're going to die and you'd better get used to it." (Nézd, te kis kurva, nincs kegyelem számodra. Meg fogsz halni és jobb, ha beletörődsz ebbe!") Halála előtt Tate az édesanyjáért kiáltott." Angel, oda kéne állnod az édesanya elé és azt mondani neki, hogy ami 40 éve történt, az a múlté. Elmúlt. Majd elviszi valami. A gyilkosságok nem véletlenül nem tudnak elévülni. És ahogy botond96 is írta, még ma is sokan gyilkolnának miatta.
2017. január 06. 13:28 #10
- törölt felhasználó -    
Botond96 egyet értek egy ilyen embernek nem hogy nincs kegyelem de Mèg az se kéne hogy így írjanak róla és ezzel még nagyobb hírnévre tegyen szert!!!!
2017. január 06. 14:04 #11
- törölt felhasználó -    
Idézet (Angel @ 2017.01.06. 11:05)

Nagyon jól teszik, hogy életfogytiglant adnak, ez lenne a normális. Sokkal jobb, mint itt, Magyarországon. Én meg a saját hazámat nem értem ilyen téren. Gyilkosságokért és erőszakért kapnak pár hónapot, max pár évet. Meg a betörőket nem kapják el, mert nem tudnak mit csinálni, de ha a gazda megvédi magát, akkor még őt hurcolják meg. Hidd el, 80 évesen(és a felett) is lehet "vadászni", nem egy ilyen fordult már elő. Az ilyen ember beteg és mindegy milyen korban van, veszélyes! Nem szabadlábon van a helye.
Ami pedig a másik, hogy nem feltétlen ő vadászna, de ha megtudnák az emberek, hogy kicsoda, lehet őt vadásznák le.
2017. január 06. 14:14 #12
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
Hozzászólás: 2172
Azonosító: 242008
Az lehet hogy ezek a dolgok már régen történtek na de ezért ha már ilyen egy köcsög volt hogy ártatlan embereket gyilkolt meg is érdemli hogy ilyen sokáig bennmaradjon. Ő is tudta előre hogy ez lesz mindenki tudja hogy a gyilkosságért börtön jár magának kereste a bajt és én nem is sajnálom! Jobb lesz a világ nélküle komolyan!
2017. január 06. 14:25 #13
Sappho
Sappho

Státuszhttp://everythingiwantedbutnothingilleverneed.wordpress.com :)
Hozzászólás: 558
Azonosító: 212957
Nem is tudom.. Kíváncsi vagyok, ha az előttem szólók szeretteit végezték volna ki, akkor is ilyen "kedvesen" engednétek őt szabadon?

Én soha a büdös életbe nem tudnék megbocsátani, és ezt az embert sem a kórházba szállítanám wink.gif
2017. január 06. 14:26 #14
Angeska
Angeska
visszatérő vendég
Hozzászólás: 346
Azonosító: 234680
Dögölne meg..!
Én sem értek egyet az életfogytiglannal.... Bizonyos tetteknek a halálbüntetés az egyetlen elfogadható következménye. Vajon a liberalizmus nem azt jelenti ma, hogy az elkövető élete értékesebb az áldozaténál?... Vagy már senkit nem döbbent meg az sem, hogy sokszor anyagi bűncselekményért több évet kap valaki, mint erőszakért, vagy gyilkosságért?
2017. január 06. 14:40 #15
- törölt felhasználó -    
Idézet (Angeska @ 2017.01.06. 14:26)
Dögölne meg..!
Én sem értek egyet az életfogytiglannal.... Bizonyos tetteknek a halálbüntetés az egyetlen elfogadható következménye. Vajon a liberalizmus nem azt jelenti ma, hogy az elkövető élete értékesebb az áldozaténál?... Vagy már senkit nem döbbent meg az sem, hogy sokszor anyagi bűncselekményért több évet kap valaki, mint erőszakért, vagy gyilkosságért?

Nagyon igazad van meghajolo.gif
2017. január 06. 14:46 #16
- törölt felhasználó -    
Remélem megdöglik a mocsok.
2017. január 06. 14:51 #17
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Ez az ember okkal kapott életfogytiglanit. Biztosak akartak lenni benne, hogy soha az életben nem szabadulhat rá többé a világra. Nem véletlen lett ekkora "hírneve". Azt azért tudni kell róla, hogy soha életében nem ölt meg senkit, úgyhogy mindig is érdekesnek tartottam, hogy sorozatgyilkosként tartják számon. Veszélyes pszichopata, rablást, csalást, nemi erőszakot, testi sértést követett el, de soha nem gyilkolt. Ő maga nem. Csak olyan brutálisan manipulatív, hogy talán ilyen a földön nem létezik még egy. Elmondhatatlanul beteg elméje van és nagyon szuggesztív, meggyőző személyiség, tökéletes agymosásra képes az erre fogékonyaknál. Egyszerűen rávette az embereit a brutális, értelmetlen kivégzésekre. Az, ahogyan az ő elméje működik, soha nem fog megváltozni, akárhány éves legyen is. Ha kijutna a börtönből, újra kezdené. Ez az élete, ez okoz neki élvezetet, ettől érzi magát embernek, férfinek vagy mit tudom én minek. Manson nem sorozatgyilkos, de a gonosz földi megtestesítője. Maradjon csak a börtönben, ha most nem talál meghalni végre.
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, riri17
2017. január 06. 15:01 #18
ginredmayne
ginredmayne
visszatérő vendég

StátuszMoulin Rouge!
Hozzászólás: 262
Azonosító: 241404
Dogolne meg
2017. január 06. 15:19 #19
Lejlus
Lejlus

StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
Hozzászólás: 2565
Azonosító: 217999
Soha nem értettem az életfogytiglant.Ha valaki megölt valakit vagy akár valakiket,akkor az a büntetés,hogy élete végéig eltartjak?! Ha valaki megöl egy embert annak komoly büntetés kéne lennie.
2017. január 06. 15:30 #20
- törölt felhasználó -    
Maradjon is még börtönben élete végéig. Megérdemli.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!