Az Indul a risza! egykori sztárjának elege van abból, hogy folyamatosan ítélkeznek felette és meg akarják mondani neki, mit és hogyan kéne csinálnia.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bella Thorne beszólt az őt kritizálóknak: „Szakadjatok le rólam!”
2016. december 13. 14:03
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. december 13. 14:17
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
SelRiri: Ilyen gyerekes hozzászólást, nem mostanában láttam.
Régebben? Igen, persze mert akkor még csak 15 éves volt. és azóta felnőtt, nem maradhat az az ártatlan lány, akit a sok 10 éves kedvelt akkoriban.
Régebben? Igen, persze mert akkor még csak 15 éves volt. és azóta felnőtt, nem maradhat az az ártatlan lány, akit a sok 10 éves kedvelt akkoriban.
2016. december 13. 14:34
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Nekem sem tartozik a kedvenceim közé, de most igaza van. Mást sem látok a neten, csak azt, hogy valakit mindig a földig próbálnak alázni a "kedves" kommentelők, a gyerekes hozzászólásokról meg sértésekről már ne is beszéljünk. Starity-n is meg lehet figyelni, hogy a kommentelők közül hányan képesek éretten gondolkodni... Én sem vagyok egy lángész, felnőtt sem vagyok, de néha még én is csak a fejemet fogom, hogy egyes emberek hogy képesek ilyen értelmi szinttel internetközelbe kerülni.
2016. december 13. 16:47
Igaza volt! De néha mostanába tényleg elszalad vele a ló...
2016. december 13. 18:50
Igaza van, teljes mértékben, hogy ez így nem jó. de azért igazán visszavehetne
2016. december 13. 18:58
Igaza van, de ez ellen sajnos nem sokat tehet. A mai világban rengeteg olyan ember van, akiknek hála nevetségesen gyerekes hozzászólások születnek. Az ilyeneket viszont le kell sz*rni, az időt sem érdemes vesztegetni vele.
2016. december 13. 23:51
|
|
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline
|
Tökéletesen igaza van! Ő ilyen, ha szerették "mindenkinek meg akarok felelni" stílusában, akkor szeressétek "kapja be mindenki a nemlétező *****" stílusában is. Én most is és régen is imádtam. Ez nem fog megváltozni. Csak így tovább Bella ♥
2016. december 14. 00:24
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet
Olyan akartam lenni, amilyennek az emberek látni akartak: a legviccesebb, a legcsinosabb, a legérdekesebb, a legédesebb hangú és a többi hasonló szarság.
Milyen ironikus, hogy kolléganője, Ariana Grande sokkal nagyobb sztár lett az "Olyan cuki vagyok, hogy majd belehalok!" imidzsével.
2016. december 14. 20:25
Igaza van, de azért "átlagos tinilánynak" nem mondanám.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: