Ahogy a nyári forróság elmúlt, a napsütéses órák száma is lecsökkent, ugyanakkor a hideg ellenére is elő-előbukkan a Nap a felhők takarásából, így egyáltalán nem ciki, ha ilyenkor is magunknál hordjuk napszemüvegünket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Napszemüveg télen? Naná! Íme 3 indok, amiért a mínuszokban is érdemes magunkon viselni
2016. december 09. 09:18
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. december 09. 09:47
A nap ilyenkor sokkal közelebb van a földhöz, mint nyáron.
2016. december 09. 14:45
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Hát igen de biztos hülyén néznének rám az emberek ha egyszer csak elkezdenék télen napszemcsit hordani xD Bár az is igaz hogy mostmár a tél sem az igazi így sokszor kisüt a nap így tényleg érdemes lehet magunknál hordani a napszemüvegünket engem pl zavar amikor a buszon a szemembe világít a nap és ez sokszor már novemberben meg decemberben is megesik...
2016. december 09. 17:09
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
Én minden évszakban hordok magamnál napszemüveget. Attól, mert tél van vagy ősz vagy bármi más süthet erősen a nap. Sőt, télen ha hó van és úgy süt a nap, még ha nem is erőteljesen az én szememet zavarja a nagy fehérség.
2016. december 09. 17:32
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Azért elég hülyén nézne ki az én kabátomhoz és sapkámhoz:D
Fehér kabáthoz,fehér sapkával illik,de más színösszeállítással nem
Fehér kabáthoz,fehér sapkával illik,de más színösszeállítással nem
2016. december 09. 19:21
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
Főleg síelés közben érdemes napszemcsit hordani, mert a hóról visszaverődő fény szó szerint vakító. Egyébként teljesen normális viselni az egész év folyamán, sokan teszik, szerintem nem is néz ki hülyén, sőt.
2016. december 10. 14:16
Nagyon ritkán hordok napszemüveget még nyáron is,nemhogy télen. De szerintem nem lenne hülyeség hordani ilyenkor is és kevesebbet kéne foglalkozni mások véleményével.
2016. december 13. 21:50
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Hát ha esik a hó, az nagyon vakító tud lenni, de amúgy én is imádom a napszemüvegeket, mivel mennek a ruháinkhoz, és még jól is nézünk ki benne
2016. december 14. 15:32
Nyáron is alig hordom,télen meg hülyének néznének vele
2016. december 14. 16:26
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234309 Azonosító: 59785 offline
|
Engem baromira nem szokott meghatni, ha valaki emiatt a szokásom miatt csodabogárnak tart. Kegyetlenül érzékeny a szemem, én néha akkor is könnyezem a napsugaraktól, mikor más még csak nem is érzékeli őket (mert esetleg takarják a felhők a Napot). Szóval nálam bevett gyakorlat a téli napszemüveghordás is, aztán akinek nem tetszik, az nem néz rám. Ennyi.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: