Mások gyógyítására tenné fel az életét az X-Faktor idei győztese, Opitz Barbi.
A teljes cikkhez kattints ide!
Orvosi pályára készül az X-Faktor győztese
2016. december 19. 10:36
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. december 19. 10:40
Hát ez kész
Minek kellett megnyerni az X-Faktort?
A pénzből kifizetheti a tandíjat.
Minek kellett megnyerni az X-Faktort?
A pénzből kifizetheti a tandíjat.
2016. december 19. 11:09
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
A nyereményét az énekesnői karrierjére fordítja, a családja megsegítése mellett. Kíváncsi vagyok a dalaira, de persze remélem, hogy sikerül megvalósítania egyéb terveit is.
2016. december 19. 11:16
|
|
Modell Fanok4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.07. Hozzászólás: 670 Csatolások: 439 Azonosító: 251456 offline
|
Remélem nagyon sk klipje lesz majd és dala. Csodás, hogy ilyen dologra készül.
2016. december 19. 11:32
|
|
Kylie_cosmeticsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 261408 offline
|
Heh inkább amit nyert pénzt a hajára költhetné! Mert elég gáz,és igen Barbika jó lenne már dolgozni és tanulni nem xFaktort nyerni és elvenni másoktól az esélyt! Bocsánat aki szereti Barbit és ezt elolvasta de ez a negatív komment fogalmazódott neg bennem!
2016. december 19. 11:40
|
|
sneziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.24. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 244154 offline
|
Kap 15 milliót a karriere beindítására és külön 12-t, arra, amit akar. Én nem értem miért kell leszólni a lányt, mert 2 szakma is van, ami érdekli. :'D
Úúúú MÁGLYÁRA VELE!
Úúúú MÁGLYÁRA VELE!
2016. december 19. 12:16
Kylie_cosmetics, őszintén, te ilyenkor mit érzel? xD
Elvette másoktól az esélyt? Az X-Faktornak az a lényege, hogy a nézők megszavazzák, ki a legjobb.
Menjen el dolgozni vagy tanulni: képzeld, csinálja. A próbák alatt is tanult, csak magántanulóként, közben pedig énekelni is járt, hogy felkészüljön.
Azt meg végképp nem értem, mi bajod a hajával. Mások ölni tudnának azért, hogy ilyen hajuk legyen. Mellesleg pont ne te okoskodj már, hogy mire költi el a pénzét
Neked is ahelyett, hogy a neten baromságokat kommentelsz, inkább a tanulással kéne foglalkoznod (nem néztem a profilod, nem is érdekel, de lemerem fogadni, hogy 12-13 év körüli lehetsz. Az már más dolog, hogy ténylegesen, vagy csak mentálisan...).
Én kíváncsi vagyok a dalaira, és rendes tőle, hogy a családjára fordítja a nyereménye egy részét
Elvette másoktól az esélyt? Az X-Faktornak az a lényege, hogy a nézők megszavazzák, ki a legjobb.
Menjen el dolgozni vagy tanulni: képzeld, csinálja. A próbák alatt is tanult, csak magántanulóként, közben pedig énekelni is járt, hogy felkészüljön.
Azt meg végképp nem értem, mi bajod a hajával. Mások ölni tudnának azért, hogy ilyen hajuk legyen. Mellesleg pont ne te okoskodj már, hogy mire költi el a pénzét
Neked is ahelyett, hogy a neten baromságokat kommentelsz, inkább a tanulással kéne foglalkoznod (nem néztem a profilod, nem is érdekel, de lemerem fogadni, hogy 12-13 év körüli lehetsz. Az már más dolog, hogy ténylegesen, vagy csak mentálisan...).
Én kíváncsi vagyok a dalaira, és rendes tőle, hogy a családjára fordítja a nyereménye egy részét
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2016. december 19. 12:43
|
Mrs.PotatoHeadúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.28. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 261098 offline
|
2016. december 19. 12:44
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Kíváncsi vagyok mi lesz belőle 3 év múlva:)
2016. december 19. 13:06
|
tw2005visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.05. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 260167 offline
|
Oszt megjavitja a hangszálait ??? vagy mi?? szerintme menjen fodrásznak h végre levegye a pulikutyát a a fejéről !!! úgy énekel mint egy paraszt aki éppen legeltet
2016. december 19. 13:08
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 261408 offline
|
Jahh !kimyeochan jaj te beszélsz? Nem is vettem lip kitet soha és 15 éves vagyok,és nekem is van egy véleményem amit tisztelnek kell nem visszapofázni!!
2016. december 19. 13:08
|
|
|
*tisztelni bocsánat!
2016. december 19. 13:39
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Remélem nem sokat hallunk róla
2016. december 19. 13:51
|
|
angel00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 261410 offline
|
tw2005, neked mi a fene bajod van?
Nagyon szép hangja van. A hajával sincs semmi baj. Előttem is írták már, hogy mások ölni tudnának azért ha olyan hajuk lenne mint neki.
Nem ő a paraszt hanem te! Nevetséges. XD
És nagyon szép tőle, hogy a családjának is szeretne segíteni, mondjuk szerintem a legtöbb ember ezt tenné.
Nagyon szép hangja van. A hajával sincs semmi baj. Előttem is írták már, hogy mások ölni tudnának azért ha olyan hajuk lenne mint neki.
Nem ő a paraszt hanem te! Nevetséges. XD
És nagyon szép tőle, hogy a családjának is szeretne segíteni, mondjuk szerintem a legtöbb ember ezt tenné.
2016. december 19. 14:11
Gondoltam, hogy megint megszólal itt néhány agytröszt, nem csalódtam
Mégis mi bajotok van vele, hogy folyton csak lehúzzátok?? Nem azzal van tele a starity, hogy mikor, hogyan mutogatta a fedetlen fenekét, (khm... Miley Cryus) hogy hány fánkboltnak tette tönkre az aznapi áruját (khm, khm, Ariana Grande) vagy, hogy éppen hány milliomodik "igaz szerelme" mellett érzi végre újra különlegesnek magát (rád gondolok, Taylor Swift). Hanem esetleg megjelenik arról néha egy cikk,- jujj, összedől a világ
- hogy mit szeretne kezdeni a nyereményével meg a jövőjével. Valóban elfogadhatatlan! Máglyára vele a hajánál fogva, de most! "-.-
A haja pedig szerintem gyönyörű, én nagyon szeretném, ha ennyire göndörek lennének a tincseim, utálom az egyenes hajat. Az pedig, hogy az egyedibb frizurája miatt savazzák, sokat elmondd a savazókról, hogy a külsőségek számítanak nekik, hogy mennyire felszínesek. Ez, az ő belső szegénységük, nem ennek a csajnak a külső szegénysége. És mi van akkor, ha faluból jött? Nem ő a paraszt, hanem azok, akik ilyen ordenáré stílusban lökik az okosságokat, amikor nem ismerik még az ékezeteket, az írásjeleket és az alapvető fogalmazási alapelveket sem. Mielőtt pedig félreértés esne, ők nem a szó nemesebb értelmében parasztok. Titeket elnézve nem is akkora csoda, hogy a legutóbbi országos szintfelmérések ennyire gyalázatosak lettek
Szerintem nagyon jó, hogy próbál több lábon állni és nem hajít el minden korábbi tervet csak azért, mert megnyerte az X-faktort. Akkor szállt volna el magától igazán, ez csak szimpla realitás. Igyekszik megvalósítani az énekesnői álmát is, de más felé is nyitogat, hogy ne csak álljon mindenféle képzettség nélkül, ha esetleg nem jön be. Ez is bizonyítja, hogy mennyivel kiemelkedik az átlag tehetségkutatósok közül.
Nem szeretem azt a műfajt, amiben tevékenykedik, de kíváncsi vagyok, mit kezd egy önálló albummal, mert hangja mindenképpen van, méghozzá egyedi. Nem az a szimpla, nyávogós, visítós fajta.
Mégis mi bajotok van vele, hogy folyton csak lehúzzátok?? Nem azzal van tele a starity, hogy mikor, hogyan mutogatta a fedetlen fenekét, (khm... Miley Cryus) hogy hány fánkboltnak tette tönkre az aznapi áruját (khm, khm, Ariana Grande) vagy, hogy éppen hány milliomodik "igaz szerelme" mellett érzi végre újra különlegesnek magát (rád gondolok, Taylor Swift). Hanem esetleg megjelenik arról néha egy cikk,- jujj, összedől a világ
A haja pedig szerintem gyönyörű, én nagyon szeretném, ha ennyire göndörek lennének a tincseim, utálom az egyenes hajat. Az pedig, hogy az egyedibb frizurája miatt savazzák, sokat elmondd a savazókról, hogy a külsőségek számítanak nekik, hogy mennyire felszínesek. Ez, az ő belső szegénységük, nem ennek a csajnak a külső szegénysége. És mi van akkor, ha faluból jött? Nem ő a paraszt, hanem azok, akik ilyen ordenáré stílusban lökik az okosságokat, amikor nem ismerik még az ékezeteket, az írásjeleket és az alapvető fogalmazási alapelveket sem. Mielőtt pedig félreértés esne, ők nem a szó nemesebb értelmében parasztok. Titeket elnézve nem is akkora csoda, hogy a legutóbbi országos szintfelmérések ennyire gyalázatosak lettek
Szerintem nagyon jó, hogy próbál több lábon állni és nem hajít el minden korábbi tervet csak azért, mert megnyerte az X-faktort. Akkor szállt volna el magától igazán, ez csak szimpla realitás. Igyekszik megvalósítani az énekesnői álmát is, de más felé is nyitogat, hogy ne csak álljon mindenféle képzettség nélkül, ha esetleg nem jön be. Ez is bizonyítja, hogy mennyivel kiemelkedik az átlag tehetségkutatósok közül.
Nem szeretem azt a műfajt, amiben tevékenykedik, de kíváncsi vagyok, mit kezd egy önálló albummal, mert hangja mindenképpen van, méghozzá egyedi. Nem az a szimpla, nyávogós, visítós fajta.
2016. december 19. 15:29
|
|
GhostTownGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.18. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 261405 offline
|
tw2005: Nagyon alpári bunkó dolog valaki külsejét kritizálni. Ő legalább figyel a hajára, nem úgy mint a tinilányok 85%-a..
kami98: Gondolom azért, hogyha esetleg megnyerné az xfaktort és valami drágább egyetemre menne akkor azt kitudja fizetni, a másik meg az, hogy gondolom kiakarta magát próbálni az éneklésben.
kami98: Gondolom azért, hogyha esetleg megnyerné az xfaktort és valami drágább egyetemre menne akkor azt kitudja fizetni, a másik meg az, hogy gondolom kiakarta magát próbálni az éneklésben.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!