Annak a kabát alatt fehérnemű-nek meg nincs sok értelme o.o..De egészségükre.Eltudom képzelni pár év múlva már így lépnek ki az emberek az utcára
Lélegzetelállító szettekben vonultak végig a modellek az idei Victoria's Secret Fashion Show-n
2016. december 01. 21:36
|
|
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline
|
Sztem mindegyik "szett" ronda..
Annak a kabát alatt fehérnemű-nek meg nincs sok értelme o.o..De egészségükre.Eltudom képzelni pár év múlva már így lépnek ki az emberek az utcára
..
2016. december 01. 21:42
|
|
Bellarina.19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 231021 offline
|
Nem hiszem el :/ Gigi-t, Bella-t és Kendallt itt is megemlítik mikor már külön cikket is kaptak, de például Taylor Hill-t meg kihagyják, mikor ő meg hivatalos angyal ...
2016. december 01. 21:43
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Csinosak voltak.
2016. december 01. 21:45
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Nem tudom mi volt a téma, de egy-két színes szett tragikus. A kedvencem egyértelműen az első, Elsa Hosk fekete-csipke szettje. Imádom.
Stella Maxwell 2. rucija, szerintem inkább bajor, mint western.
Stella Maxwell 2. rucija, szerintem inkább bajor, mint western.
2016. december 01. 22:37
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
Szerintem elég csak az újságokban fehérneműt reklámozni!
2016. december 02. 03:33
A második csaj, Jasmine szerintem kiemelkedik a többiek közül, van karakteresség az arcában. A világos bőrű+ világos hajú modellek szinte teljesen egyformák. A szettek közül meg mindegyiket borzalmasnak tartom, túl csicsásak ezzel a rengeteg színnel, mintával és fodorral.
2016. december 02. 11:45
|
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline
|
Nemem egyik sem tetszik. Borzalmasak. Se nem szexik, se nem szépek, se nem .......... és ezt nemcsak a fehérneműkre írom, hanem a lányokról is elmondható. Nem azt mondom, hogy csúnyák vagy ilyesmi, de nem kifutóra valók. A VS színvonala hihetetlenül nagyot esett. Az utolsó, valóban igényes bemutatójuk akkor volt, amikor Gisele utoljára fellépett náluk. Ezt nem Gisele miatt mondom, hanem mert tényleg így volt. Még az olyan ikonikus modellek esetében is látom a leépülést, mint Adriana, aki nálam tényleg favorit, de ezen a bemutatón még ő se tetszett. Nem tudom. Hová tűntek a nagy modellek? Hol vannak a NŐK? Hol vannak a szexis fehérneműk? Sovány, 40 kilós piszkafa lányok, bohóc bugyiban és melltartóban. Mi volt ez? A tavalyi bemutató is egy szar volt, de ez még azt is felülmúlta. Komolyan. Ha valaki nem hisz nekem, nézzen vissza egy 10 évvel ezelőtti bemutatót. Ég és föld minden tekintetben. Ez a két Hadid is úgy túl van már sztárolva. Én nem mondom, hogy nem lehet róluk jó fotókat készíteni, de Bellának annyira savanyú pofája van, hogy az emberre hányinger jön, ha rá néz. Nem beszélve arról, hogy süt róla a rengeteg plasztika. Tényleg ez ma a menő? Összegezve: egy nagy rakás szar volt az egész.
2016. december 02. 12:00
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Bella Hadid még mindig kiélt 30-asnak néz ki, nem értem, hogy egy 18 éves lányt miért kell ennyire koravénné tenni. Kendall végtelenül buta fejet vágott a bemutató alatt. Nekem a legszimpatikusabb Jasmine és Sara volt, mind a ketten gyönyörűek voltak és csak úgy ragyogtak.
2016. december 02. 16:40
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Nagyon szépek voltak a lányok!!❤❤
De hiányolom a cikkből Taylor Hill-t és Romee Strijd-t. Ők is gyönyörűek voltak, sőt...
De hiányolom a cikkből Taylor Hill-t és Romee Strijd-t. Ők is gyönyörűek voltak, sőt...
2016. december 02. 20:22
nagyon gyönyörűek voltak.
nekem Irina Shayk, Kendall és Gigi ruhái tetszettek a legjobban*-*
nekem Irina Shayk, Kendall és Gigi ruhái tetszettek a legjobban*-*
2016. december 03. 02:22
|
|
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline
|
Ale & Sara <3 a legjobbak
2016. december 03. 10:58
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
Megkérdőjelezhetetlen volt, mennyire beleéli magát a szerepébe – olyan otthonosan mozgott a kifutón, mintha minden nap ezt csinálná.
Forrás: http://starity.hu/magazin/65183-lelegzetelallito-szettekben-vonultak-vegig-a-modellek-az-idei-victoria.../#ixzz4RleUlWzI
Miért,ma kezdte tán'?
Forrás: http://starity.hu/magazin/65183-lelegzetelallito-szettekben-vonultak-vegig-a-modellek-az-idei-victoria.../#ixzz4RleUlWzI
Miért,ma kezdte tán'?
2016. december 03. 15:47
|
|
Modell Fanok4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.07. Hozzászólás: 670 Csatolások: 439 Azonosító: 251456 offline
|
Csodaszépek a csajszik.
2016. december 03. 17:16
|
|
JeromeValeskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.02. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 261161 offline
|
Igazából nem mondanám egyikükre sem, hogy csúnyák, de ízlések és pofonok. Viszont ami a legjobban szemet szúr, hogy mindegyik lánynak röhejesen kis melle van, kivéve egyet-kettőt. Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy plasztikáztassanak, viszont ha felszednének pár kilót biztosan nem úgy néznének ki, mint elöl deszka, hátul léc. :/ Az arcuk szép, viszont némelyik modell teste egyáltalán nem szexi.
Kapcsolódó sztárok
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: