Starity

Avril Lavigne megvédte a Nickelbacket Mark Zuckerberggel szemben

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. december 23. 23:13 #21
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2172
Csatolások: 0
Azonosító: 242008
Jól is tette méghogy nincs jó számuk... Én annó rengeteget hallgattam őket a tesóimmal és rengeteg daluk még máig a kedvencem!
2016. december 24. 00:16 #22
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
lol ezt tök értelmetlen beszólás volt a sráctól
2016. december 24. 01:37 #23
Fozi Dodi
Fozi Dodi
ForthePolarbears

StátuszThe Scout
Hozzászólás: 1396
Csatolások: 224
Azonosító: 133896
Szerintem ez kicsit el lett túlozva xD
A videóból is nekem tökre az esik le, hogy egy "családbarát" zenét akart lejátszatni, mert a kisgyerek nyilván nem Nickelbackot akart hallgatni. Mert ha egyedül lenne egy szobában és akkor nem hallgatná az tök máshogy jönne le..meg nyilván kellett bele valami vicces is.
Persze értem, hogy akit ez érint az rosszul vette, de ettől nem kell támadni Markot, aki egyébként egy teljesen jószívű ember.
2016. december 24. 04:10 #24
- törölt felhasználó -    
Ennek a poénnak a szintje sokat elárul Mark szintjéről is... meg ezáltal a facebook színvonaláról, amit alapból se tartok sokra. Jól tette Avril, hogy a védelmébe vette őket ^^
Egyébként meg nem magával a véleménnyel van a baj, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz, hanem a vélemény kinyilvánításának a módjával, ami nem volt a legintelligensebb fajta. Nem szereti őket és mindenképpen el akarja mondani? Akkor mondja azt, hogy nem szereti őket, egy számukat se szereti, de ne így.
2016. december 24. 04:39 #25
- törölt felhasználó -    
Teljes mértékben Avril pártját fogom!
2016. december 24. 21:13 #26
- törölt felhasználó -    
Így isa kell, Mark meg ne szálljon már el így magától, mert nincs miért...
2016. december 25. 15:04 #27
Kylie_cosmetics
Kylie_cosmetics
visszatérő vendég

Státusz2016.11.12.
Hozzászólás: 323
Azonosító: 261408
Jól tette Avril a pártját fogom!
2016. december 25. 19:02 #28
Fallengirl
Fallengirl

Státusz" Hey! Write you´re own story! " - The Book of Life
Hozzászólás: 887
Azonosító: 164007
Igaza van! A Nickelback-nek nagyon jó számai vannak az összeset imádom! Attól még,hogy ennek a pénzes tökelütöttnek nem tetszik..attól még nemkell reklámozni -.- Idióta... Ezaz Avril adjál neki! biggrin.gif wink.gif biggrin.gif
2016. december 26. 19:54 #29
anzi
anzi

StátuszHey girl, open the walls, play with your dolls..
Hozzászólás: 867
Azonosító: 148296
Teljes mértékben igaza volt,egyetértek vele.
2016. december 27. 11:14 #30
ArianaCherry
ArianaCherry
új tag

StátuszMusic is my best friend !
Hozzászólás: 25
Azonosító: 261363
Én szerintem is igaza volt
2016. december 27. 11:44 #31
Gabe Logan
Gabe Logan
Prince of PlayStation Platinum♛

StátuszDon't forget, life is just a game from which no one emerges victorious.
Hozzászólás: 3354
Csatolások: 58
Azonosító: 210618
Szép volt tőle! smileeee.gif
2016. december 27. 16:47 #32
- törölt felhasználó -    
Nem értem Avril hisztijét... Mark kap eleget majd a rajongóktól, közben lehet nem is gondolja komolyan, csak viccnek szánta. Imádom a Nickelbacket, de közben jót röhögtem ezen az egészen. Lehet, nem vicc volt és Mark halálosan komolyan gondolta, de hát emberek... Fel lehet ezt fogni viccnek is nem kell rögtön vergődni. Mondjuk nem csoda, hogy felszólalt Avril, kell neki a hírnév, semmit nem hallok róla mostanában. pardon.gif
2016. december 27. 20:40 #33
- törölt felhasználó -    
Nem védeni szeretném Markot, hisz nem is kedvelem, de ez számomra vergődés kategória Avriltól, hogy ilyen csipp-csupp ügyért felszólal. A Nickelback Amerikában iszonyú gáz (vagy inkább el nem fogaodtt) előadónak számít - ott más az életfelfogás - náluk viszont nagyon menők a megkreált nyálas sztárok, nulla tehetséggel, extra adag playback-kel. Ez van.

Már rengeteg cikk született zenei portálokon, fórumokon arról, hogy jogos-e, vagy sem olyan gyűlölethullámot indítani-folytatni egy olyan együttes irányában, akik már több, mint egy évtizede a szakmában vannak, telt házas koncerteket adnak, és valamit csak tudhatnak, hogy még mindig veszik a lemezeiket, és szeretik hallgatni a dalaikat. Amerikában, abban a furcsa világban képesek még halálosan komoly bojkottot is bevetni, hogy egy-egy Nickelback fellépést megakadályozzanak (többnyire sikertelenül, lol), külön appok vannak, amik az internetes böngészés során letilt róluk minden tartalmat, stb. Gondolom ez az általánosan az amerikaiak szemléletébe kövesedett utálat fogalmazódott meg Mark ostoba videojában. Lehet, hogy közben pedig szereti a zenéjüket, de ezt ciki lenne bevallania? Engem mondjuk nem is érdekel, az ő dolga. Az biztos: én nem fogok hisztit csapni, a földhöz vágni magam, vagy nyilvános levelet írni közröhejt csinálva magamból csak azért, mert van valaki, aki esetleg mégsem szereti őket, vagy más számomra kedves előadót. Ez olyan korlátolt gondolkodás!
2016. december 29. 16:48 #34
- törölt felhasználó -    
Jól tette.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok