Nálunk karácsonykor nincs ajándékozás. Decemberben, ahogy van időnk, veszünk egy-egy dolgot mindenkinek, amiről tudjuk, hogy szüksége van rá. Tavaly speciel papucsot kaptam, és annyi bőven elég volt nekem.
Karácsony előtt sütkérezünk, főzünk, hogy 3 napig ne kelljen, meg van karácsonyfa, és ennyi. Szenteste bevonulok a szobámba a kedvenc kajámmal, és nézem a tv-t egyedül, mint máskor.
Amit érzünk a másik iránt, azt az év többi napján is ki kellene mutatni, mert így nem ér semmit az egész. Rossz látni, hogy mennyire képesek magukat megjátszani az emberek. Drága ajándékokat vesznek, sokan hiteleket is képesek felvenni emiatt, mintha erről szólna az egész. Aztán meg van mit mutogatni a neten, felvágni azzal, hogy mennyi mindent kaptunk, meg milyen jó nekünk, meg milyen szép a fa, amiről pont nem kellene a szeretet ünnepének szólnia.
Ilyenkor olyanokat hallok a tv-ben, rádióban, hogy a hajléktalanok, rászorulók is kapnak enni, meg ajándékokat, és mindenki elégedett, aztán meg a nagytöbbség jövő karácsonyig elfelejti őket.
Jó lenne ez az ünnep, ha nem a képmutatásról szólna sok ember részéről.
Tippek karácsonyra: ezek a legvágyottabb ajándékok idén világszerte – I. rész
2016. november 20. 10:45
2016. november 20. 13:50
A Kylie lipkitek, polaroid kamera és a Joanne album olyan ajándékok, amiknek én is örülnék, de a karácsony nem erről szól.
2016. november 20. 14:34
Harry Potter és az Elátkozott Gyermek > Ez már megvan, méghozzá a novemberi Szülinapomra kértem meg!
> A legújabb iPhone - De jó is lenne! Álom, édes álom!
2016. november 20. 16:56
|
|
NICOLE HUNTERúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.15. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 258073 offline
|
Nekem az a Victoria Secret -es köntös ,biztos kell !!!!!Olyan sok boldogságot kelt bennem !!
2016. november 20. 19:14
Hugii570írta:
Hányingerkeltő, hogy a karácsony már ennyire arról szól, hogy halmozzuk el egymást mindenféle drága holmival. Az üzletek reklámjai is azt hangsúlyozzák, hogy vegyél ilyen meg olyan szipiszupi, drágábbnál drágább ajándékot, HOGY KIFEJEZD A SZERETETED, mert hát azt csak úgy lehet. Nekem a karácsony még mindig a családomról, a közös kajálásról és a macskával ágybanfetrengős sorozatnézésről szól, nem az ajándékokról. Persze meg szoktuk egymást ajándékozni, de közel sem több tízezres ajándékokkal, hanem apróságokkal, de én egyébként akkor sem sértődnék meg, ha nem kapnék semmit. Így is csak hasznos holmikat kapok, amire tényleg szükségem van. Szegényebb családokban, ahol éppen kerül valami az asztalra karácsonykor vacsorára, vagy valami kis dolog a fa alá, nem hiszem, hogy az ájfón hét a legszükségesebb dolog...
Teljesen egyet értek veled, maximálisan igazad van..
Hányingerkeltő, hogy a karácsony már ennyire arról szól, hogy halmozzuk el egymást mindenféle drága holmival. Az üzletek reklámjai is azt hangsúlyozzák, hogy vegyél ilyen meg olyan szipiszupi, drágábbnál drágább ajándékot, HOGY KIFEJEZD A SZERETETED, mert hát azt csak úgy lehet. Nekem a karácsony még mindig a családomról, a közös kajálásról és a macskával ágybanfetrengős sorozatnézésről szól, nem az ajándékokról. Persze meg szoktuk egymást ajándékozni, de közel sem több tízezres ajándékokkal, hanem apróságokkal, de én egyébként akkor sem sértődnék meg, ha nem kapnék semmit. Így is csak hasznos holmikat kapok, amire tényleg szükségem van. Szegényebb családokban, ahol éppen kerül valami az asztalra karácsonykor vacsorára, vagy valami kis dolog a fa alá, nem hiszem, hogy az ájfón hét a legszükségesebb dolog...
Teljesen egyet értek veled, maximálisan igazad van..
2016. november 20. 21:06
Idézet (Hugii 570 @ 2016.11.19. 14:44)
2016. november 20. 21:52
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
az Instax Polaroid kamera annyira cuki, bele vagyok szerelmesedve (nem a nagyon kommersz változatába, hanem egy másikba, ami még fényképezőgépnek se rossz
)
amúgy ja, lehet az ilyenekre nyálat csorgatni, de mondjuk általában, egyrészt, örülök, ha kapok ajándékot, másrészt, akkor az már legyen vmi személyes és szívhez szóló
amúgy ja, lehet az ilyenekre nyálat csorgatni, de mondjuk általában, egyrészt, örülök, ha kapok ajándékot, másrészt, akkor az már legyen vmi személyes és szívhez szóló
2016. november 22. 18:21
iPhone? Max. magamnak venném meg, nem másnak. Lehet csak én vélekedek így, de ha már vennék egyet, az magamnak lenne.
2016. november 23. 09:27
|
|
TinistaSwiftervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.09. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 257897 offline
|
Az 1. nek nagyon orulnek
2016. november 23. 18:12
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
a polaroid kamerának nagyon örülnék ha ezek közül kéne választanom.
2016. november 26. 21:44
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Évek óta nem kértem semmit karácsonyra, mert számomra nem ez a fontos. De azt képtelen vagyok megérteni, hogy miért fikázzátok az Iphone-t azért, mert drága. Igen, az. De maximálisan kihasználható telefon, rengeteg mindenre képes, és szerintem megéri az árát. Nekem is az van, régóta, és egy rossz szavam nincs rá, mert megbízható. Vannak olyan telefonok, amik szinte ugyan olyan árban mozognak, és pár hónappal később csak a probléma van velük...
2016. november 28. 11:13
|
|
MontereyGirl13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.28. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 255951 offline
|
Én csak az apukámat szeretném, hogy Karácsonyra hazajöjjön 2 hónapnyi kórházi kezelés és műtét után.
2016. december 01. 13:06
a polaroidos kamera nagggyon kéne, Harry Potteres könyvnek örülnék, Kylie mattrúzsokból kéne 1-2, de egy Victoria secret köntös is jó lenne.
Valaki ad kölcsön?
Valaki ad kölcsön?
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: