Starity

Tippek karácsonyra: ezek a legvágyottabb ajándékok idén világszerte – I. rész

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. november 20. 10:45 #61
- törölt felhasználó -    
Nálunk karácsonykor nincs ajándékozás. Decemberben, ahogy van időnk, veszünk egy-egy dolgot mindenkinek, amiről tudjuk, hogy szüksége van rá. Tavaly speciel papucsot kaptam, és annyi bőven elég volt nekem.
Karácsony előtt sütkérezünk, főzünk, hogy 3 napig ne kelljen, meg van karácsonyfa, és ennyi. Szenteste bevonulok a szobámba a kedvenc kajámmal, és nézem a tv-t egyedül, mint máskor.
Amit érzünk a másik iránt, azt az év többi napján is ki kellene mutatni, mert így nem ér semmit az egész. Rossz látni, hogy mennyire képesek magukat megjátszani az emberek. Drága ajándékokat vesznek, sokan hiteleket is képesek felvenni emiatt, mintha erről szólna az egész. Aztán meg van mit mutogatni a neten, felvágni azzal, hogy mennyi mindent kaptunk, meg milyen jó nekünk, meg milyen szép a fa, amiről pont nem kellene a szeretet ünnepének szólnia.
Ilyenkor olyanokat hallok a tv-ben, rádióban, hogy a hajléktalanok, rászorulók is kapnak enni, meg ajándékokat, és mindenki elégedett, aztán meg a nagytöbbség jövő karácsonyig elfelejti őket.
Jó lenne ez az ünnep, ha nem a képmutatásról szólna sok ember részéről.
2016. november 20. 13:50 #62
- törölt felhasználó -    
A Kylie lipkitek, polaroid kamera és a Joanne album olyan ajándékok, amiknek én is örülnék, de a karácsony nem erről szól. wink.gif
2016. november 20. 14:34 #63
- törölt felhasználó -    
Harry Potter és az Elátkozott Gyermek > Ez már megvan, méghozzá a novemberi Szülinapomra kértem meg! biggrin.gif > A legújabb iPhone - De jó is lenne! Álom, édes álom! wub.gif
2016. november 20. 16:56 #64
NICOLE HUNTER
NICOLE HUNTER
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 8
Csatolások: 0
Azonosító: 258073
Nekem az a Victoria Secret -es köntös ,biztos kell !!!!!Olyan sok boldogságot kelt bennem !!
2016. november 20. 19:14 #65
- törölt felhasználó -    
Hugii570írta:
Hányingerkeltő, hogy a karácsony már ennyire arról szól, hogy halmozzuk el egymást mindenféle drága holmival. Az üzletek reklámjai is azt hangsúlyozzák, hogy vegyél ilyen meg olyan szipiszupi, drágábbnál drágább ajándékot, HOGY KIFEJEZD A SZERETETED, mert hát azt csak úgy lehet. Nekem a karácsony még mindig a családomról, a közös kajálásról és a macskával ágybanfetrengős sorozatnézésről szól, nem az ajándékokról. Persze meg szoktuk egymást ajándékozni, de közel sem több tízezres ajándékokkal, hanem apróságokkal, de én egyébként akkor sem sértődnék meg, ha nem kapnék semmit. Így is csak hasznos holmikat kapok, amire tényleg szükségem van. Szegényebb családokban, ahol éppen kerül valami az asztalra karácsonykor vacsorára, vagy valami kis dolog a fa alá, nem hiszem, hogy az ájfón hét a legszükségesebb dolog...

Teljesen egyet értek veled, maximálisan igazad van..
2016. november 20. 21:06 #66
- törölt felhasználó -    
Idézet (Hugii 570 @ 2016.11.19. 14:44)
Hányingerkeltő, hogy a karácsony már ennyire arról szól, hogy halmozzuk el egymást mindenféle drága holmival. Az üzletek reklámjai is azt hangsúlyozzák, hogy vegyél ilyen meg olyan szipiszupi, drágábbnál drágább ajándékot, HOGY KIFEJEZD A SZERETETED, mert hát azt csak úgy lehet. Nekem a karácsony még mindig a családomról, a közös kajálásról és a macskával ágybanfetrengős sorozatnézésről szól, nem az ajándékokról. Persze meg szoktuk egymást ajándékozni, de közel sem több tízezres ajándékokkal, hanem apróságokkal, de én egyébként akkor sem sértődnék meg, ha nem kapnék semmit. Így is csak hasznos holmikat kapok, amire tényleg szükségem van. Szegényebb családokban, ahol éppen kerül valami az asztalra karácsonykor vacsorára, vagy valami kis dolog a fa alá, nem hiszem, hogy az ájfón hét a legszükségesebb dolog...

meghajolo.gif Teljesen igazad van, mintha a számból vetted volna ki a szót!
2016. november 20. 21:52 #67
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
az Instax Polaroid kamera annyira cuki, bele vagyok szerelmesedve (nem a nagyon kommersz változatába, hanem egy másikba, ami még fényképezőgépnek se rossz rohog.gif)
amúgy ja, lehet az ilyenekre nyálat csorgatni, de mondjuk általában, egyrészt, örülök, ha kapok ajándékot, másrészt, akkor az már legyen vmi személyes és szívhez szóló
2016. november 21. 10:24 #68
- törölt felhasználó -    
Szerintem szép ajándékok de ne karácsonyra....
2016. november 21. 19:20 #69
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
én olcsóbban is meg tudom oldani, és talán jobban örülnek majd neki, mint egy abszolút indokolatlan köntösnek vagy ecsetkészletnek...
2016. november 22. 18:21 #70
- törölt felhasználó -    
iPhone? Max. magamnak venném meg, nem másnak. Lehet csak én vélekedek így, de ha már vennék egyet, az magamnak lenne.
2016. november 22. 20:03 #71
sarika20
sarika20
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 260270
nekem jó lenne egy olyan kamera csak arról már ne is álmodjak tavaly kaptam egy új fényképező gépet
2016. november 23. 09:27 #72
TinistaSwifter
TinistaSwifter
visszatérő vendég

StátuszI'm a dreamer, don't hurt me pls.
Hozzászólás: 320
Azonosító: 257897
Az 1. nek nagyon orulnek
2016. november 23. 18:12 #73
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5150
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
a polaroid kamerának nagyon örülnék ha ezek közül kéne választanom.
2016. november 25. 15:12 #74
- törölt felhasználó -    
Szinte gondoltam, hogy lesz a listában iPhone. biggrin.gif
2016. november 26. 21:44 #75
Bella Pearl
Bella Pearl
soy valiente

Státuszshe might be shy sometimes, but honey, she is fierce!
Hozzászólás: 1652
Csatolások: 1037
Azonosító: 191721
Évek óta nem kértem semmit karácsonyra, mert számomra nem ez a fontos. De azt képtelen vagyok megérteni, hogy miért fikázzátok az Iphone-t azért, mert drága. Igen, az. De maximálisan kihasználható telefon, rengeteg mindenre képes, és szerintem megéri az árát. Nekem is az van, régóta, és egy rossz szavam nincs rá, mert megbízható. Vannak olyan telefonok, amik szinte ugyan olyan árban mozognak, és pár hónappal később csak a probléma van velük...
2016. november 28. 11:13 #76
MontereyGirl13
MontereyGirl13
új tag
Hozzászólás: 47
Azonosító: 255951
Én csak az apukámat szeretném, hogy Karácsonyra hazajöjjön 2 hónapnyi kórházi kezelés és műtét után.
2016. november 29. 19:11 #77
eszti136
eszti136
ʙᴀᴅ ᴀᴘᴘʟᴇ

Státuszthe future is bright, because we are in it.
Hozzászólás: 3306
Csatolások: 1063
Azonosító: 155335
Hűű... azt a plüsskollekciót még nem is láttam a H&M-ben. Nagyon érdekel!^^
A polaroid kamera elég "vonzó".. tongue.gif
2016. december 01. 13:06 #78
- törölt felhasználó -    
a polaroidos kamera nagggyon kéne, Harry Potteres könyvnek örülnék, Kylie mattrúzsokból kéne 1-2, de egy Victoria secret köntös is jó lenne.
Valaki ad kölcsön? biggrin.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!