Starity

Döbbenetes összegeket videóztak össze a legnépszerűbb YouTuberek idén

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. december 06. 21:39 #21
f.petra
f.petra
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 358
Csatolások: 0
Azonosító: 243070
Meglepő hogy Zoe és Alfie nincsenek rajta a listán,de nagyon büszke vagyok azokra is akik igen,hiszen keményen dolgoznak és motiválnak emberek ezreit nap mint nap. ❤️
2016. december 06. 21:45 #22
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Idézet (BLulu88 @ 2016.12.06. 20:34)
Hát én őszintén irigylem őket hogy össz-vissz videózásból keresnek meg százezreket és valljuk be azért az itthoni videósok is elég jól keresnek ezzel a dologgal mivel rengeteg olyan dolguk van ami videózás nélkül nem biztos hogy meg lett volna nekik csak eleve a szobájukat kell egy kicsit megfigyelni és máris meg lehet figyelni milyen nagy lábon élnek. Nekem igazából annyi a bajom a videósokkal hogy amint híresebbek lesznek egyre több a szponzorált videó és én nem azért iratkozok fel az adott youtuberre mert reklám videókat akarok nézni hanem mert ők maguk érdekelnek engem valamiért. Oké hogy van amikor ajánlanak egy egy terméket ez még nem is gond én pl az őszi, téli, tavaszi, nyári kedvences videókat még szeretem is viszont amikor már minden videója kezd ilyen haulról meg olyan haulról szólni az azért már elég idegesítő én pl ezért nem nézem már Móni szépségvilágát én pl a sminkes videóiért iratkoztam fel hozzá meg mert szimpatikus ahogy egyes témákról kifejti a véleményét de mivel az utóbbi időkben már idegesítően sok haul videója van ezért már annyira nem is szoktam őt nézni. Éppen ezért jobban szeretem a kezdő videósokat és nem mondom hogy nem nézek híresebbeket is de mostanság egyre jobban kezdenek az agyamra menni a híresebbek csak hogy egy példát említsem volt egy videó amiben Szabi, Royal Szabi meg a Bence összeturmixolták Szabi teljesen új Iphone 7 telóját na most kérdezem én... Hogy lehetnek ennyire hülyék??? Én mit meg nem tennék egy új iphoneért ők meg csak simán bedarálják és majd vesznek egy újat. Hát hihetetlen mit ne mondjak... Itt nálam már tényleg betelt a pohár! És akkor ez még csak egy a sok közül hogy említsek is valamit... Múltkor meg egy videóban AvianaRahl tett egy olyan megjegyzést hogy még én éreztem magam kínosan amikor néztem na mind1 a lényeg az hogy bizony nem csak a külföldi videósok élnek meg jól a "munkájukból" és sokszor amikor már híresek lesznek olyan nagyzolóvá válnak meg önteltté és közbe meg nem gondolkoznak el komolyan azon hogy kiknek köszönhetik azt ahova jutottak igen igen megköszöngetik de azért a viselkedésükön sokszor nem a hála látszik meg...

A Bence féle mobil turmixolást én is láttam. Egyébként neki korábbi videóiban is írták már kommentben, hogy miért dobálja a cuccait, amik másnak két havi fizetésébe kerül. Erre visszaírta, hogy mert a cuccai vannak érte, és nem pedig fordítva. Oké is, csak más hónapokig spórol, hogy meg tudja venni azt, amit ő hajigál jobbra-balra. Ettől függetlenül egyébként bírom Bencét. A másik akit nézni szoktam, az Unfield és hogy mi minden szärt vásárol össze 1000 ft-ból. rohog.gif Többieket nem ismerem, nem is nézem. Nőket főleg nem, bár néhányba belefutottam, de az hogy krémekről hallgassak véleményt percekig, az nem igazán köt le. Az egyik csaj akibe belefutottam, pont ez az Aviana volt, akit említesz. Ki is lőttem elég hamar, mert elég ellenszenves és irritáló nőnek tűnt, de azért érdekelne hogy mi volt az a kijelentése, vagy melyik videó volt az.

Szóval valami ilyen lista nincs magyarokról? Ezeket nem ismerem egyáltalán (biztos az én szegénységem biggrin.gif ), csak PewDiePie-t névről, de őt is csak azért, mert Unfield beszélt a könyvéről pár napja. rohog.gif
2016. december 06. 23:14 #23
misssha
misssha
Hozzászólás: 1691
Azonosító: 136913
Superwoman <3 <3 Imádom. Bár mást nem is nézek xd
2016. december 07. 17:07 #24
Angeska
Angeska
visszatérő vendég
Hozzászólás: 346
Azonosító: 234680
Csak azoknak írom, akik nem értik, hogy keresnek ezzel pénzt: a videók alatt megjelenő reklámokból van bevételük.
Egyébként nincs ebben semmi extra: ugyanolyan szórakoztatás, mint pl. a TV műsorok, vagy mozifilmek...
Nekünk nincs tévénk, nem érdekel az az ömlesztett sz@r, amire mások szerint szükségünk van. A neten azt nézel meg, amit akarsz, ami az érdeklődésednek megfelel. Mi ezzel a gond? Egyébként BÁRKI indíthat Youtube csatornát, nem kiváltság kérdése.
A világ meg változik. Ennyi. Régen ezerszer kevesebbet keresett mindenki a zeneiparban, vagy filmiparban, mint ma. És ők megérdemlik? A hőbörgés tul.képpen csak irigység. Mindig azokra irigyek az emberek, akiknek az a munkájuk, amit szeretnek. Pedig a választás mindenkié. smileeee.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!