Orvosi pályára készül az X-Faktor győztese
2016. december 19. 15:38
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Nem tök mindegy nektek, honnan jött? Vagy hogy milyen a haja? Vagy hogy mit kezd a pénzével? Baj, ha esetleg nem jön be az éneklés, akkor legyen neki valami képzettsége, hogy ne a híd alá kellejn menni neki? A (mellesleg szerintem gyönyörű) haja nem a ti fejeteken nőtt, szóval a nektek aztán tényleg semmi közötök ahhoz, mit csinál vele, vagy mit nem. Ez a tipikus magyar mentalitás, sosem örül senki a másik sikerének, mindenki csak szidni, savazni tudja a másikat. Mikor veszi észre magát a magyar nép? Ilyenkor szégyenlem a származásom. Szánalmasak vagytok. A véleményeteket ki lehet fejteni, nem azzal van a gond, de ha negatív, akkor normális keretek között. Ha a Ricsi nyerte volna meg, vagy a Dimitri, akkor is ugyanez lenne, csak éppen őket szidnátok. A ti jövőtök alakulását valószínüleg ez nem befolyásolta, szóval felesleges egyáltalán rágódni rajta. Köszöntem.
2016. december 19. 16:11
|
|
Tiramisu02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.07. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 260791 offline
|
Hattt ha Ricsi vagy DMITRIJ nyerte volna meg akkor Sztem nem lenne ez mert dmitrij-nem és Ricsinek a közönségi/rajnongói tábora sokkal nagyobb!
|
|
Tiramisu02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.07. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 260791 offline
|
*nek Sorry
|
|
karancsimimivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.02. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 220386 offline
|
Nelli00 egyetértek.
2016. december 19. 17:04
Sok sikert hozzá. Remélem azért valami dalt is hallunk majd tőle
2016. december 19. 20:59
|
|
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 online
|
Hát az orvosin tudja mikor fog természetgyógyászatról tanulni... - Orvosi és a termésszettgyógyászat ég és föld (pont erről írtam idén az egyik beadandómat). Ha már ezt sem tudja, akkor az esze alapján inkább maradjon az éneklésnél.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2016. december 19. 21:24
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ne haragudjatok, de ez a lány elég butácska.
Mint ahogyan előttem több hozzászóló is leírta, a természetgyógyászat nem elfogadott az orvostudományban, így, ha be is kerül az SE Általános orvosi karára, marhára nem azt fogja tanulni, amit állítása szerint annyira szeretne. Pluszban a természetgyógyászat azért nem keresett napjainkban, mert olyan "nesze semmi, fogd meg jól" iszonyú összegekért. Nem azt mondom, hogy a megfázást is antibiotikummal kell kezelni, de nagyon sok betegség nem lenne gyógyítható napjainkban, hogyha a természetgyógyászat lenne az ultra menő. Persze, ennek is el fog jönni az ideje, úgy ahogyan a paleo, glutén-laktózmentes étrendnek, ám én amondó vagyok, hogy a betegségek többségét megfelelő gyógyszer, illetve orvosi technológia nélkül nem is lenne gyógyítható. Azért érdekelne - már csak szakmailag is -, hogy egy természetgyógyász hogyan fedez fel pl. a szervezetben egy tumort, míg ezzel szemben a CT, MR gépeinkkel már virtuális boncolást is képesek vagyunk végrehajtani, annyira részletes. Véleményem szerint, akiknek segít a természetgyógyászat, az sokkal inkább placebo-hatás, vagyis a szervezeted, tudatod elhiszi azt, hogy meg fog gyógyulni. Ez olyan messze van az orvoslás tudományától, mint Makó Jeruzsálemtől.
És mindezt pártatlanul írom, ugyanis dunsztom sincs ki a csaj...
2016. december 19. 21:42
Ezeken a negatív kommenteken csak röhögni tudok. Egyszerűen komolyan sem lehet venni őket. Sír a szájuk, mert nem egy tehetségtelen, hangtalan srác nyerte meg, aki még a szöveget is cseszett megtanulni... Álljatok már le! Vagy akkor írjatok normális, értelmes kerek mondatokat, majd akkor komolyan veszem őket. Szörnyű.
Az meg, hogy itt hisztiztek azért meg a természet gyógyász meg az orvoslás nem ugyanaz. Oké, valamilyen szinten jogos. Aki szakmabeli -vagy csak okoskodni akart-, az most végre kiélhette magát. Örülök. De én nem láttam videót és nem hallottam hangfelvételt arról, hogy ezt szóról-szóra így mondta ki Barbi. Lehet hogy ő azt mondta vagy ez vagy az, de a Bors újságírójának ez nem tetszett a szóismétlés miatt és átfogalmazta. Ergó lehet, hogy az újságíró a "butácska". És most a fene se nézne utána. Én se tenném például, mert minek? Mind a kettő a gyógyítás valamilyen formája, simán azt hittem hogy alfaja az egyik a másiknak. Most Beyla kommentjéből tudtam meg, hogy nem. De mondjuk engem soha nem is érdekelt olyan szinten az orvoslás ezért nem néztem utána, így jogos, hogy nem tudtam.
Szóval ja, lehet itt szidni Barbit nyugodtan, de akkor normális okokat, hozzatok fel. Ja, hogy olyan nincs? Akkor miről beszélünk?
Az meg, hogy itt hisztiztek azért meg a természet gyógyász meg az orvoslás nem ugyanaz. Oké, valamilyen szinten jogos. Aki szakmabeli -vagy csak okoskodni akart-, az most végre kiélhette magát. Örülök. De én nem láttam videót és nem hallottam hangfelvételt arról, hogy ezt szóról-szóra így mondta ki Barbi. Lehet hogy ő azt mondta vagy ez vagy az, de a Bors újságírójának ez nem tetszett a szóismétlés miatt és átfogalmazta. Ergó lehet, hogy az újságíró a "butácska". És most a fene se nézne utána. Én se tenném például, mert minek? Mind a kettő a gyógyítás valamilyen formája, simán azt hittem hogy alfaja az egyik a másiknak. Most Beyla kommentjéből tudtam meg, hogy nem. De mondjuk engem soha nem is érdekelt olyan szinten az orvoslás ezért nem néztem utána, így jogos, hogy nem tudtam.
Szóval ja, lehet itt szidni Barbit nyugodtan, de akkor normális okokat, hozzatok fel. Ja, hogy olyan nincs? Akkor miről beszélünk?
2016. december 19. 21:53
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Ezt a hajas kommentet olvasva...eláll az eszem!
Az én hajam meg élettelennek néz ki,miközben normálisan ápolom. Nem tudom,hallottatok-e már a genetikáról? Ezek szerint nem. Sebaj. Google remélem azért még a barátotok.
Sok sikert,Barbi!
Az én hajam meg élettelennek néz ki,miközben normálisan ápolom. Nem tudom,hallottatok-e már a genetikáról? Ezek szerint nem. Sebaj. Google remélem azért még a barátotok.
Sok sikert,Barbi!
2016. december 19. 21:53
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
ha holmi bükki füves ember vagy kevesen lakott területeken élo gyogyito szeretne lenni megertenem, komolyan. en a nagymamam leven a gyogynovenyeken meg bogyokon nottem fel, sot a mai napig megeszem kb meg a fakerget is ha muszaj, amit csak elem tesz es ez eleg gyakori jelenseg felenk, nem is szokott senki kethetente agynak dolni napokra holmi kis megfazas es annak velejaroi miatt. en speciel hiszek a termeszetes gyogyitasban, jo nyilvan nem a halalos betegsegeknel esetleg mutetre szorulo vagy genetikai esetekben. a kornyeken meg korhaz sincs, max surgossegi (amit ha jol hallottam szinten meg akarnak szuntetni mert felesleges es nincsenek hozza erto orvosok akiket erdekelnek az atlag emberek/90 eves bacsik). de terjunk vissza a csajszira, nevesebb felsooktatasban valoban en is ketlem, hogy tudna ilyesmivel foglalkozni, mint tananyag.
nem igazan kovettem nyomon az ezevi xfaktort igy nem tudom, jogos volt-e a dontes de ez a szeria szokatlanul tele volt angyali meg jotekonykodo lelekkel...
nem igazan kovettem nyomon az ezevi xfaktort igy nem tudom, jogos volt-e a dontes de ez a szeria szokatlanul tele volt angyali meg jotekonykodo lelekkel...
2016. december 20. 12:04
Most kajak a haján rugózik néhány emberke?! Sokan örülnénk ha ilyen dús hajunk lenne...
Tudtam, hogy elkerülhetetlen lesz, hogy belekössenek a hajába. Ha kövér lenne, az lenne a baj, ha sovány, akkor abba kötnétek bele, vagy ha alacsony, csálé fogú vagy pattanásos, akkor abba. Tipikus magyar mentalitás, szégyelljétek magatokat!
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2016. december 20. 13:32
Tedd azt Barbi, amit a legjobban szeretnél! Ha ez az orvoslás, akkor azt, ha ez az éneklés, akkor ezt! Te döntesz!
2016. december 20. 20:09
|
|
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline
|
Hát kommenteknek részben igaza van, valaki azért jelentkezik mert ez az álma, ez kb 1% és valaki azért mert sok pénzt kereshet és miután megnyeri megy neki az aranyélet! XD Ha nem jön össze az énekesnői pálya, akkor kell valami végzettség neki egyébként, jól teszi h más céljai is vannak.. például ez a Tóth Andi is megnyerte azóta se hallunk róla semmit ő is ki fog égni (mármint Andi)..
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.