Avril Lavigne megvédte a Nickelbacket Mark Zuckerberggel szemben
2016. december 24. 01:37
|
|
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline
|
Szerintem ez kicsit el lett túlozva xD
A videóból is nekem tökre az esik le, hogy egy "családbarát" zenét akart lejátszatni, mert a kisgyerek nyilván nem Nickelbackot akart hallgatni. Mert ha egyedül lenne egy szobában és akkor nem hallgatná az tök máshogy jönne le..meg nyilván kellett bele valami vicces is.
Persze értem, hogy akit ez érint az rosszul vette, de ettől nem kell támadni Markot, aki egyébként egy teljesen jószívű ember.
A videóból is nekem tökre az esik le, hogy egy "családbarát" zenét akart lejátszatni, mert a kisgyerek nyilván nem Nickelbackot akart hallgatni. Mert ha egyedül lenne egy szobában és akkor nem hallgatná az tök máshogy jönne le..meg nyilván kellett bele valami vicces is.
Persze értem, hogy akit ez érint az rosszul vette, de ettől nem kell támadni Markot, aki egyébként egy teljesen jószívű ember.
2016. december 24. 04:10
Ennek a poénnak a szintje sokat elárul Mark szintjéről is... meg ezáltal a facebook színvonaláról, amit alapból se tartok sokra. Jól tette Avril, hogy a védelmébe vette őket ^^
Egyébként meg nem magával a véleménnyel van a baj, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz, hanem a vélemény kinyilvánításának a módjával, ami nem volt a legintelligensebb fajta. Nem szereti őket és mindenképpen el akarja mondani? Akkor mondja azt, hogy nem szereti őket, egy számukat se szereti, de ne így.
Egyébként meg nem magával a véleménnyel van a baj, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz, hanem a vélemény kinyilvánításának a módjával, ami nem volt a legintelligensebb fajta. Nem szereti őket és mindenképpen el akarja mondani? Akkor mondja azt, hogy nem szereti őket, egy számukat se szereti, de ne így.
2016. december 24. 21:13
Így isa kell, Mark meg ne szálljon már el így magától, mert nincs miért...
2016. december 25. 15:04
|
|
Kylie_cosmeticsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 261408 offline
|
Jól tette Avril a pártját fogom!
2016. december 25. 19:02
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Igaza van! A Nickelback-nek nagyon jó számai vannak az összeset imádom! Attól még,hogy ennek a pénzes tökelütöttnek nem tetszik..attól még nemkell reklámozni -.- Idióta... Ezaz Avril adjál neki!
2016. december 27. 11:14
|
|
ArianaCherryúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.15. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 261363 offline
|
Én szerintem is igaza volt
2016. december 27. 11:44
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Szép volt tőle!
2016. december 27. 16:47
Nem értem Avril hisztijét... Mark kap eleget majd a rajongóktól, közben lehet nem is gondolja komolyan, csak viccnek szánta. Imádom a Nickelbacket, de közben jót röhögtem ezen az egészen. Lehet, nem vicc volt és Mark halálosan komolyan gondolta, de hát emberek... Fel lehet ezt fogni viccnek is nem kell rögtön vergődni. Mondjuk nem csoda, hogy felszólalt Avril, kell neki a hírnév, semmit nem hallok róla mostanában.
2016. december 27. 20:40
Nem védeni szeretném Markot, hisz nem is kedvelem, de ez számomra vergődés kategória Avriltól, hogy ilyen csipp-csupp ügyért felszólal. A Nickelback Amerikában iszonyú gáz (vagy inkább el nem fogaodtt) előadónak számít - ott más az életfelfogás - náluk viszont nagyon menők a megkreált nyálas sztárok, nulla tehetséggel, extra adag playback-kel. Ez van.
Már rengeteg cikk született zenei portálokon, fórumokon arról, hogy jogos-e, vagy sem olyan gyűlölethullámot indítani-folytatni egy olyan együttes irányában, akik már több, mint egy évtizede a szakmában vannak, telt házas koncerteket adnak, és valamit csak tudhatnak, hogy még mindig veszik a lemezeiket, és szeretik hallgatni a dalaikat. Amerikában, abban a furcsa világban képesek még halálosan komoly bojkottot is bevetni, hogy egy-egy Nickelback fellépést megakadályozzanak (többnyire sikertelenül, lol), külön appok vannak, amik az internetes böngészés során letilt róluk minden tartalmat, stb. Gondolom ez az általánosan az amerikaiak szemléletébe kövesedett utálat fogalmazódott meg Mark ostoba videojában. Lehet, hogy közben pedig szereti a zenéjüket, de ezt ciki lenne bevallania? Engem mondjuk nem is érdekel, az ő dolga. Az biztos: én nem fogok hisztit csapni, a földhöz vágni magam, vagy nyilvános levelet írni közröhejt csinálva magamból csak azért, mert van valaki, aki esetleg mégsem szereti őket, vagy más számomra kedves előadót. Ez olyan korlátolt gondolkodás!
Már rengeteg cikk született zenei portálokon, fórumokon arról, hogy jogos-e, vagy sem olyan gyűlölethullámot indítani-folytatni egy olyan együttes irányában, akik már több, mint egy évtizede a szakmában vannak, telt házas koncerteket adnak, és valamit csak tudhatnak, hogy még mindig veszik a lemezeiket, és szeretik hallgatni a dalaikat. Amerikában, abban a furcsa világban képesek még halálosan komoly bojkottot is bevetni, hogy egy-egy Nickelback fellépést megakadályozzanak (többnyire sikertelenül, lol), külön appok vannak, amik az internetes böngészés során letilt róluk minden tartalmat, stb. Gondolom ez az általánosan az amerikaiak szemléletébe kövesedett utálat fogalmazódott meg Mark ostoba videojában. Lehet, hogy közben pedig szereti a zenéjüket, de ezt ciki lenne bevallania? Engem mondjuk nem is érdekel, az ő dolga. Az biztos: én nem fogok hisztit csapni, a földhöz vágni magam, vagy nyilvános levelet írni közröhejt csinálva magamból csak azért, mert van valaki, aki esetleg mégsem szereti őket, vagy más számomra kedves előadót. Ez olyan korlátolt gondolkodás!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: