Kiborultak a Teen Wolf-rajongók: Stiles meg fog halni?
2016. december 30. 16:07
Biztosan nem fog meghalni a karakter, pont ilyenkor.
2016. december 30. 17:24
|
|
Bogivagyok25új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.23. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 261469 offline
|
NEEEEE REMÉLEM NEM HAL MEG EZ CSAK A RAJONGÓKNAK A TALÁLGATÁSAI TUTIRA DE HA Ő MEGHAL AKKOR ÉN IS
2016. december 30. 17:27
|
|
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline
|
nem tudom ki hogy van vele, de amúgy szerintem nem lenne rossz hogyha meghalna... Nem azt mondom, hogy örülnék neki, mert bírom őt - bár a mostani évadot már nem nézem, ugyanis nem igazán jön be túlzottan -, de szerintem elég nagy csattanó lenne. viszont biztos hogy nem fog meghalni, szóval nem kel feleslegesen bepánikolni xdd
2016. december 30. 19:33
Stiles az egyik fő karakter Scott, Lydia, Malia és Liam mellet. Ők a főszereplők. Az én véleményem az hogyha az egyik fő karakter meghalna a sorozatba akkor nem lenne jó vége az egész sorozatnak. Amit Adam írt az pedig teljesen érthető hiszen Dylan forgatja A halálkúrát, ugyebár eddig a Teen Wolfot és nem sokára az új filmjét amit magyarországon fognak felvenni. Szóval semmi sem biztos lehet hogy Stiles megfog halni de az is lehet hogy kitudják szabadítani.
2016. december 30. 21:24
|
|
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 offline
|
Tuti nem fog meghalni, mert akkor a rajongók rohadtul kiakadnának, ez pedig nem lenne jó a stúdiónak véleményem szerint :/
2016. december 31. 10:40
remélem nagyrészt már leforgatták a 6. évadot.. := remélem..
2016. december 31. 15:19
|
|
VictoriaPolicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.10. Hozzászólás: 142 Csatolások: 2 Azonosító: 250535 offline
|
Kíváncsian várom, hogy mi lesz Dylan karakterével.
2017. január 01. 10:48
Arra remélem még senki nem gondolt, hogy az ő részeit hamarabb felvették.
2017. január 01. 15:15
5 évad alatt mindenkit legyőztek, úgyhogy nehogy az utolsóban haljon meg!
2017. január 01. 16:29
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Ő vitte a hátán az egész sorozatot, szerintem 100%, hogy nem mernék megölni.
2017. január 03. 14:30
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
a teen wolfon egy ideje nem nezem mert egyre unalmasabbak a karakterek. amikor szylesnak volt egy gonosz enje az volt messze a legjobb evad azota nincs kedvenc karakterem :/ de gondolkozom hogy folytatom :/
2017. január 04. 01:03
NYUGALOM emberek!
Nem kell bepánikolni előre, nincsen biztos hír csak találgatások. Egyébként meg felvehették az összes Stiles-os jelenetet elsőnek, hogy Dylannek legyen ideje a többi munkájára. Ugyanezt megcsinálhatták volna ennyi erővel Hollanddal vagy Tylerrel is.
Nem kell bepánikolni előre, nincsen biztos hír csak találgatások. Egyébként meg felvehették az összes Stiles-os jelenetet elsőnek, hogy Dylannek legyen ideje a többi munkájára. Ugyanezt megcsinálhatták volna ennyi erővel Hollanddal vagy Tylerrel is.
Kapcsolódó sztárok
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.

0 felhasználónak tetszik: