Bella Thorne beszólt az őt kritizálóknak: „Szakadjatok le rólam!”
2016. december 15. 16:09
A folyamatos fikázása a sztárokanak biztos nem tesz jót egy hírességnek sem!
De most jól megmondta Bella!
És még egyet is értek vele!
2016. december 15. 19:46
|
|
XerdeLili10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.07. Hozzászólás: 160 Csatolások: 0 Azonosító: 254590 offline
|
Igaza van, de ha képeket tesz ki, ne csodálkozzon, hogy a komment szekció meg lesz töltve
2016. december 15. 22:41
|
|
Emese2014 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.23. Hozzászólás: 896 Csatolások: 1109 Azonosító: 221725 offline
|
Régen nagyon szerettem őt igazi példakép volt számomra hogy a betegségével együtt ilyen kitartó volt. Mára ez változott nyilván még mindig felnézek emiatt rá de már nem nagyon foglalkoztat ő, meguntam nem is tudom. Nekem kezd nagyon unszimpatikussá válni:)
2016. december 22. 22:45
|
|
Hanna6155új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 192481 offline
|
Istenem... Én se kedvelem, mert kezdett egyre unszimpatikusnak tűnni. De ha le van írva, hogy hadjátok abba a basztatását akkor miért folytatjátok? Ezzel csak rátesztek még egy lapáttal... Gondoljatok már bele, hogy mennyien bántják már így is.. És így még jobban megnehezítitek a mindennapjaikat a sztároknak. Oké, hogy meg van a véleményetek egy-egy dologról, de ha megkér titeket, hogy hadjátok abba a fikázást.. és mint mondtam már nem a kedvencem, de teljesen igaza van..
2016. december 22. 23:12
|
|
Hanna6155új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 192481 offline
|
Egyépként nagyon szar érzés, ha valakit ilyenért bántanak... Ez olyan mintha téged leszidnának azért, mert szeretnél önmagad lenni...(Ez most azokhoz szólt akik bántják) És mondom nem a szívem csücske, de teljesen igazat adok neki
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: