Napjainkban hódítanak az úgynevezett Csináld magad!-ötletek és a praktikus megoldások az élet minden területén. Lássuk, mennyi mindenre tudjuk felhasználni a sokrétű, ugyanakkor olcsó „csodaszert”, a szódabikarbónát!
A teljes cikkhez kattints ide!
Elő a szódabikarbónával! Így varázsold szebbé magad és környezeted a segítségével!
2016. december 17. 09:11
|
csutiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 130827 offline
|
"A ragyogó mosolyért fogmosás után, amikor még nedves a fogkeféd, végezz néhány suhintást szódabikarbónás kefével néhány alkalommal, kúraszerűen. Ragyogóan fehér lesz a fogsorod fluoridos fehérítés nélkül, mellesleg a szájszagot is hosszabb időre távol tartja. Emellett praktikus bizonyos időközönként szódabikarbónával tisztítani a fogkefét."
Ez az, hirdessük a hülyeséget! Hajrá, csináljatok ha nincs szükségetek fogzománcra és szeretnétek érzékeny fogakat. Legálabb lesz munkánk.
Ez az, hirdessük a hülyeséget! Hajrá, csináljatok ha nincs szükségetek fogzománcra és szeretnétek érzékeny fogakat. Legálabb lesz munkánk.
2016. december 19. 22:36
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet
Ha ég a gyomrod, lúgosíts szódabikarbónával: egy teáskanálnyi mennyiséget keverj egy pohár vízbe...
Nem tudom ki hogyan van vele, de én biztos nem innék meg egy teáskanálnyi szódabikarbónát. Szerintem ez sok. A legtöbb helyen - és én is úgy tanultam - azt írják, hogy fél teáskanálnyit vagy éppen egy késhegynyit vegyünk be. Nem ajánlatos a túladagolásával szórakozni, ugyanis nem csak a gyomor, de a vér ph-ja is megváltozhat tőle, így felborítván a sav-bázis egyensúlyt. Az igaz, hogy a szódabikarbóna jó a gyomorégésre, de nem árt jobban odafigyelni rá, ha már a 20-30 fajta antacidum, savlekötő nem elégíti ki a delikvens kívánságait.
2016. december 19. 23:11
Idézet (csutii @ 2016.12.17. 09:11)
"A ragyogó mosolyért fogmosás után, amikor még nedves a fogkeféd, végezz néhány suhintást szódabikarbónás kefével néhány alkalommal, kúraszerűen. Ragyogóan fehér lesz a fogsorod fluoridos fehérítés nélkül, mellesleg a szájszagot is hosszabb időre távol tartja. Emellett praktikus bizonyos időközönként szódabikarbónával tisztítani a fogkefét."
Ráadásul nem is fehérít. Legalábbis nekem nem lett fehérebb a fogam tőle.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Megszólat a párja, A$AP Rocky.
Járókerettel fotózták David Hasselhoffot
Járókerettel fotózták David Hasselhoffot