21 menő ajándékötlet Harry Potter-rajongóknak
2016. december 07. 21:00
Pont időnyerő nyakláncot meg olyan minden ízű cukrot vettem ilyesmi áron a Warner Bros stúdióban amikor Angliában jártunk,mivel a barátnőm nagy HP fan.
Nem olcsó, de nem nyúlsz mellé ezekkel.
2016. december 07. 23:08
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
A gyűrű a legjobb. Az ára is......
2016. december 08. 11:53
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Nekem az a jegyzetfüzet nagyon jól jönne. Viszont egyrészt drága, másrészt pedig jelenleg nem is kapható...
Egyébként nagyon jó dolgok ezek, csak nem mindenkinek elég nagy a pénztárcája, hogy ilyeneket megvegyen.
Egyébként nagyon jó dolgok ezek, csak nem mindenkinek elég nagy a pénztárcája, hogy ilyeneket megvegyen.
2016. december 08. 12:20
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
myneee20 igazad van, a Wishen sokkal olcsóbban is neg lehet ezeket venni, én a nyaklàncot 600 Ft-ért vettem postaköltséggel együtt, de pl. a jegyzetfüzet amire annyira fàj a fogam, ott is 5000Ft-nàl kezdődik+pk :/
2016. december 08. 12:49
Ezek mind szép és jók .. de ezek az árak. Hát nem adnék ki ennyit pl. egy gyűrűért.
2016. december 08. 17:36
A Leviosás pólót nekem találták ki, ahogy a jegyzetfüzetet is.:3
2016. december 10. 14:46
|
|
Tóth Liliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.06. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 223839 offline
|
Am szerintem azért ilyen „drágák” mert Harry Potteresek.
Az én kedvencem a címszavas polo, mert ha a valo életben valaki kitalálja mit jelentenek akkor az tuti HP fan.
Az én kedvencem a címszavas polo, mert ha a valo életben valaki kitalálja mit jelentenek akkor az tuti HP fan.
2016. december 12. 19:56
|
|
Saranghaeyoovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.24. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 241742 offline
|
jópofák ^^
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: