Még mindig nem tudom elhinni, hogy elhunyt. Számomra ő örökké egy legenda lesz, rengeteg jó filmet és pillanatot köszönhetek neki.
Idén is gyászoltunk! Ezeket a sztárokat veszítettük el 2016-ban
2016. december 09. 17:15
Budot sajnálom a legjobban!
Még mindig nem tudom elhinni, hogy elhunyt. Számomra ő örökké egy legenda lesz, rengeteg jó filmet és pillanatot köszönhetek neki.
2016. december 09. 17:19
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Sajnálom őket
2016. december 09. 17:33
|
|
györeadri2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.02. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 225299 offline
|
Mindannyian nyugodjanak békében!
Christina Grimmie! HIÁNYZOL! <3 <3
Christina Grimmie! HIÁNYZOL! <3 <3
2016. december 09. 17:51
Prince-t az előbb lefelejtettem. Őt is szeretem és hiányzik.
2016. december 09. 18:06
Nyugodjék Békében mindegyikük!!!
Bud miatt még most is könnyeztem
Bud miatt még most is könnyeztem
2016. december 09. 18:10
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Az en legnagyobb kedvencem Bud Spencer, iszonyatosan hianyzik.
Emlekszem, orakig sirtam, amikor megtudtam, hogy meghalt.. Egyszeruen nem akartam elhinni.. Nem tudtam elhinni.. Teljesen lesokkolt a halalhire. Isten nyugosztalja!
A mai napig egy hatalmas legenda.
2016. december 09. 19:28
Bud, Alan, Prince ... Istenem! El sem hiszem, hogy már nincsenek köztünk, annyira hiányoznak.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: