Starity

Tippek karácsonyra: ezek a legvágyottabb ajándékok idén világszerte – I. rész

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. november 19. 13:42 #41
- törölt felhasználó -    
A polaroid kamerát elfogadnám smileeee.gif
2016. november 19. 14:03 #42
DirectionerGirl001
DirectionerGirl001

StátuszIM NEVER GONNA STOP LOVING HARRY STYLES
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 815
Csatolások: 0
Azonosító: 246892
Egy olyan Polaroid kamerát szívesen elfogadnék +Harry Potter és az elátkozott gyermek heart.gif
2016. november 19. 14:15 #43
Hana-chanxX
Hana-chanxX
.ɪᴅσʟ ♕

Státuszʏσᴜ cᴀɴ’ᴛ sᴛσᴘ ᴍᴇ ʟσvin’ ᴍʏsᴇʟғ
Hozzászólás: 3402
Csatolások: 265
Azonosító: 239786
Nem is tudom, nekem ebből egyikre sem lenne szükségem, csak egy polaroid kamera minden vágyam. A fényképezés a hobbim, szívesen kipróbálnám, milyen lehet ezzel a fajtával megörökíteni úgymond a pillanatokat. ^^
2016. november 19. 14:15 #44
Hana-chanxX
Hana-chanxX
.ɪᴅσʟ ♕

Státuszʏσᴜ cᴀɴ’ᴛ sᴛσᴘ ᴍᴇ ʟσvin’ ᴍʏsᴇʟғ
Hozzászólás: 3402
Csatolások: 265
Azonosító: 239786
Azért a Kylie Cosmetics-es résznél majdnem felnevettem kínomban. Még ide is be tudják tenni azt a lányt, hihetetlen.
2016. november 19. 14:44 #45
timi5
timi5

StátuszHamilton harmadszorra is világbajnok!
Hozzászólás: 2701
Csatolások: 81
Azonosító: 211719
reméltem, lesz valami olcsóbb is smileeee.gif
2016. november 19. 14:44 #46
- törölt felhasználó -    
Hányingerkeltő, hogy a karácsony már ennyire arról szól, hogy halmozzuk el egymást mindenféle drága holmival. Az üzletek reklámjai is azt hangsúlyozzák, hogy vegyél ilyen meg olyan szipiszupi, drágábbnál drágább ajándékot, HOGY KIFEJEZD A SZERETETED, mert hát azt csak úgy lehet. Nekem a karácsony még mindig a családomról, a közös kajálásról és a macskával ágybanfetrengős sorozatnézésről szól, nem az ajándékokról. Persze meg szoktuk egymást ajándékozni, de közel sem több tízezres ajándékokkal, hanem apróságokkal, de én egyébként akkor sem sértődnék meg, ha nem kapnék semmit. Így is csak hasznos holmikat kapok, amire tényleg szükségem van. Szegényebb családokban, ahol éppen kerül valami az asztalra karácsonykor vacsorára, vagy valami kis dolog a fa alá, nem hiszem, hogy az ájfón hét a legszükségesebb dolog...
2016. november 19. 14:54 #47
Rêveur
Rêveur
loml ౨ৎ

Státuszlife is tricky baby, stay in your magic ⊹₊⋆
Hozzászólás: 37774
Csatolások: 22367
Azonosító: 252965
Hugii 570. Teljes mértékben egyetértek veled meghajolo.gif
2016. november 19. 14:57 #48
Arcee23
Arcee23
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Undorítóak ezek az árak. Ha gazdag lennék se adnék ki több tízezret mondjuk egy köntösért.
Viszont egy polaroid kamerának örülnék smileeee.gif
2016. november 19. 15:37 #49
Dorinadd
Dorinadd
Always

StátuszR5 & Harry Potter & TVD & TO & PLL
Hozzászólás: 1937
Azonosító: 259598
Egy Polaroid kamerának, egy rendes fényképezőgépnek, az EGÉSZ Harry Potter sorozatnak, néhány lovas könyvnek, egy lovaglópálcának és egy új kobaknak örülnék a legjobban! smileeee.gif
2016. november 19. 16:07 #50
PinkBarbie
PinkBarbie
Little Butterfly

StátuszXiumin-ka tánca ♥ https://www.youtube.com/watch?v=mTFJlkDw6yk
Hozzászólás: 1975
Azonosító: 177766
Nekem a polaroid kamera, Victoria Secret köntös és cuki pizsama kellene, meg persze édességek. biggrin.gif Az iPhone tényleg túlzás, de az amerikaiaknak ez biztos semmi, kis összegnek számít. smileeee.gif
2016. november 19. 16:17 #51
anzu
anzu
visszatérő vendég

Státuszi don't like your fashion style
Hozzászólás: 150
Azonosító: 257288
Most komoly, hogy itt kell promózni? ._.
Manapság már a karácsony is elvesztette az eredeti célját, ahogy látom.
2016. november 19. 16:28 #52
Ashbenson
Ashbenson
visszatérő vendég
Hozzászólás: 358
Azonosító: 254819
Hugii 570 egyetértek;)
2016. november 19. 17:43 #53
Kingaisa
Kingaisa
visszatérő vendég

StátuszEgy aktatáskás ügyvéd többet tud lopni, mint ezer felfegyverzett férfi.
Hozzászólás: 313
Azonosító: 222658
Gureka10 köszönöm hogy megvédtél! moonlightbae02 te pedig mélyen nézz magadba és gondold át hogy a Karácsony az együttlétről vagy a legújabb hiper-szuper IPhone 7-ről szól-e és ne az én szüleimet fikázd itt. Te is egy buta a világról semmit nem tudó kis elkényeztetett vagy.
2016. november 19. 19:12 #54
- törölt felhasználó -    
Tetszik a random Marina gif.
Na, de a témához: utálom az egész ajándékozás témát, minden évben akkora stressz annak a kevés embernek is ajándékot venni. Mindig félek, hogy nem fog nekik tetszeni. Meg amúgy is, egy felnőttnek bármire szüksége van, megveszi magának. Én, mint saját jövedelemmel nem rendelkező kamasz (értsd: minden pénzemet anyukámtól kapom, általában kajára), nem tudok olyat venni a szüleimnek, aminek igazán örülnének, és semmi energiám és időm nincs hétvégenként bevásárlóközpontokba mászkálni. Azt meg nem mondhatják, hogy "de édes, legalább megpróbálta", mert egy 16 éves, aki karácsonyra már az idegbaj szélén van a csak pár napja befejeződött suli és az egyéb teendők miatt, minden, csak nem édes. És én is 95%-ban haszontalan dolgokat kapok, amik helyett jobb dolgokra is költhetné a családom a pénzt. Olyan erőltetett. Tényleg inkább az együttlétről kéne hogy szóljon a dolog, bár helyenként az is erőltetett, de bőven boldog lennék pár nap kiabálás nélküli itthonléttel.
Mindegy, azért nem rossz ötlet egy ilyen cikk, talán majd a karácsonyi ajándékozásra kihúzott osztálytársamnak veszek divatos plüssállatot.
2016. november 19. 19:20 #55
Elza Foster
Elza Foster
visszatérő vendég

Státusz"Minden siker mögött 100 kudarc van"
Hozzászólás: 392
Azonosító: 243663
moonlightbae02 szerintem menj el aludni. És képzeld el (nem mintha rád tartozna az anyagi helyzetünk) mi megtehetnénk, hogy veszünk ájfón hetet csak hogy tömeg szarok legyünk, de inkább elmegyünk EGYÜTT a családdal külföldre nyaralni vagy akár belföldre. Nézz mélyen magadban és gondolkozz el, hogy milyen szánalmas vagy, hogy mások anyagi helyzetével foglalkozol. Nyakamat teszem rá, hogy egy elkényeztetett kis liba vagy aki semmit nem tud az életről és a szeretetről és akinek mindent a picike segge alá raknak smileeee.gif
2016. november 19. 19:35 #56
Booboofan16
Booboofan16
új tag

Státuszminden Army MAKEljen
Hozzászólás: 16
Azonosító: 251795
Nekem az is bőven elég ha az egész család eljön hozzánk. Mivel karácsony van húszan egy szobában vagyunk (legalább is a vacsora alatt) és úgy ordítunk, hogy halljuk egymást, hogy még a harmadik szomszéd is átjön.
Megtehetnénk de nem akarom semelyik divat ajándékot. Hányingerem lesz a divat dolgoktól pl: Iphone 7. Mintha attól valaki kevesebb lenne, hogy nem márkás ruhákba jár. Lehet, hogy az én hibám de jobban szeretem az embereket a személyiségük alapján megítélni nem a pénztárcájuk vastagsága alapján.
Egy Bts koncertnek nagyon tudnék örülni, főleg ha jegyet is kapok rá biggrin.gif de bármilyen kpop-pos cucc jöhet, nyitott vagyok. De ha kitűnő leszek és felvesznek a Bolyaiba ( Csoda lenne) akkor is nagyon hálás lennék.
2016. november 19. 21:25 #57
- törölt felhasználó -    
A polaroid kamerán, és Lady Gaga albumán kívül az összeset izomból utasítanám vissza. Például, valaki elmagyarázhatná, hogy miért vágyik majdnem minden egyes korombeli a legújabb iPhone-ra, még azok is, akiknek a hatos van meg. Nem elég nekik, ha Karácsonykor összegyűlik a család, és együtt vannak? Kell oda az a teljesen felesleges tömegtelefon? Értem.
2016. november 19. 22:37 #58
anzi
anzi

StátuszHey girl, open the walls, play with your dolls..
Hozzászólás: 867
Azonosító: 148296
A karácsony nem arról szól,hogy a család együtt ünnepel,együtt van? Akkor minek az ajándék?
2016. november 20. 00:50 #59
- törölt felhasználó -    
Uff, plüssállatok pedig kifejezetten rondák. Ha még plüssözős korban lennék, ezek akkor sem kellenek. Kizárólag könyveket- amik között nincs a HP 7. Szerintem "húzzuk le az utolsó bőrt is a sztoriról mű- kértem :3 Nem érdekel a felsoroltak közül egy sem.
Mielőtt meg valami divat-liba rám szállna, hogy "biztos le vagytok égve és azért nem akarod pl, az okostelefont", nincs ilyen problémánk, egyszerűen nem tetszenek ezek az újfajta tégla telefonok, olyan ormótlanok :/ Sosem értettem mit esznek annyira ezeken az új mobilokon és, hogy miért kell mindig a legújabb, amikor még működik az előző. Samsung Galaxy Pocket Neo-m van és tökéletesen jó arra, amire használom és a kinézete is jobban tetszik, mint az iPhone-ké.
2016. november 20. 08:08 #60
Ashbenson
Ashbenson
visszatérő vendég
Hozzászólás: 358
Azonosító: 254819
Nálunk általában úgy zajlik, hogy mindeki azt kap amire szüksége van, vagy az ajándékozó elmegy a megajándékozottal és megveszi neki amit választ (nyílván nem többszázezer értékű dolgot, mert tényleg nem erről szól a karácsony(
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!